Dakujem za rady
Lumia 920 - držák do auta
Lumia 920 - držák do auta
Zdravim vedeli by ste mi poradit dobry drziak pre Nokiu Lumiu 920? Studoval som cr-200 ale je pre mna drahy a takisto by som chcel radsej klasicky (nie bezdrotovy) aby ho mohli pouzivat aj dalsi clenovia rodiny
Takisto neviem ci nejake neoriginalne udrzia tento telefon kedze ma svoju vahu
Dakujem za rady
Dakujem za rady
Drziak do auta pre Lumiu 920
Tento používám já. S L920 naprosto bez problémů. http://drzaky-mobily.heureka.cz/drzak-i ... car-mount/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mceza
Však CR-200 je univerzální a to, že umí nabíjet bezdrátově není problém. Mobil, který to nepodporuje prostě jen a pouze nedobije. Ale není problém ho dobít přes kabel.
hudyss: nestalo sa ti ze telefon z drziaku vypadol alebo sa drziak odlepil?
mceza: tak v tomto mas pravdu..ale stale ma odradza ta cena, uz som dal peknu palku za dt-910 :D
mceza: tak v tomto mas pravdu..ale stale ma odradza ta cena, uz som dal peknu palku za dt-910 :D
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Ja koupil jeden držák na ebay (ten nejlevnější bez aretace), a teď jsem ho vyměnil za držák u rákos za 55Kč, a zatím spokojenost. Jen sebou trošku víc klepe (při natáčení to jde poznat, jinak nevadí) tak ho musím něčím zpevnit (takový velký otočný kolo), ale na rozdíl od toho z ebay krásně drží polohu, takže se nestane že telefon začne z ničehonic natáčet nebe/stěrače.
Ten iOttie se opravdu neodlepí, mám ho daný na palubce a jen ho odlepit ho dá velkou fušku. To samé na okně. A telefon v něm drží dost pevně, takže bych strach neměl.
ten iOttie mám taky v plánu právě z toho důvodu, že by měl držet na palubce. mám ale strach, aby to na ní nenechalo po čase nějaký stopy. v létě, když je palubka rozpálená, tak by to mohlo něco udělat, tak nevim. ale stejně je to asi nejlepší pro l920.
Dakujem Vam za rady tak si asi zadovazim ten iOttie