Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
mceza
Což o to, na Lumie by se něco málo našlo. Na Windows Phone 8 Lumie ale ne 
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
Až teraz čitam, čo za kravinu som napisal. Mal som na mysli "Flashnuty Firmware"Petulinek wrote:Na Lumie neexistují Custom ROMkyl0lz wrote:Zvláštne. Mne sa nič také s bateriou nedeje. To tam mate custom ROM, alebo origo ?
-
Thompson
- smartguru

- Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Měli by začít dělat custom Rom, ať je sranda :D
-
Katie
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920 - red, iPhone 6 64 GB
Finally! Check this! http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 06d15e3e0c" onclick="window.open(this.href);return false; ♥ :D
-
Thompson
- smartguru

Kdyby radši už bylo to GTAčko, jinak se mi na ebay líbí carbonová folie na 920, nedá se koupit u nás?Nemáte ji někdo ?
-
mceza
Však firmware se flashuje. Jak jinak bys ho do flash paměti dostal?l0lz wrote:Až teraz čitam, čo za kravinu som napisal. Mal som na mysli "Flashnuty Firmware"
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
Mecza: ?? Veď ok, a čo? Vravel som o flashovani napr. cez Nokia Care suite.
Odkedy som si tam dal UK firmware a potom zase späť na CZ tak mi občas nejaku tu blbosť ten telefon spravi.
Preto odznela ta moja prva otazka
Odkedy som si tam dal UK firmware a potom zase späť na CZ tak mi občas nejaku tu blbosť ten telefon spravi.
Preto odznela ta moja prva otazka
ocividne tomu nerozumies... ze to proste nejdeThompson wrote:Měli by začít dělat custom Rom, ať je sranda :D
-
Thompson
- smartguru

Neboj se, rozumím tomu moc dobře proč to nejde, všehny zabezpečení znám ;) .
Zdar. Ja mam podobny problem. Telefon nabijem na 100% (teda aj 100% mi ukazuje v nastaveni systemu) Bateria sa vybija a ked napr. pri 30% restartnem telefon, zrazu je tam 55% Podotykam, ze v telefone mam zakazane vsetky aplikacie na pozadi, vyuzivam ho prevazne na hovory, sms, malo wifi. Aj napriek tomu som sa este nikdy nedostal nad 3 dni vydrze. Telefon mi bezne drzi 2 dni. Pripada mi to velmi slaba hodnoda oproti androidackemu telefonu (SE Xperia Arc S), ktory som mal predtym a na ktorom aj 2rocna bateria dokazala telefon udrzat pri beznom pouzivani 3-4 dni. Problem s nespravnym ukazovatelom baterie by sa mal vyriesit. Ak niekto skusil takyto problem s telefonom reklamovat, mohol by sa podelit so skusenostami. Premyslam, ze pockam na novy update a ak ani to nepomoze, telefon pojde na reklamaciu.ransot wrote:uz jeto tu preberane hore dolu ale chcem vediet ako je to s tou bateriou..ponabiti anasledne vytiahnuti konektora z mobilu mi ukazuje 95 percent nabiti baterieie, urobil som 2 krat obnovenie systemu --hard reset a aj tak nepomohlo---potrebujem vediet kde je chyba a ci reklamovat mobil ziadne aplikacie nemam pustenen na pozadi a aj co su pzstene tak ich mam zablokovane, viem ze sa to tu preberalo ale ziadnu odpoved som nenasiel v com je chyba ci to bude opravene dalsou aktualizaciou fw alebo nie......poradte vy co mate s tym problem ako to riesite a aky mate s tym problem ......................................
-
mceza
3 dny výdrže při běžném používání? To je ale krásná hodnota. Ano, jde to nastavit tak, aby to vydrželo ještě déle, ale to už je lepší nosit v kapse cihlu (stejná hmotnost a stejně funkcí).
mně to taky někdy ukazuje divně ty procenta, ale telefon vydrží den ostré práce a dva při klidnějším používání. takže ať si ukazuje co chce, mně to nezajímá a nebudu jak tragéd pořád někdě řešit nějaký procenta. bezdrátová nabíječka pod stromečkem to vyřeší bezpečně 
ja nech co robim nedostanem sa pri normalnom pouzivani cez 1 den a 4 hodiny 
Dnes například jsem dobil ráno telefon na 60% a poté ho v práci připojil na DC-16 externí baterku od Nokie. Po pár hodinách jsem kouknul na telefon - baterie plná - odpojil jsem ext. baterku a ... 92%. Připojil jsem baterii hned znovu a začalo to zase nabíjet (alespoň se to tak tvářilo). Po pár hodinách byla baterie opět plná, odpojil jsem ji a stav 75%. Vypnutí/zapnutí 100% a teď jsem po, více jak 3 hodinách na 97% a to jsem prohlížel tak 15 minut web přes wifi. Na baterii od rána ubyla 1/4 kapacity, takže se telefon rozhodně nenabíjel celou dobu, co jsem ho měl v batohu v práci. Je to prostě nějaká chyba v ukazateli stavu baterie. U mě se rozhodně o battery drain nejedná. Dá se s tím žít, ale je to opruz 
-
baschiscoo
- nováček

- Zařízení: Lumia 920 white
http://sdrv.ms/1c3aRjq (dufam ze vam zobrazi obrazok spravne..) toto som mal dnes rano...tiez mi nejak skace ten battery level a na pozadi mi nebezi ziadna aplikacia, mam len synch. mailov raz za 30 minut a notifikacie z facebooku
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
vždyť tam nic neskáče.. 
Řešíte IMHO hovadiny..
Řešíte IMHO hovadiny..
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
proste je to jednodenni telefona kdo se s tim nehodla smirit, tak si ho neporizuje. nabijecka pres noc nejlepsi reseni, prip. bezdratova v praci.
to aby som odfotil odhadovany cas do vybitia na priatelkynej 920ke :D ta niekedy vydrzi dva tri dni..ale to len vola, cca hodka net, a smsky pocas dna 
-
baschiscoo
- nováček

- Zařízení: Lumia 920 white
mimonaut wrote:vždyť tam nic neskáče..
Řešíte IMHO hovadiny..
pozri na to este raz v case asi od 5:40 do 5:58 rano je ubytok skoro 25 percent to je cas kedy som ho vybral z nabijacky a za 25 minut skoro stvrtina baterky prec mi pride trochu vela, podotykam ze potom som si este lahol spat takze s telefonom som nerobil nic
-
lordgabriel
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Nokia Lumia 920 - Black
Zdravim,
od soboty vlastnim tuto skvelou Nokii a toto forum mi velmi pomohlo rozhodnout se pro jeji koupi. S vetsinou moznych problemu jsem byl seznamen uz predem, precitani fora. Na Windows jsem si rychle zvykl, obcas tapam v menu, ale nic strasneho. Takze muzu rict - 920 byla skvela volba !
Jedina vec co mne nastvala byla synchronizace kontaktu z Facebooku (po instalaci app) s myma kontaktama na outlook uctu. Appka byla odinstalovana, ucet odstanen z Lumie a na FB pouzivam browser. Da se nejak nastavit, aby se tyto kontakty nepromichaly/nesesynchronizovaly?
Stejne to bylo i z FB fotkama. Vechny alba se mi narvaly do telefonu.
Diky za rady
od soboty vlastnim tuto skvelou Nokii a toto forum mi velmi pomohlo rozhodnout se pro jeji koupi. S vetsinou moznych problemu jsem byl seznamen uz predem, precitani fora. Na Windows jsem si rychle zvykl, obcas tapam v menu, ale nic strasneho. Takze muzu rict - 920 byla skvela volba !
Jedina vec co mne nastvala byla synchronizace kontaktu z Facebooku (po instalaci app) s myma kontaktama na outlook uctu. Appka byla odinstalovana, ucet odstanen z Lumie a na FB pouzivam browser. Da se nejak nastavit, aby se tyto kontakty nepromichaly/nesesynchronizovaly?
Stejne to bylo i z FB fotkama. Vechny alba se mi narvaly do telefonu.
Diky za rady