Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Vosi
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by Vosi »

Ahoj, mám menší problém s music playerem v mojí Lumii, když si zapnu hudbu a kliknu na album které chci přehrát, často se to lagne tak na 2 sekundy a potom se to teda zapne,ale co mě štve ještě víc tak je to, že při procházení písniček z alba se často sekne obrázek alba, přitom písnička začne hrát hned tak jak má..zkoušel už jsem restart a nic, někdo by si řekl že je to docela blbost ale pro mě je to celkem frustrující :D
Díky za odpoveď
Kormoran
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 5

Post by Kormoran »

Smazat veškerou hudbu, nahrát ji znovu nebo HR.
Vosi
nováček
nováček

Post by Vosi »

Při HR by se mi smazaly všechny zakoupené aplikace, je tomu tak?
Kormoran
přispěvatel
přispěvatel

Post by Kormoran »

ANo ale pokud máš zapnuté zálohování, pak se ti zase stáhnou, nepřijdeš o ně jak jsou jednou zakoupené, z toho strach neměj.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Ty, kormoráne, neber to zle, ale už po několikáté tady radíš s WP a ještě ho ani nemáš. A radit někomu aby dělal HR, protože se mu občas lagne přehrávání hudby je, odpusť, ale dost zcestné..
Trochu brzdi :) HR je vždy až to nejposlednější řešení a po pravdě jsem ho použil za dva roky u WP jednou. A to se považuji za nadprůměrně aktivního uživatele.

Já bych zkusil nejdřív smazat tu hudbu a zkusit jí tam nahrát znovu. Je možné, že může být fragmentovaná, pokud zrovna telefon při nahrávání hudby pracoval s úložištěm.. A dělá tu u všech, nebo jen u některých písniček / alb?
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Post by Simon »

Vosi wrote:Ahoj, mám menší problém s music playerem v mojí Lumii, když si zapnu hudbu a kliknu na album které chci přehrát, často se to lagne tak na 2 sekundy a potom se to teda zapne,ale co mě štve ještě víc tak je to, že při procházení písniček z alba se často sekne obrázek alba, přitom písnička začne hrát hned tak jak má..zkoušel už jsem restart a nic, někdo by si řekl že je to docela blbost ale pro mě je to celkem frustrující :D
Díky za odpoveď
Nemáš zle obrázek alba? Nebo seš si jistej že se obrázek sekne? To isté u pesničiek, nie je tam to seknutie priamo v skladbe?
Kormoran
přispěvatel
přispěvatel

Post by Kormoran »

mimonaut wrote:Ty, kormoráne, neber to zle, ale už po několikáté tady radíš s WP a ještě ho ani nemáš. A radit někomu aby dělal HR, protože se mu občas lagne přehrávání hudby je, odpusť, ale dost zcestné..
Trochu brzdi :)
Taky nic ve zlém ale lumii 820 má bratr takže o tom systému už něco málo vím, jen jsem se zatím nerozhoupal si telefon s ním koupit, stále váhám který viz. jiné témata.
Pokud je nějaký podobný problém,HR zabere vždy a je to jednodušší než se s tím půl dne trápit.
Vosi
nováček
nováček

Post by Vosi »

Ono se to sekne i když není k dispozici ten obrázek alba, zkrátka se ten čtvereček často posune až za pár sekund.. můžu vám sem hodit i video
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Post by Simon »

A skúšal si aj iné pesničky alebo tak? Ako tak že či to robí iba pri určitých pesničkách alebo vždy na začiatku pri ktorejkoľvek.
Ale tak za vymazanie hudobnej knižnice a následnému nahodeniu naspäť nič nestratíš a nezaberie to ani moc času, určite vyskúšať skôr toto ako HR.
Kormoran
přispěvatel
přispěvatel

Post by Kormoran »

Zkusil bych songy v nějakém ID3 Tag editoru správně otagovat, aby si s nimi 920ka rozuměla.
sssugi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by sssugi »

Mne to robi takisto tusim od GDR3..zatial som v tom nenasiel system (robi to aj s obrazkom aj bez) a stava sa mi to len obcas tak som sa nedostal do fazy hladania riesenia problemu
Vosi
nováček
nováček

Post by Vosi »

Tak jsem to smazal a nahodil znova, bohužel s žádným výsledkem... jinak je to různé, v některých albech mi to třeba nedělá vůbec, v některých jen občas a u některých je to s každou písničkou..
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Hm.. No zkus si zkontrolovat ty ID3 tagy, jak radil Kormorán, napadá mne, že by mohl být bug v zobrazování albumart, který je vložený přímo v tahu, nebo něco podobného.
nebo opravdu HR, ale osobně si nemyslím, že by to něčemu mohlo pomoci. Kdo ví, možná ano :-)

zaráží mne, že třeba já s tím nemám nejmenší problém a ještě jsem o tom ani neslyšel.. (mám GDR3)
Kormoran
přispěvatel
přispěvatel

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by Kormoran »

sssugi psal ze mu to dělá až od gdr3 u tebe je to v pořádku, fakt zvláštní, určitě bych zkusil zmíněné id3 tagy třeba to převést na jinou verzi.
sssugi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by sssugi »

Vosi: tebe to robi aj pri prepinani pesniciek len cez ten horny panel alebo ked prepinas cez sluchatka? lebo ja mam dojem ze mne to robi len priamo v aplikacii hudba...mozno to fakt bude tymi obrazkami :)
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Post by nofu »

Kluci, ségře sme koupili 920 a ona se mě na skype ptá, kde vypnout vibrace dolních tlačítek. Bohužel u sebe nemám žádnej WP telefon, tak nevim. Poradíte?
mceza

Post by mceza »

Jen tlačítek nelze. Buď všechny vibrace, nebo budou tlačítka vždy vibrovat.
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Post by nofu »

Prej když vypne všechny vibrace, tak tlačítka vibrujou furt. Možná ale dělá něco špatně. Jak vypnout všechny vibrace?
CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Post by CageJ »

pokial si dobre pamatam, vypnut vibraciu tlacidiel nejde
mceza

Post by mceza »

Moje chyba, omlouvám se. Vibrace nevypínám a hned potom jsem to vyzkoušel a zjistil jsem, že i při vypnutí vibrací tlačítka vibrují. Ony vibrují tak málo, že jsem si toho nevšiml.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”