Coolpad W711 a 8012
Coolpad W711 a 8012
Prosím o pomoc.
Já tu w711 snad ne_root-nu! z4root, Framaroot všechny dostupné verze, navíc probroblém s driverem ala w7. Takže
zatím root systémem PC - mobil nejde. Dík
Já tu w711 snad ne_root-nu! z4root, Framaroot všechny dostupné verze, navíc probroblém s driverem ala w7. Takže
zatím root systémem PC - mobil nejde. Dík
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Coolpad W711 .... 8012
A na co potrebujes nutne root?A ten nazev je i s temi teckami?Rozepis se nebo googli.
Coolpad W711 .... 8012
Root protože potřebuji odstřelit čínské nepotřebné aplikace, zabírající paměť. A v budoucnu na upgrade androida 2.1 výš. Ten předmět jsem asi napsal nelogicky. To jsou 2 zařízení od Coolpad: W711 a druhý jednodušší 8012.
Hlavně mě zajímá W711.Dík
Hlavně mě zajímá W711.Dík
Coolpad W711 a 8012
Tak se mi to nakonec povedlo. Provedení root je na W711 dost krkolomné. Třeba je i jiná cesta, ale já jsem rád i za tohle harakiri, které se mi po x-pokusech a koumání povedlo. Pokud se objeví šťastník či nešťastník s W711 a stejným problémem, rád poradím.
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Coolpad W711 a 8012
A co kdyby si to sem napsal i se strankama ze kterych si cerpal info?
Coolpad W711 a 8012
Jak na to.
Začni na : http://console-forum.net/tema/139822-un ... 5e7ae2a5cc" onclick="window.open(this.href);return false;
tam je základní návod a odkaz, (ale ono to tak opravdu nejde), poté na :
http://www.unlockroot.com/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
ALE!! dále nemá cenu pokračovat pod diktátem antivíra! VYPNI HO! ESET se vztekal.........O to by nešlo-zablokuje ti to.
Až to skončí, tak ho pusť z řetězu a nech ho kontrolovat a léčit. Alespoň mě to na Windows 7 srovnal. Poté:
2 položka
dole jsou ovladače - vyber stáhni, spusť . A nic nečiň.
nahoře:
2 položka--střed--free .. stáhni program
No a pak podle návodu až k bodu 9. Já jsem málem vyběhl z kůže když mi ho našel.
Potvrď. Pak ti to ale ZAMRZNE. Bude čekat s hláškou na spuštění ladění USB - do nekonečna.
Odpoj kabel a hned zasuń.
Mělo by to jet. Pak je návod nějak zavádějící-proběhlo to samo.
Možno ověřit detekčními apk. Nebo.
Zjevil se SU, root exploorel najednou začal provádět i to co měl zakázané.
Můžeš začít uklízet, ale nechci blbě radit, raději než smažeš, tak prosím zálohuj. Andy má navíc, alespoň
ve verzi W711 rozhozené aplikace na víc místech!
Považoval bych za samozřejmost sd kartu a sunout to nakorektní adresáře atd.
Ještě tip: SnapPea - jako snad jediný si rozumí s W711, pro správu mobilu se mi jeví jako velmi dobrý.
Dokonce se mi s ním provedla taková "prasečina" v přístupu, za použití SW z Windows 7, ale
nezveřejńuji, kvůli riziku ztráty dat.
Hodně zdaru.
Začni na : http://console-forum.net/tema/139822-un ... 5e7ae2a5cc" onclick="window.open(this.href);return false;
tam je základní návod a odkaz, (ale ono to tak opravdu nejde), poté na :
http://www.unlockroot.com/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
ALE!! dále nemá cenu pokračovat pod diktátem antivíra! VYPNI HO! ESET se vztekal.........O to by nešlo-zablokuje ti to.
Až to skončí, tak ho pusť z řetězu a nech ho kontrolovat a léčit. Alespoň mě to na Windows 7 srovnal. Poté:
2 položka
dole jsou ovladače - vyber stáhni, spusť . A nic nečiň.
nahoře:
2 položka--střed--free .. stáhni program
No a pak podle návodu až k bodu 9. Já jsem málem vyběhl z kůže když mi ho našel.
Potvrď. Pak ti to ale ZAMRZNE. Bude čekat s hláškou na spuštění ladění USB - do nekonečna.
Odpoj kabel a hned zasuń.
Mělo by to jet. Pak je návod nějak zavádějící-proběhlo to samo.
Možno ověřit detekčními apk. Nebo.
Zjevil se SU, root exploorel najednou začal provádět i to co měl zakázané.
Můžeš začít uklízet, ale nechci blbě radit, raději než smažeš, tak prosím zálohuj. Andy má navíc, alespoň
ve verzi W711 rozhozené aplikace na víc místech!
Považoval bych za samozřejmost sd kartu a sunout to nakorektní adresáře atd.
Ještě tip: SnapPea - jako snad jediný si rozumí s W711, pro správu mobilu se mi jeví jako velmi dobrý.
Dokonce se mi s ním provedla taková "prasečina" v přístupu, za použití SW z Windows 7, ale
nezveřejńuji, kvůli riziku ztráty dat.
Hodně zdaru.
Coolpad W711 a 8012
Dobrý den,
Mám 8012 Coolpad, "jsem blázen hledá pro původní firmware.
NE budete mít kopii vyrobenou z vašeho telefonu, který bych mohl stáhnout nebo byste mi mohl poslat?
Odpouštím, že možná nebudu vyjadřovat dobře, jsem s Google Translator, protože jsem ze Španělska a nemám mluvit vaším jazykem.
děkuji moc
Mám 8012 Coolpad, "jsem blázen hledá pro původní firmware.
NE budete mít kopii vyrobenou z vašeho telefonu, který bych mohl stáhnout nebo byste mi mohl poslat?
Odpouštím, že možná nebudu vyjadřovat dobře, jsem s Google Translator, protože jsem ze Španělska a nemám mluvit vaším jazykem.
děkuji moc
Coolpad W711 a 8012
Hey. También escribo utilizando Google Translate. Si usted no entiende, así que
traductores humanos. Una copia de seguridad del software que quiero hacer. Espera un minuto. Voy a enviar a usted.
Yo estoy tratando de hacer ROOT. Y luego quiero eliminar, limpiar y cargar nuevas aplicaciones, revivir la radio FM y más. Puede compartir experiencias.
Milán
Ahoj. Též píši pomocí Google překladače. Když si nebudem rozumět, tak mám
lidského překladače. Zálohu a kopii software chci udělat. Tak počkej. Pošlu ti to.
Snažím se udělat ROOT. A pak chci vymazat, vyčistit, a nahrát nové aplikace, oživit FM radio a další věci. Můžeme se podělit o zkušenosti.
Milan
traductores humanos. Una copia de seguridad del software que quiero hacer. Espera un minuto. Voy a enviar a usted.
Yo estoy tratando de hacer ROOT. Y luego quiero eliminar, limpiar y cargar nuevas aplicaciones, revivir la radio FM y más. Puede compartir experiencias.
Milán
Ahoj. Též píši pomocí Google překladače. Když si nebudem rozumět, tak mám
lidského překladače. Zálohu a kopii software chci udělat. Tak počkej. Pošlu ti to.
Snažím se udělat ROOT. A pak chci vymazat, vyčistit, a nahrát nové aplikace, oživit FM radio a další věci. Můžeme se podělit o zkušenosti.
Milan
Coolpad W711 a 8012
ROOT na Coolpad 8012 se povedl. Opět poněkud šílené. Brzy napíši podrobnosti.
Coolpad W711 a 8012
ahoj
Potřeboval jsem můj původní finware Coolpad 8012 tím restartu jsem telefon, protože jsem poškozený Systema složku. Dostal jsem přes oficiálních stránkách Coolpad zpět.
Opravdu jsem se také chtěl mít novou ROM, displej může dát vodorovně, klávesnice byla větší, přidat GPS, můžete přidat účet Google a může synchronizovat s gmail.
Problém není v tom, jak to udělat, a když jsem nemohl být kompatibilní s jiným modelem.
Bylo mi řečeno, měl jsem bluetooth, ale nezobrazí kdekoli, víte, jestli jste opravdu?.
Děkuji moc a pozdravy
Potřeboval jsem můj původní finware Coolpad 8012 tím restartu jsem telefon, protože jsem poškozený Systema složku. Dostal jsem přes oficiálních stránkách Coolpad zpět.
Opravdu jsem se také chtěl mít novou ROM, displej může dát vodorovně, klávesnice byla větší, přidat GPS, můžete přidat účet Google a může synchronizovat s gmail.
Problém není v tom, jak to udělat, a když jsem nemohl být kompatibilní s jiným modelem.
Bylo mi řečeno, měl jsem bluetooth, ale nezobrazí kdekoli, víte, jestli jste opravdu?.
Děkuji moc a pozdravy