HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze
-
AndyS
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S3
Taky mam problem s vyzvanenim, a to ten ze mi kaiser proste nezvoni. Zobrazi se prichozi hovor, kdyz mam vybrane vibrace tak vibruje, ale nezvoni - nezvuci... Myslel sem si, ze to dela jedna aplikacka na filtrovani hovoru, ale ted ji tam nemam a dela to stejne. Setkal se s tim uz nekdo / nevi nekdo co s tim?
zvoneni mate za 1. v nastaveni kde po vybrani prislusneho stavu v rolete vyberete pozadovane akce pri prichozim hovoru napr rozsvitit display, vibrovat atd... dalsi moznost jsou profily v HTC home a dalsi moznost je ikonka nahore vedle spustenych uloh kde vyberete hlasitost zvuku...
ja bych mel naopak otazku na to jak zmenim zvuk budiku... predem diky za odpovedi
ja bych mel naopak otazku na to jak zmenim zvuk budiku... predem diky za odpovedi
Zdravím, dá se do htc p4550 tytn ii doinstalovat funkční verze icq. Stačí jen ano nebo ne. Dík...
- KejmlRX8
- nováček

- Zařízení: HTC TyTN II
Ano setkal, dělal mi to jeden program na kontakty. Teď nevim přesně ktery ale myslim že to byl ten ve stylu Iphone... Pokud maš něco takoveho zkus jej odebrat.AndyS wrote:Taky mam problem s vyzvanenim, a to ten ze mi kaiser proste nezvoni. Zobrazi se prichozi hovor, kdyz mam vybrane vibrace tak vibruje, ale nezvoni - nezvuci... Myslel sem si, ze to dela jedna aplikacka na filtrovani hovoru, ale ted ji tam nemam a dela to stejne. Setkal se s tim uz nekdo / nevi nekdo co s tim?
-
AndyS
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S3
Nemam nic takoveho. A uz vim co to dela - tedy lepereceno jak to opravit !
HCKU/ControlPanel/SoundCategories/Ring
pod tim je nekolik polozek mezi nimiz i ona zakerna -
InitVol - v momente kdy je zde 0 tak mobil NEZACNE zvonit !
Staci nastavit 1 - dokonce neni potreba ani softreset, zmena se projevi okamzite.
PS: mam podezreni, ze to dela primo HTC Home plugin - ono rychle nastavovani profilu... asi v tom je chybka... jeste to prozkoumam.[/i]
HCKU/ControlPanel/SoundCategories/Ring
pod tim je nekolik polozek mezi nimiz i ona zakerna -
InitVol - v momente kdy je zde 0 tak mobil NEZACNE zvonit !
Staci nastavit 1 - dokonce neni potreba ani softreset, zmena se projevi okamzite.
PS: mam podezreni, ze to dela primo HTC Home plugin - ono rychle nastavovani profilu... asi v tom je chybka... jeste to prozkoumam.[/i]
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Re: Icq
Ano da, ja pouzivam QIP PDAJezevec wrote:Zdravím, dá se do htc p4550 tytn ii doinstalovat funkční verze icq. Stačí jen ano nebo ne. Dík...
-
dragunov87
- přispěvatel

- Zařízení: Asus P525, nokia E71, HTC HD2
-
Radek Hübl
- smartstar

mam takový maly problemecek pouzivam kaisera jako prehravac mp3 a stava se mi ze nektere mp3 nekdy praskaji myslim ze by to mola zpravit nejaka uprava ale jde mi o neco jineho jak mam udelat aby prehravac jel i kdaz treba kaiser prejde do toho spankoveho modu nebo to neni mozne???
a nebo v jakem formatu nahravate hudbu (mp3) no tytn II??
a nebo v jakem formatu nahravate hudbu (mp3) no tytn II??
-
Radek Hübl
- smartstar

závada u HTC KAISER
Mám na všechny uživatele Kaiser dotaz.
Nevyskytla se prosím u někoho z Vás podobná závada?
Jakmile povolím v menu
START - NASTAVENÍ - ZÁMEK
funkci "heslo-dotázat se, není-li zařízení použito po dobu" - nastavím heslo a libovolný čas, děje se následující:
při telefonování dojde po určité době ke zhasnutí displeje(což je běžná věc), jakmile však ukončím hovor, tak nedojde k úplnému rozsvícení displeje a ZMIZNE TLAČÍTKO START!
Vše se spraví až po krátkém uspání přístroje a novém zapnutí bočním tlačítkem.
Po zrušení hesla funguje vše zase normálně.
Moje verze ROM:
ROM verze 1.56.405.5
ROM DATA 8/28/07
EXTROM VERZE 1.56.405.9021
íky za odpověď.
Nevyskytla se prosím u někoho z Vás podobná závada?
Jakmile povolím v menu
START - NASTAVENÍ - ZÁMEK
funkci "heslo-dotázat se, není-li zařízení použito po dobu" - nastavím heslo a libovolný čas, děje se následující:
při telefonování dojde po určité době ke zhasnutí displeje(což je běžná věc), jakmile však ukončím hovor, tak nedojde k úplnému rozsvícení displeje a ZMIZNE TLAČÍTKO START!
Vše se spraví až po krátkém uspání přístroje a novém zapnutí bočním tlačítkem.
Po zrušení hesla funguje vše zase normálně.
Moje verze ROM:
ROM verze 1.56.405.5
ROM DATA 8/28/07
EXTROM VERZE 1.56.405.9021
íky za odpověď.