Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
mam potvrdene, ze pre vacsinu telefonov uz bol ako vravis v novembri... 
Nemáte někdo nápad jak vyčistit mřížku hlasitého reproduktoru a mikrofonu na spodní straně telefonu?
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Napr. suchým kartáčkom na zuby..
Ma jeste smysl kupovat dnes L920? Sice mam jiny hlavni telefon, ale jako vericimu Nokiakovi je mi lito, ze uz rok nemam Nokii. 925 se mi libi vic, ale cenovy rozdil mi prijde zbytecny kdyz to chci jako nahradni telefon.
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Smysl to má. Už jen, že 920 je nyní za super cenu. A navíc její kvalita není stále nic špatného, ba naopak, displej i foťák stále má velmi dobrý. A systém je stejný jak u L925 tak u 1020.
A další výhoda je ta, že je jedno z jaké distribuce pochází, opraví v záruce jak polskou tak německou stejně a záruka stále 2 roky. 
Prave, taky myslim. OS i zarucni podminky Nokie znam velice dobre. Slo mi vyhradne o tu L920.
- jaroslavii
- smartguru

Jo. L920 jsem nedávno doporučil kámošovi a je nadšen, hlavně z foťáku a videa.
Je větší a těžší, ale není to tak hrozné. 
Presne tak, clovek si na tu vahu zvykne..teraz ked chytim do ruky iny (lahsi) mobil, tak mi skoro vsetko pride jak plastova hracka 
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
No ted uz jen kde koupit? Skoro nikde se uz neprodava...
Na zahranicnych forach sa objavili prve informacie o jailbreaku 920tky. Uz sa tesim 
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Kde jsi na to přišel? Na XDA naopak nikdo neví. Snažílkové se to snaží nějak prolomit přes Nokia aplikace a několikrát tam zkušení hlásí, ze to nelze, ze už to zkoušeli několikrát. Zatím tedy jen Ativ na GDR2 fiky chybě diagnostické app Samsungu.
http://www.youtube.com/watch?v=eLG2NRhAE7I" onclick="window.open(this.href);return false;
moc tomu clovek nerozumie, ale ten 3rd row na 4.5" displeji nevyzera uplne blbo
moc tomu clovek nerozumie, ale ten 3rd row na 4.5" displeji nevyzera uplne blbo
Doufám, že se tohle nikdy nestane pro dobro nás všech.nissut wrote:Na zahranicnych forach sa objavili prve informacie o jailbreaku 920tky. Uz sa tesim
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Já bych naopak odemčení 920 uvítal, důvod si ji pořídit. Ne však pro warezení ale pro hraní si s ROM. Ovšem pouze za předpokladu, že k odemčení telefonu by bylo potřeba vysoké KB daného uživatele, aby si to kdejaký Bohumil nemohl odemčít a začít na tom štýlovat gejmsy.
presne tak, aplikacie aj hry poctivo kupujem a vobec mi to nevadi. jailbreak moze priniest kopec chcenej funkcionality, ktoru MSFT nikdy nepovoli...
a vysoka KB by tomu urcite nevadila. pamatam si este vyrobu gold microSD karty na prvom androide HTC Dream...to fakt nebolo o kliknuti na tlacitko root v stiahnutej aplikacii
a vysoka KB by tomu urcite nevadila. pamatam si este vyrobu gold microSD karty na prvom androide HTC Dream...to fakt nebolo o kliknuti na tlacitko root v stiahnutej aplikacii
- jaroslavii
- smartguru

Podivej na aukru. Nebo Heureka.cz a zavolat tem, co se tam objevi, ze ji maji.
No zrovna treti stlpec dlazdic by som si rad nastavil a moznost pouzivat nejaky file manager priamo v mobile tiez nie je na zahodenie (pokial clovek vie co robi)
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Třetí sloupec měli v ranně verzi GDR3 každé L920 určené pro developery. To neznamená, ze někdo objevil interop unlock ;)
kdo chce odemknout, ať si pořídí android. jsem pro to, aby WP zůstal uzavřený systém
podla mna odomkli iba skrytu cast systemu, bootloader ostal neprelomeny...