Windows Phone 8 GDR2 Update
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Teď jsem si všiml že je prý nová verze Amber 3049,když ji nainstaluju přes NSU smažou se mi data nebo ne?
pri instalacii cez NSU sa ti zmazu vsetky data v telefone
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Re: Windows Phone 8 GDR2 Update
Hm...Otázka je jestli aktualizovat nebo počkat na GDR3
Co říkáte lidi?Má ta aktualizace tak velkej smysl?
3049 sice je, ale není to čistá verze. Je pro VDF nebo Swisscom...Carlosso wrote:Teď jsem si všiml že je prý nová verze Amber 3049,když ji nainstaluju přes NSU smažou se mi data nebo ne?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Neni,3049 existuje i v ciste verzi.
Je někde ke stažení ?
Navifirm ji bohužel neukáže...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pres ucet Nokia Care Pro jiz nekolik mesicu.
A je možné získat nějaký odkaz na stažení ? 
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
já si našel na netu seznam všech product codes i s čísly verzí a vyzkoušel jsem zadávat do NCS. A nakonec jsem našel australskou nebrandovanou.. Ale to je pro 920, nevím, jak je to s 820
Tak na 820 je v Navifirmu taky 3049 v Australské verzi, ale myslel jsem "čistou" CZ 
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Počkat takže když připíchnu mobil k NSU mi to 3049 nenabídne jo?
-
marduk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925 Black
Mám fotky uložené na karte a mám ich zdvojené. Čo s tým, je to chyba sd karty alebo zasa pomôže len hard reset?
- karel55555
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Samsung Galaxy S9
Mám ji na 820 asi měsíc a funguje parádně, má i na rozdíl od těch pro Vodafone Data Sense, K.mimonaut wrote:já si našel na netu seznam všech product codes i s čísly verzí a vyzkoušel jsem zadávat do NCS. A nakonec jsem našel australskou nebrandovanou.. Ale to je pro 920, nevím, jak je to s 820
-
Richarson
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Caute, dnes som kupil L920 EU (Polska) Distibucia. Dostal uz niekto aktualizaciu GDR3 na Lumiu z polska?
Ja vlastne ani neviem co presne za Firmwer mam tak som prilozil fotku. Mozno mi poradite. Da sa dako inak vyvolat update ako klasicky alebo musim cakat na aktualizaciu? Ked zmenim Oblast na koknretnu krajinu v mobile je mozne ze dostanem skor aktualizaciu? Aktualizaciu chcem hlavne kvoli Nokia Camera (Nokia pro cam) lebo sa mi neda stiahnut je tam iba moznost zdielat.
Cital som tu nieco o Nokia Software Updater for Retail. Nestrati clovek zaruku ked si spravi update cez ten program?
Do predu sa ospravedlnujem, ale naozaj sa v tom nevyznam.
http://www.imagehosting.cz/?v=wpss20cpc.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja vlastne ani neviem co presne za Firmwer mam tak som prilozil fotku. Mozno mi poradite. Da sa dako inak vyvolat update ako klasicky alebo musim cakat na aktualizaciu? Ked zmenim Oblast na koknretnu krajinu v mobile je mozne ze dostanem skor aktualizaciu? Aktualizaciu chcem hlavne kvoli Nokia Camera (Nokia pro cam) lebo sa mi neda stiahnut je tam iba moznost zdielat.
Cital som tu nieco o Nokia Software Updater for Retail. Nestrati clovek zaruku ked si spravi update cez ten program?
Do predu sa ospravedlnujem, ale naozaj sa v tom nevyznam.
http://www.imagehosting.cz/?v=wpss20cpc.png" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
GDR3 na Lumie oficialne neni, jenom pro developery
Ode dneska vlastnim Lumii 625 ktera by mela mit GDR2 Amber jiz v zakladu, presne oznaceni verze je 8.0.10328.78 byla mi nabidnuta nejaka aktualizace ale nezobrazilo se zadne blizsi info, stahnu ji a uvidim, kdy by mel zhruba vyjit GDR3 prosim?
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
oficiálně GDR3 vyjde v Lednu.
Tak první a hned nemilá zkušenost s WP8 a GDR2.
Po počátečním nastavení jsem si ze store stáhnul zpravodajskou iDnes a Tapatalk.
Kontaky mám naštené z Windows live, nicméně mi telefon nabdl abych se přihlásil k integrovanému FB, to jsem udělal ale jelikož se kontakty z FB kde jich je hafo, mísily s těmi nrmálními, v nastavení jsem to ve filtrování vypnul.
Dopadlo to tak že se mi už nezobrazily vůbec žádné kontakty, učet FB jsem tedy odstarnil nadobro a Hotmail stále zůstal a řádně přihlášen, kontakty z něj stále nikde a navíc mi v horní třetině displeje, zmizela zcela jedna dlaždice asi druhá zprava nevím co na ní bylo ale prostě jen černé místo.
Telefon jsem tedy vypnul a znovu zapnul, přivítal mě obrovský bílý vykřičník přes ceou obrazovku a byl nutný restart, prostě jsem zap. tl. držel tak dlouho, dokud elefon opět v pořádku nenaběhl.
Bohužel ani potom se kobtakty nezobrazily a místo oné slaždice jen prázdné místo, udělal jsem HR a snad už to bue dobré....tu aktualizaci co mi sys nabídl jsem ani nestačil stáhnout, setkal se někdo s něčím podobným?
Po počátečním nastavení jsem si ze store stáhnul zpravodajskou iDnes a Tapatalk.
Kontaky mám naštené z Windows live, nicméně mi telefon nabdl abych se přihlásil k integrovanému FB, to jsem udělal ale jelikož se kontakty z FB kde jich je hafo, mísily s těmi nrmálními, v nastavení jsem to ve filtrování vypnul.
Dopadlo to tak že se mi už nezobrazily vůbec žádné kontakty, učet FB jsem tedy odstarnil nadobro a Hotmail stále zůstal a řádně přihlášen, kontakty z něj stále nikde a navíc mi v horní třetině displeje, zmizela zcela jedna dlaždice asi druhá zprava nevím co na ní bylo ale prostě jen černé místo.
Telefon jsem tedy vypnul a znovu zapnul, přivítal mě obrovský bílý vykřičník přes ceou obrazovku a byl nutný restart, prostě jsem zap. tl. držel tak dlouho, dokud elefon opět v pořádku nenaběhl.
Bohužel ani potom se kobtakty nezobrazily a místo oné slaždice jen prázdné místo, udělal jsem HR a snad už to bue dobré....tu aktualizaci co mi sys nabídl jsem ani nestačil stáhnout, setkal se někdo s něčím podobným?
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
No, to je neco. S tim jsem se nesetkal. Brzy bude aktualizace GDR3 a prekopa to cely system. Fakt je to znat. Telefon je stabilnejsi, rychlejsi a ma ruzne funkce navic a jeste mene zere baterii. 
Co čtu tak někteří mají již developer verzi přes Nokia care či navifirm a tak proste neofiko ale zda je taky pro 625 nevím a kdo ví jestli je v těch verzích cz, raději počkám až bude oficiálně.
Každopádně by mě zajímalo co ten obři vykřičníkem znázorňoval, patrně nějaká velmi závazná chyba.
Každopádně by mě zajímalo co ten obři vykřičníkem znázorňoval, patrně nějaká velmi závazná chyba.