Samsung Ativ S:Jak instalovat exkluzivní (OEM) aplikace všec

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Samsung Ativ S:Jak instalovat exkluzivní (OEM) aplikace všec

Příspěvek od tslany »

Ne, jenom říkám, že dle méhp názoru to warez v pravém slova smyslu není. No nic, na tomhle se asi neshodnem,tak už to nebudu řešit. (Jinak na WP jsem utratil už kolem tisícovky za hry a aplikace, Visual Studio a jiné aplikace na PC mám legální, za warezáka se nepovažuji)

Jinak pomocí proxy se žádné zabezpečení neobchází, prostě telefon jen dostane plný seznam aplikací namísto ořezaného. Pokud by MS chtěl, mohly by všechna tůzařízení dostat plný seznam, a filtr probíhat přímo na zamčeném a zabezpečeném zařízení.
Sentinel65
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: úte pro 10, 2013 20:12
Zařízení: Honor 8

Samsung Ativ S:Jak instalovat exkluzivní (OEM) aplikace všec

Příspěvek od Sentinel65 »

Je docela usmevne cist tuto diskusi ....
Jen pro pripomenuti, pokud se bavime o free verzich uzivatelskych aplikaci (systemove aplikace asi bude rvat napr. ze Samsungu do Nokie ci opacne jen clovek, ktery opravdu vubec ani netusi, co dela), ktere bezi na stejne platforme OS a jsou vytvorene ruznymi vyrobci telefonu. A diskutovat o tom, jestli je pouziti free uzivatelske aplikace, ktera bezi na shodne platforme, na telefonech toho ci jineho vyrobce je warez, nezlobte se, ale to mi fakt prijde dost ujety ....
Jestli se jedna o free aplikaci, pak nechapu jakoukoli argumentaci ohledne licence apod. Argument, ze ty aplikace jsou vyhradne urcene jen pro Nokii ci Samsung je dle meho subjektivni vyklad. V obchode je popsan "publisher" tzn. ten, kdo app vydal. Pak je tam uvedeno, na jake platforme / verzi funguje, no a jestli je placena ci ne.
Dalsim udajem v obchode je informace, jestli je uvedena app dostupna v danem regionu ci ne.
You can't get apps in this region. You can check the Windows Phone Store in your home region to see if the app is available there.
Takze jinymi slovy, pokud bych byl napr. v Americe, tak napr. App Folder, by byla pro region, ktery mam nastaveny, dostupna, je free a je vydana "SAMSUNG ELECTRONICS Co, Ltd", ale nikde nemam napsano, ze ji nesmim pouzit na telefonu Nokia Lumia ...
Dle meho nazoru bavit se v tomto pripade o warezu je nesmysl ...
Placene aplikace jsou osetrene online overenim licence, ty si bez zakoupeni proste clovek nenainstaluje ... (nepocitam trial).
A jak uz zde v diskusi bylo zmineno, pokud by vyrobce aplikace chtel, aby sla aplikace spoustet jen na jeho zarizenich a na jinych ne, nebyl by pro nej problem, aby to softwarove osetril a aplikace by na jinem zarizeni nesla bud ani nainstalovat nebo spustit.
Nabizi se samozrejme i srovnani s androidem (porad se bavim o free verzich app), i kdyz tam je jina situace, ale dle argumentace v teto diskusi by napr. i veskere alternativni ROM byly warez.
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 462
Registrován: pon led 21, 2013 10:21
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Samsung Ativ S:Jak instalovat exkluzivní (OEM) aplikace všec

Příspěvek od Simon »

Ono sa sťažujú len Nokiáči :)
hujer
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: čtv dub 06, 2006 9:01
Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Bydliště: Opava

Samsung Ativ S:Jak instalovat exkluzivní (OEM) aplikace všec

Příspěvek od hujer »

Super, ten nick k tobě ladí: Teraz to tu bolo a už neni :)
Odpovědět

Zpět na „Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti