[app] Facebook

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Re: [app] Facebook - sociální síť

Post by Simon »

Trochu odvazne porovnavat Android s Wp...kdezto WP odpisalo 7ku hned na zaciatku. Mať L900ku alebo iné WP7 zariadeniw za plnú sumu, trochu by ma to škrelo. :)
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] Facebook - sociální síť

Post by Flynn »

OT: Nejsmutnější na tom je to, že telefon dva roky starý by ještě neměl zastarat ani morálně ani technicky, ale autor OS jej k tomnu nutí. Nevím, kdo si chce doma dělat sbírku telefonů, které ještě nejsou veterány, já tedy rozhodně ne. Kupoval jsem jej jako novinku se zcela novým systémem WP7 a ti, kdo by měli podporovat jeho kompatibilitu (MS) jsou první, kteří se svým zákazníkům přímo vysmívají, když zavádí takovouto "politiku". Někteří vývojáři svoje aplikace přizpůsobují tak, aby chodily i na starších systémech, protože asi vědí, že jejich aplikace si koupí i tito uživatelé. Že tomu tak není u aplikací, které jsou většinou nezbytné u telefonů, je až s podivem. Takto např. dopadly Mapy.cz, které pro WP 7.x byly staženy ze store, takže ten, kdo si je odinstaloval, ten je už znovu nesežene, anebo zmiňovaný FB. Při srovnávání s Androidem (když už se tu o něm mluvilo) se neubráním použití příkladu, kdy Skype v novějších verzích již není to, co býval a uživatelé na něj pějí hanlivé songy. Ale Android má tu možnost, že do něj mohu nainstalovat i původní verzi Skype, pokud ji mám někde zazálohovanou, anebo si ji odněkud stáhnu a to i v české verzi, kterou vytvořili nadšenci, a kterou vývojáři nejsou schopni běžně zajistit. A takto je to u mnoha dalších aplikací.
Péče o zákazníka se u těchto gigantů, ať je to Google, MS nebo Apple a další, změnila v boj o zákazníka, který mají předem prohraný.
jenda996699
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 520

Post by jenda996699 »

Myslíte, že bude pro WP někdy něco jako FB Messenger? Celkem mě štve ten chat chci tam samolepky, a hlasové zprávy například a posílání souborů.. to je to takový problém udělat? :/

Jinak poslední FB verze ujde, ale chtělo by to menší redesing, alespon podle meho ;)
bigt
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ

Post by bigt »

No teď to s tou aplikací FB moc nevychytali, jelikož chat používám klasicky ve zprávách, tak se mi objevuje notifikace jak na dlaždici zpráv, tak na dlaždici Facebooku. Nenašel jsem možnost, kde tu notifikaci na zprávy aplikace Facebook Beta vypnout...
cardi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S5

Post by cardi »

Me to vcera chodilo pouze do chatu a to to mam jak ty zajimave :) ale je pravda ze kdyz hnedka neodepises do chatu nebo to nechas chvili neprectene prijde ti to i na dlazdici z fb ale to mi neva, hlavne jak to funguje.
chytil123
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by chytil123 »

Facebook BETA když jakoby vyvoláš to menu vlevo kde máš svůj profil a skupiny, tak dole je nastavení kde se dá nastavit že něchceš zobrazovat příchozí zprávy na dlaždici ale vše ostatní ano. ;-)
cardi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by cardi »

Jo jenže když vypne chat do off tak mu na dlazdici uz neprijde zpráva ne? to je blbe
cardi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by cardi »

Mam dotaz kdo pužívá facebook beta jestli má poslední verzi 5.2.0.6, mě se ne a ne po včerejšku ukázat tato verze pořád mám 3.2.0.4 která je určená pro 7.8 win :X zkoušel jsem odinstalovat, přehodit zemi na usa a nainstalovat, ale pořád verze 3.2.0.4 :/ Tedka jsem vyzkoušel i verzi se stahnutim aktualizace 5xxx na pametovku a i tak to vyhodi chybu pri instalovani zeme region zmeneno na USA a nic
Paffka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 930 Black WP10 TP

Post by Paffka »

Stejný "problém" po poslední aktualizaci... Taky jsem vyzkoušel vše možné, ale stále stejná verze 3.2.0.4
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Nj.. asi měli v té poslední verzi bug, tak jí stáhli.. nebo zas blbne store..
cardi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by cardi »

Ano mel jsem 5.2.0.x prý je to verze na 7.8 winy psali na wpcentralu ale nechápu proč to neukazuje tu petkovou co tam má byt divné :/
cardi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by cardi »

Nechápu to zkoušel jsem přehodit Store na USA ale i tak to nainstaluje verzi 3xxx :|
cardi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by cardi »

Vyšla nová verze Facebooku 5.1.2.0 pro wp 8 co zahrnuje nová verze zde
http://www.wpcentral.com/facebook-app-w ... uge-update" onclick="window.open(this.href);return false;
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Post by Simon »

Ale len pre WP8.
František Šafr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Mi 8

Post by František Šafr »

Nová verze oficiální FB je skvělá! Notifikace fungují lépe než u Bety. Doporučuji nainstalovat. Betu už nepoužívám. :) (Tedy, do chvíle, než přijde její nová aktualizace. :D)
Carlosso
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by Carlosso »

František Šafr: mám to úplně stejné :tlem: zatím používám tuhle novou ale Betu budu hlídat stále.

Jinak aplikace je super, akorát by mě zajímalo kdy bude konečně fungovat chat jak má, čekám na něj jak... :)
cardi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by cardi »

Me fungovali notifikace úplně stejně u bety jako teďka u ofiko apl. Jinak co je špatného na chatu? Funguje úplně normálně ale já používám chat ve zprávách ten je nej. Jinak co by mohli opravit je ze když mam zapli chat tak mi přijde zprava jak na chat tak na apl fb což nechci. Ale když si vypnu chat v apl ve fb tak mě zase neupozorni na zprávu chat pokud je vypli to nějak nevykuzili :D asi toho chcu už moc :P
edit: ještě něco ohledně té bety proč je v obchode porad verze 3.2.0.4? Je pro mě nepochopitelné když má byt verze 5.2.0.6 :/:/:/
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Chyba ve Store..
nicméně nový update plné verze je super, fungují notifikace, funguje chat, funguje dlaždice.. Beta již netřeba (resp. pro testování nových funkcí je dobrá)
cardi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by cardi »

Jo jenom že jak zase uvidím změny co budou v beta verzi určitě to zase budu instalovat :D jak to delate? Mate nainstalované obě dvě verze a pouze když chcete používat třeba betu tak tu hlavni zakážete v pozadí?
Dr.Y
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Huawei P9 Lite White

Post by Dr.Y »

Ja mam zakazane obe verze na pozadi a presto chodi. Betu resim tak, ze se proste odhlasim uvnitr aplikace a kdyz treba prijde aktualizace, jen to prohodim s ofiko verzi.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”