Dobrý den,
už dlouhou dobu uvažuji a koupě Samsungu Galaxy S4, protože má slušný hardware atd,ale potom jsem tady pročítal nějaké názory, že se Samsungu a jejich TouchWizu.
Nebráním se i jiným zařízením jako je Nexus 5, ale co se tak na forech dočítám, tak má slabý foťák,který často využívám.
Prosím Vás teda o radu, koupit S4 nebo raději něco jiného(cca 5").WP nechci. Děkuji
Galaxy S4 nebo ne???
-
domcula123
- nováček

- Zařízení: Samsung
Galaxy S4 nebo ne???
Taky se tet rozhoduju nad telefonem a do SGS4 bych nešel určitě,samsung jsem měl..a už k němu nikdy nejde...Měsíc nebo dva je to super telefon,ale pak se začne sekat,zamrzávat atd...Teť jdu asi do LG G2 která má foťák luxus
..Ale pokud ti jde hlavně o focení tak jednoznačně Nokia Lumia 1020 ....
Galaxy S4 nebo ne???
Povedat, ze Samsung sa po mesiaci zacne zasekavat, tak si namiesto toho kupim LG (s rovnakym Androidom) je jak tvrdit, ze Octavia s dieslom potrebuje po 150tkm vymenit vstrekovace, takze Skodovku uz ee a radsej si kupim s rovnakym motorom Golfa...
Re: Galaxy S4 nebo ne???
No ja mel s4. A vubec me nenadchla. Ani po designove strance ani po softwarove. Ty radoby vychytavky clovek stejne nevyuzije. Ted ficim na htc one a jsem nad miru spokojen. Telefon je rychly svizny me sense 5.5 nevadi. Ma luxusni konstrukci. Z dnesnich high endu bych se na tvem miste koukal bud po lg g2 nebo htc one
-
sotrava
- častý přispěvatel

- Zařízení: Oneplus X
Nebo taky Sony Xperia Z1 
Galaxy S4 nebo ne???
SE nechci, vůbec se mi nelíbí jak vypadají. SG4,Nexus 5 nebo LG G2 ? Další názory???
Ja by som bral nexus
-
sotrava
- častý přispěvatel

- Zařízení: Oneplus X
Pokud máš možnost si "osahat" někde nexuse a LG tak bych se pak rozhodl