[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?
-
cardi
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S5
Vyzkoušel jsem jich taky dost a u mě jednoznačně vítězí Forecast
-
Thompson
- smartguru

- Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Bing, live title se mění i podle polohy.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
U me uplne stejne,Forecast je zatim u me tim nejlepsim.Kazdy si najde to sve.cardi wrote:Vyzkoušel jsem jich taky dost a u mě jednoznačně vítězí Forecast
-
iljusin66
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7
Re: [DOTAZ] Počasí - jaké používáte?
Mě nejvíce vyhovuje Weather View. Zdrojem dat je norský meteorologický institut a předpovědi jim vychází velmi dobře. Porovnával jsem různé zdroje a někdy jsem si říkal jestli se Norové přeci jen nespletli, jelikož jejich předpověď vývoje počasí šla vyloženě "proti zbytku světa". Ve finále se však ukázala jejich předpověď jako zdaleka nejpřesnější. Aplikace má živé dlaždice včetně předpovědi pro aktuální polohu.
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Weather View má od 24.12. novou aktualizaci s wide tile, ale bohužel je aplikace nefunkční. Nejprve se neaktualizovaly údaje ani v aplikaci, ani na dlaždici. Po odinstalování a nové instalaci se nic nezměnilo. Každá další reinstalace znamená, že aplikace už ani data nenačte. Je na to mnoho stížností z celého světa. Aplikaci již dva dny nemohu najít na store ani v PC, ani v telefonu. Dozvěděl jsem se jen, že již není publikována (to je ale asi onen předchozí produkt od jiného výrobce), pokud jsem ji vyhledal a našel na store přes Google. Současnou jsem nenašel. Pouze v aplikaci "WP7 app discovery" je možné ji nalézt v sekci "app updates", dokonce se mohu přepnout na její stránku ve store a nainstalovat ji, ale stejně nefunguje. Je mi divné, že tato aplikace ji najde, ale normálním vyhledáváním přímo v marketu se vůbec neobjeví.
EDIT: Nyní jsem ji zkoušel vyhledat přímo přes odkaz, uvedený u té již nepublikované verze http://www.windowsphone.com/s?appid=069 ... 52e1c25fb3" onclick="window.open(this.href);return false; a normálně se v marketu objevila. Je tedy zvláštní, že přímým hledáním na stránkách marketu po zadání hesla weather view, se v seznamu aplikací nevyskytuje. A není ani na US store. Před pár dny tam ale normálně byla hned jako první (vedle jiných aplikací na počasí). Nějak si s námi ten MS pořád pohrává.
EDIT: Nyní jsem ji zkoušel vyhledat přímo přes odkaz, uvedený u té již nepublikované verze http://www.windowsphone.com/s?appid=069 ... 52e1c25fb3" onclick="window.open(this.href);return false; a normálně se v marketu objevila. Je tedy zvláštní, že přímým hledáním na stránkách marketu po zadání hesla weather view, se v seznamu aplikací nevyskytuje. A není ani na US store. Před pár dny tam ale normálně byla hned jako první (vedle jiných aplikací na počasí). Nějak si s námi ten MS pořád pohrává.
-
bigt
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ
Bing Počasí
Taky jsem si jej oblíbil, jedbnoduché přehledné přesné a na lockscreenu ukazuje decentně jen základní potřebné udaje spolu s tapetou která je kopií toho co se rovna děje venku (lze vypnout) není to prostě přeplácaný a nabídne vše co normální člověk potřebuje.
Nějakou meteostanici s přehršlí udajů kterým ani nerozumím, barometrem, rosným bodem atd. která by podle poskytovaných udajů třeba i zaregistrovala změnu když si uřachnu
, nepotřebuji 
Nějakou meteostanici s přehršlí udajů kterým ani nerozumím, barometrem, rosným bodem atd. která by podle poskytovaných udajů třeba i zaregistrovala změnu když si uřachnu
-
iljusin66
- častý přispěvatel

Mám také placenou verzi. Po instalaci to asi půlhodiny nenačetlo žádná aktuální data, teď už to běží. Ale nějaká bota tam asi bude když to zmizlo z vyhledávání. Každopádně přes strýčka gůgla to lze stále najít: placená verze
Na cestě je již každopádně oprava: http://www.mobwerk.com/blog/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na cestě je již každopádně oprava: http://www.mobwerk.com/blog/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Tak to je fajn, že se k tomnu vyjadřují na svém blogu. Bohužel jsem o jeho existenci nevěděl, a tak jsem se jen dohadoval. Trochu mi nedá pokoj ta jejich skepse v omluvném článku, kde lehce pochybují o dobré funkčnosti dlaždice. Nechme se překvapit.
http://www.androworks.org/androblog/871 ... or-aladin/" onclick="window.open(this.href);return false;
Funguje to někomu na WP? Nejde mi manuálně zadat umístění. Je to jedna z mala ap kterou opravdu postrádám.
Funguje to někomu na WP? Nejde mi manuálně zadat umístění. Je to jedna z mala ap kterou opravdu postrádám.
-
iljusin66
- častý přispěvatel

Dnes je Amazing Weather HD zdarma: http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 2e253e9e99" onclick="window.open(this.href);return false;
doporučuju taky Bing
Ahoj, sháním aplikaci na počasí (resp. stačí aktuální teplota), která by:
1) Umožňovala zobrazit aktuální teplotu v notifikační liště na zamykací obrazovce.
2) Detekovala lokaci pomocí GPS.
3) Zobrazovala pro ČR přesnou aktuální teplotu (plus mínus jeden stupeň).
Neznáte nějakou? Už jsem vyzkoušel několik aplikací, které se chlubí "podporou pro lock screen", ale žádná neumožňuje zobrazit teplotu mezi notifikacemi (chtěl bych ji tam kvůli podpoře v glance screenu).
1) Umožňovala zobrazit aktuální teplotu v notifikační liště na zamykací obrazovce.
2) Detekovala lokaci pomocí GPS.
3) Zobrazovala pro ČR přesnou aktuální teplotu (plus mínus jeden stupeň).
Neznáte nějakou? Už jsem vyzkoušel několik aplikací, které se chlubí "podporou pro lock screen", ale žádná neumožňuje zobrazit teplotu mezi notifikacemi (chtěl bych ji tam kvůli podpoře v glance screenu).
-
PetrCBR
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 520, iPhone 5, Huawei P9 Lite
LockTemp, ale celkove maji ty 'ikony' v notifikacich nevyhodu v tom, ze dokazou zobrazit jen hodnoty od 0 do 99, takze treba -2 se zobrazuje jako 97.
Díky za tip. Omezení 1 - 99 je bohužel dáno systémem a jsem ochotný se mu přizpůsobit. Možná je to také důvod, proč to aplikace na počasí obvykle nepodporují - obyčejným uživatelům by se to nedalo vysvětlit (viz jediná česká recenze u LockTempu :-/).
Zatím se ale zdá, že LockTemp má odchylku až tři stupně od ostatních aplikací (a od venkovního teploměru). Uvidíme, budu sledovat.
Zatím se ale zdá, že LockTemp má odchylku až tři stupně od ostatních aplikací (a od venkovního teploměru). Uvidíme, budu sledovat.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Mě poslední dobou blbne jak Forecast tak Bing i Amazing Weather HD...Ukazují jinou informaci na live tile než která je přímo v systému.Dělá vám to taky?
- Freeloader
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 8
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Bing Weather, potřebuji aplikaci která má synchronizaci napříč zařízeními Windows & Windows Phone
.
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
WeatherPro - zatím naprosto nejřesnější co jsem zkoušel na WP8 i iOS
A jak je to pak u těchto appek s energetickou náročností? kterou by jste doporučily v poměru přesnost/design/ a energetická náročnost? cenu jsem naschvál nezmínil,ta pro mne nem,á vliv zda je zdarma či placená děkuji