Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
nevite nahodou prosim jestli se 920 nabiji v bezdratove nabijecce i prez silikonove pouzdro na mobilu nebo musi byt mobil bez jakychkoliv obalu ?
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Samozrejme nabiji
-
cardi
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S5
Taky nemám žádný problem od GDR2ky s restartama to před amber to byl děs, jinak zatím mi drží i baterka ale kdo vi je to teprve den co mam update gdr3ky
Caute, chcem sa opytat, funguje vam lokalizacia alebo prezvonenie telefonu z webu ?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Právě vyzkoušeno, funguje bez problémů obojí.
Zdravím Vás,
chtěl bych se zeptat jak je to s updatem GDR3? Bude někdy uvolněna jako oficiální aktualizace? Nebo zůstane jen verzí pro vývojáře?
Předem díky za odpověď.
chtěl bych se zeptat jak je to s updatem GDR3? Bude někdy uvolněna jako oficiální aktualizace? Nebo zůstane jen verzí pro vývojáře?
Předem díky za odpověď.
GDR3 od MS + aktualizace od Nokie Black by měla přijít v lednu 2014 jako ofiko 
OK, díky za rychlou odpověď. Teď mám takový noob dotaz... Už jsem si GDR3 do své Lumie nainstaloval, ale až teď jsem se dočetl, že jsem tím přišel o záruku... Dá se to v případě nějakého problému vrátit do původního stavu??? Nebo jsem si svojí 2 dny starou Lumii připravil o záruku definitivně

-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Da se to vratit zpet,navic o zaruku jsi v nasich koncinach neprisel,to se tyka jen nekterych lokalit.Az prijde black,tak se ti cely fw stejne premazne.
Tak teď jsi mě potěšil, ani nevíš jak... Když jsem si představil že bych si dva dny nový telefon připravil definitivně o záruku, tak jsem málem dostal infarkt...
-
mceza
Však GDR3 je ofiko venku i teď, ale jen pro vývojářsky odemčené telefony, přihlášené do testovacího programumbelas wrote:GDR3 od MS + aktualizace od Nokie Black by měla přijít v lednu 2014 jako ofiko
-
Massik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 DS
nápodobněhtcjirka wrote:U me jela komplet instalace 10 minutek,bylo to celkem rychle.Potize s IE jsem nezaznamenal.
Je nato treba 3G alebo zapnute gps ? lebo este sa mi nepodarilo to sfunkcnit a v loakalizovat telefon v nastaveni ma 2 check boxy a prvy mam zapnuty. Nechapem.mimonaut wrote:Právě vyzkoušeno, funguje bez problémů obojí.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Teď jsem vypnul v telefonu vyhledávání pomocí polohy a prozvonění normálně funguje dál.
Jsi na webu přihlášený pod stejným účtem jako v telefonu?
-
mceza
Máš telefon připojen k netu? (Jakýmkoli způsobem, ale nelépe přes mobilní síť).Queldorei wrote:Je nato treba 3G alebo zapnute gps ? lebo este sa mi nepodarilo to sfunkcnit a v loakalizovat telefon v nastaveni ma 2 check boxy a prvy mam zapnuty. Nechapem.
-- J ucet mam ten isty ..mimonaut wrote:Teď jsem vypnul v telefonu vyhledávání pomocí polohy a prozvonění normálně funguje dál.
-- datovy net mam vypnuty len wifi pouzivam ale v tom case bolo vypnute..
-- a mam O2 sim, pouzivam 2G ale ani na 3G neslo
-- a skusil som aj soft reset
-
mceza
A to je celý problém - telefon musí být připojen k internetu, jinak ta funkce nefunguje.datovy net mam vypnuty len wifi pouzivam ale v tom case bolo vypnute
Uff tak ale to je trosku neprakticke ale vyskusam dufam ze to wifi bude stacit.
Myslel som ze to funguje nejak cez obycajny signal ako hovor
Myslel som ze to funguje nejak cez obycajny signal ako hovor
-
mceza
Jiné řešení sice teoreticky možné je, ale je nákladnější a technicky složitější. Muselo by se to řešit přes mobilní síť operátora pomocí například nějakých speciálních SMS.
Výrobci dnes už nepředpokládají, že k chytrému telefonu nemají lidé datový tarif. V zahraničí už je za hubičku...
Výrobci dnes už nepředpokládají, že k chytrému telefonu nemají lidé datový tarif. V zahraničí už je za hubičku...
Ok vdaka za rady.
EDIT: hm tak nefunguje to ani cez wifi, na mape to loadinguje ale stale napise ze lutujeme nepodarilo sa ...
EDIT: hm tak nefunguje to ani cez wifi, na mape to loadinguje ale stale napise ze lutujeme nepodarilo sa ...