Kalendář ukazuje narozeniny o den později. Jak to vyřešit ??
Zdravím, mám jeden problém kterej mě strašně se*e, mám lumii 925 a v mobilu se mi vsechny narozeniny u kontaktů posunuly o jeden den dál, takže když fotřík má narozky 23.12, v mobilu mam 24.12 a takhle je to u všech kontaktů. Když vlezu na MS učet na internet mám tam všechny narozeniny se správným datumem, ale v mobilu prostě ne, můžu synchronizovat jak retard a pořád je to rozhozené, můžu klidně ručně v telefonu předělat narozeniny u fotříka na 23.12 uložit a dát synchronizovat a pořád mam jeho narozeniny v kalendáři na 24.12 ! Je fakt možné že dám za mobil 12,5k a on neumí ani posranej kalendář ? Opravdu jsem nečekal s timhle retardovanym systemem problemy u debilniho kalendaře, fakt upadek. Nemá někdo řešení jak tuhle věc, která všude možně funguje zcela normálně vyřešit u tohodle dementního systému ?
Ručně všechny přepsat nebo se přestěhovat do US. Už se tu o tom psalo, je to vlastnost ne tak telefonu, ale služby hotmail (dnes outlook.com).
Já se pokoušel přepsat v mobilu fotříkovi narozky, ale počítám, že ta změna se asi neprovede hned jak bych čekal, budu muset asi počkat den. Bude to asi stejný jako s obrázkama, smažu nějaký obrázky a ještě jeden den mi běhaj po LiveTile dlaždici obrazků =/ , Nebo jsi myslel na internetu v účtu MS posunout všechny narozky o den dopředu a pak sesynchronizovat s mobilem ? Nato že je 21 stoletní tak nic moc microsoft.
Nejjednodušší to bude opravdu přes webové rozhraní outlook.com. Tohle je "featura", kterou MS řeší už nejméně 5 let. Něco, jako Apple řeší x let nezvonící budík, MS toho má neřešitelný problém v posunutých narozeninách :D
A nejde o špatně nastavenou časovou zónu v telefonu a/nebo Hotmailu?
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Mě se na iOS ještě nestalo, že by nezazvonil budíkdwbmb wrote:Nejjednodušší to bude opravdu přes webové rozhraní outlook.com. Tohle je "featura", kterou MS řeší už nejméně 5 let. Něco, jako Apple řeší x let nezvonící budík, MS toho má neřešitelný problém v posunutých narozeninách :D
iOS nezvoni (teda zvoni ale v zly cas) pri zmene casu z letneho na zimny a opacne 
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
příspěvek o pubescentech vymazán 
Zvláštní.. já mám veškerá data OK..
Tak nevím, kde je chyba.
Zvláštní.. já mám veškerá data OK..
Tak nevím, kde je chyba.
Jakej příspěvek o pubescentech? Sakra, já ho neviděl, sem s ním :D
Tak to byl jeden z těch slabších :D (ne to, že tobě se to nestalo, ale že "jakože netušíš", o čem je řečGreenArrow wrote: Mě se na iOS ještě nestalo, že by nezazvonil budík, kdes na to přišel? Jinak s Lumií mám dneska podobný problém. Pro celý dnešní den mi píše štědrý den
Jinak zpátky k tématu. Ne, špatně nastavenou časovou zónou problém způsoben není. Tedy alespoň po tud, pokud to má možnost ovlivnit uživatel. Projev této chyby opravdu napovídá, že mají bordel v časových zónách na svých serverech.
Je to X let starý problém služby Hotmail, s Windows Phone telefony to nemá společného kromě loga Microsoftu zhola nic (to píšu hlavně jako reakci na ten hysterický výstřik v prvním příspěvku).
Pokud zadáte údaje v kontaktu v telefonu a ukážou se narozeniny v kalendáři ve špatný den, zkuste ho zeditovat ve webovém prostředí a opačně, pokud zadáte přes web, tak zeditovat v telefonu. Nemylsím si, že by se změna projevila okamžitě, a to i vzhledem k tomu, že před redesignem webu služby tam bylo tlačítko pro aktualizaci narozenin z kontaktů v kalendáři. To už tam dnes není, takže je to úplnej blackbox. Já mám v telefonu narozeniny dobře u kantaktů i v kalendáři, ale když si otevřu ten stejný kontakt na webu, je tam o den míň.
Zajimave, ja to mam spravne jak na webu, tak i v telefonu...