13.12.2013jsem dostala MOBIL LENOVO A 820,moc jsem si ho přála,tak jsme měla hroznou radost,nicméně po několika dnech-asi po čtyřech ,max.pěti,jak jsem si s tel.hrála a študovala ho,jemožné,že jsme na něco najela a od té doby mi nefungujehorní řádek,který upoornuje na příchozí zprávu např.z FB,emailu,nejde mi prostě stáhnoput,pouze když jsem přihlášená na netu a otočím jej na šířku,ale jnak ne a od včerejška mi nejde ztahovat do mobilu ani ulozto,soubopry-filmy ,pohádky a ani z obchodu play,můžete mi někdo prosím Vás poradit,nechci jej dávat na reklamaci,náhradní telefon nemám a hlavně čekat další měsíc a po posledních dvou telefonech,které jsem reklamovala jeden po roce ,druhý po půl ,jsem u obou reklamovala reklamaci,takže se mi do toho nechce už vůbec,aby mi tam ještě něco víc nezmrvili,a mám pochopitelně strach,boužel nemám nikoho,na koho se obrátit,v obchodě,kde byl kupovanýl,mi jednoznačně řekli-na reklamaci,moc prosím o pomoc:-((((((,mám ho hrozně ráda i přes tuty věci
restart telefonu LENOVO A 820
-
Kozichstar
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: lenovo a 820
Zdravím Vás,
13.12.2013jsem dostala MOBIL LENOVO A 820,moc jsem si ho přála,tak jsme měla hroznou radost,nicméně po několika dnech-asi po čtyřech ,max.pěti,jak jsem si s tel.hrála a študovala ho,jemožné,že jsme na něco najela a od té doby mi nefungujehorní řádek,který upoornuje na příchozí zprávu např.z FB,emailu,nejde mi prostě stáhnoput,pouze když jsem přihlášená na netu a otočím jej na šířku,ale jnak ne a od včerejška mi nejde ztahovat do mobilu ani ulozto,soubopry-filmy ,pohádky a ani z obchodu play,můžete mi někdo prosím Vás poradit,nechci jej dávat na reklamaci,náhradní telefon nemám a hlavně čekat další měsíc a po posledních dvou telefonech,které jsem reklamovala jeden po roce ,druhý po půl ,jsem u obou reklamovala reklamaci,takže se mi do toho nechce už vůbec,aby mi tam ještě něco víc nezmrvili,a mám pochopitelně strach,boužel nemám nikoho,na koho se obrátit,v obchodě,kde byl kupovanýl,mi jednoznačně řekli-na reklamaci,moc prosím o pomoc:-((((((,mám ho hrozně ráda i přes tuty věci
,moc prosím o radu funkční,děkuju všem
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Neboj nic není ztraceno.
Zeptej se spíš tady http://androidforum.cz/lenovo-a820-mtk6 ... 4-720.html
Oni dokážou lépe poradit.
Ale podle mě to je jen prkotina v nastavení.
Zeptej se spíš tady http://androidforum.cz/lenovo-a820-mtk6 ... 4-720.html
Oni dokážou lépe poradit.
Ale podle mě to je jen prkotina v nastavení.
-
Kozichstar
- můj třetí příspěvek

Dekuju,hned to jdu zkusit:-)
-
Kozichstar
- můj třetí příspěvek

to vyzkouším ,už jednou jsem to měla na to vární data,ale horní řádek nefubgoval stejn ,ale na to ztahování by to mohlo vyjít,zkusím ještě jednu radu a přinejhorším to udělám,to je vlastně normálně v telefonu ,že??Dělal mi to známý,takže si nejsem ani jistá,jestli to je v telefonu někde v nastavení an ebo musím natukat určitý kod,ale prý mi ho hodil do toho továrního nastavení,děkujuuuu:-)))
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Podívej se do Nastavení - Zálohování a obnovení dat - tam dáš Obnovit tovární nastavení. Snad to máš takto.