Skúsenosti s mobilshopnet.sk

Volná diskuze na libovolná témata...
Post Reply
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Post by Simon »

Zdravím, máte niekto skúsenosti či už negatívne alebo kladné na http://www.mobilshopnet.sk" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Simon »

No majiteľ mi ponúka Lumia 920, 2 mesačnú, za skvelú cenu. Foto dostanem ale aj tak je to riziko to brať na dobierku a tak som chcel vedieť ako je to tam či už zo servisom alebo telefónmi.
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Simon »

No v aktuálne situácií kedy nemám moc veľký rozpočet a na telefóne som si zvykol na WP, tak pre mňa je. :)
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Simon »

No ja teraz využívam skôr Nexus 7 na web, skype, viber, tapatalk, hry. L900ku mám na zdielanie internetu, sms, volanie a núdzovo na skype, viber, IE. A v podstate som zistil že na mobile mi stačí minimum a o nejaké extra aplikácie mi nejde. Takže mi WP vyhovuje, a tiež mi vyhovuje Skydrive, Office...a hlavne L920 za tu cenu nie je o čom :)

Android 4.4.2 priniesol iba opravu problémov, tiež vraj zlepšenie bezpečnosti a hlavne mal vyriešiť akýsi problém s foťákom na Nexuse 5. Ja osobne som žiadne zmeny nezaznamenal. :) (neviem či to s tým súviselo ale následne mi Hangouts ponúkol tiež aktualizáciu a opravoval nejaké problémy s MMS).
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Simon »

No Nexus 7 2 máme ako domáci tablet, ja zrejme keď si bude vyberať siahnem po starom Ipade mini, teda viac sa k nemu nakláňam. Ale rozhodne Nexus 7 2 je dobrý tablet za tie peniaze. Ale to už sme trochu ubehli od témy.
Snáď sa mi podarí k L920 dostať a nezapĺňať toto fórum vecami ktoré mi nejdú alebo čo sa mi zase s tým telefónom deje :tlem:
Post Reply

Return to “Off Topic”