Telefony v Česku neprodávané..

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
Final Destination
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Posts: 3
Joined: Fri Jan 03, 2014 15:38
Zařízení: Optimus 3D

Telefony v Česku neprodávané..

Post by Final Destination »

Zdravím,
už delší dobu se poohlížím po novým telefonu, ale ty který jsem si vyhlídl se v Česku okifo neprodávají. Například Xperia ZL, Optimus G Pro a HTC Butterfly S... Prvně dva jmenovaný, dle Heureky, tady koupit jdou, ale Butterfly S ne, ten bych musel ze zahraničí. Moje otázka tedy zní: Když si takový telefon koupim, nebude to znamenat nějáký problémy? (signál, aktualizace, servis, CZ menu (myslím, že EU distribuce CZ má)). Díky za rady, tipy a zkušenosti. :???: :smile:
mceza

Telefony v Česku neprodávané..

Post by mceza »

Záleží na výrobci, modelu a českém zastoupení. Obecně to nelze absolutně říci.

Se signálem by problém být neměl. Pokud telefon není například pro čínské LTE sítě, tak by měl být většinou plně kompatibilní. Stačí porovnat specifikace GSM, WCDMA a LTE sítí a víš, zda tu bude fungovat nebo ne.

Aktualizace jsou závislé na modelu, trhu určení, pokud je telefon brandovaný, tak na operátorovi. Obecně to tedy říci nelze.

Servis - závislé na servisu a výrobci a českém zastoupení. Se záručním servisem v ČR ale zpravidla nepočítej. CZ menu je závislé na OS, výrobci a modelu. Předpokládám ale, že u Androidu by to neměl být problém.
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest