[app] Rowi - Twitter klient

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Paulos
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB

Post by Paulos »

Po asi 3/4 roku se vývojáři z Hidden Pineapple konečně rozhodli vydat novou verzi Twitter klienta pro Windows Phone 7 - Rowi 2.0. A jako betatester můžu říct, že dlouhé měsíce čekání za to stály. Nejen že je nová verze uzpůsobena pro Mango, ale také byla vylepšena funkčnost napříč celou aplikací a seznam novinek je velmi rozsáhlý, ačkoliv konzervativní vzhled zůstal zachován. Mezi nejvýznamnější můžeme určitě zařadit nové kontextové menu, které se zobrazí po kliknutí na tweet, nebo možnost načtení celé konverzace, což je v současné době už běžné. Přibyla také optimalizace načítaných webových stránek pomocí Readability. Druhé Rowi si však také zachovalo své kvality ze starší verze - jako třeba schopnost zůstat na stejné pozici v seznamu po načtení dodatečných tweetů nebo úctyhodnou rychlost - a řadí se tak (IMHO) mezi nejlepší Twitter klienty pro Windows Phone 7.

Rowi nabízí dvě verze: bezplatnou (lite) s výskytem reklamy a placenou včetně push notifikací.

Image
Sleva: Placená verze je momentálně ve slevě z $2.99 na $0.99, takže kupujte, dokud je levná :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jwuINgZ4gz8[/youtube]
Image
scubadiver
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930 Black

Tak akce na aplikaci ROWI je tu

Post by scubadiver »

Tak akce na aplikaci ROWI je tu. :lol: :lol: :lol:

Aplikace je dostupná v US MARKETu v těchto verzích:

ROWI LITE - zdarma
ROWI - a) trial verze b) plná verze v ceně za $0,99 + poplatek ( u men poplatek činil $0,09) takže výsledná cena $1,08

Trial se od plné verze liší pouze, že nemá funkci "push notifications" jinak obsahuje vše co placená verze...
František Šafr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Mi 8

Post by František Šafr »

Rowi již nebude nabízet žádné aktualizace pro platformu WP8.

http://hiddenpineapple.com/work
el_lama
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 830

Post by el_lama »

Sakra, velka skoda. Nicmene oni se na to vykaslali davno ... ta aplikace neni uplne vyladena a napr. tweety s fotkou a lokaci mi neslo nikdy odeslat a hlasilo mi to nejaky error (bylo to v US TMB siti s lokalni SIM, ale pochybuju, ze by to na to melo nejaky vliv). Takze zpet k originalni, nedokonaly aplikaci?
iljusin66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7

Post by iljusin66 »

Zkus mehdoh
František Šafr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Mi 8

Post by František Šafr »

-Pavel- Mehdoh mi přijde lepší než rowi. :-)
Post Reply

Return to “Aplikace a software”