Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nejaka uloha ci aplikace bezici na pozadi..
-
Katie
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920 - red, iPhone 6 64 GB
Mam porad stejne aplikace a telefon mam 2 tydny a jeste se mi to nestalo, az dnes.. Fakt mam nervy!!!
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
napíš, čo ti beží na pozadí....
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
vlez do nastaveni, prejed prstem do nastaveni aplikaci a uplne dole je polozka "ulohy na pozadi", tak sem napis, ktere aplikace mas na pozadi povolene
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Jak píše bigjohn.. můžeme ti pomoci odhalit, která aplikace to může být, napiš, jaké máš..
-
Simon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II
Obvykle sa chce človek vyspať a vypne si telefón alebo hodí lietadlo aby ho nič nevyrušovalo...je po probléme. Nemusíte byť stále Online. (teda ako ktorý) 
- mimonaut
- smartmaniak

Mmmm. Už i ty doporučuješ prodat telefon?
Tak to mne pobavilo, vzhledem k tomu jak ses čílil, když jsem ti to nabízel jako řešení tvých neustálých (a pro mne často dosti nepochopitelných) problémů..
ale k věci: samozřejmě to není tak černobílé.. Ve většině případů za to skutečně může nějaká aplikace. Dělaly to early verze skype, fb, lockscreen calendar, bing počasí..
nicméně po instalaci GDR3 jsem se s tím ještě nesetkal.
to co doporučuje kolega - dávat telefon na večer do nabíječky je to nejjednodušší a nejpraktičtější řešení i z toho důvodu, že máš ráno jistotu plně nabitého telefonu a po aktualizaci telefonu (oficiálně někdy z jara) na GDR3 si myslím, že bude od těchto občasných potíží konec..
a ještě dodávám, že obdobné potíže, jen často v mnohem větší míře mají i jiné telefony, mnohdy zvučných značek a jmen, takže prodej nic nevyřeší..
ale k věci: samozřejmě to není tak černobílé.. Ve většině případů za to skutečně může nějaká aplikace. Dělaly to early verze skype, fb, lockscreen calendar, bing počasí..
nicméně po instalaci GDR3 jsem se s tím ještě nesetkal.
to co doporučuje kolega - dávat telefon na večer do nabíječky je to nejjednodušší a nejpraktičtější řešení i z toho důvodu, že máš ráno jistotu plně nabitého telefonu a po aktualizaci telefonu (oficiálně někdy z jara) na GDR3 si myslím, že bude od těchto občasných potíží konec..
a ještě dodávám, že obdobné potíže, jen často v mnohem větší míře mají i jiné telefony, mnohdy zvučných značek a jmen, takže prodej nic nevyřeší..
-
mceza
Tátovi Asha vydrží týden :Dmimonaut wrote:a ještě dodávám, že obdobné potíže, jen často v mnohem větší míře mají i jiné telefony, mnohdy zvučných značek a jmen, takže prodej nic nevyřeší..
Nebo ono jsou i jiné značky zvučných jmen? :D
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Mne sa to samo vybíjanie prejavilo raz za 2 mesiace,keď sa mi to stalo naposledy, hneď som tam hodil GDR3 a zatiaľ je všetko v poriadku..ak nechceš robiť Hard Reset, skúsil by som Soft Reset, mohlo by to pomôcť..
Zdravím a pozdravuji, nedá mi to a zapojím se taky do vybíjecí debaty. Mě to noční vybití (telefonu) zatím nepostihlo, mám ho ani ne měsíc, ale vrtá mi hlavou tohle:
"Telefon počká, až bude k dispozici Wi-Fi připojení, aby mohl automaticky uložit zálohy. Pokud se k Wi-Fi síti nepřipojíte týden, uloží se změny v seznamu aplikací a nastavení pomocí mobilního datového připojení."
Nevím, jak velký datový objem ty zálohy můžou mít, ale kdyby malý, tak by s wifi asi tak nekombinovali. Takže kdyby se ty nečekaně vybité případy kryly s lidmi, kteří doma nemají vlastní wifinu, mohl by být na vině právě takový větší přenos přes mobilní data. Další věc co se může bez vazby na aplikace v telefonu odesílat jsou ty různé "pomozte vylepšit" logy o tom co člověk všechno dělá - to jsem se snažil vypnout jak jsem na to narazil. Jak moc mimo to je ?
"Telefon počká, až bude k dispozici Wi-Fi připojení, aby mohl automaticky uložit zálohy. Pokud se k Wi-Fi síti nepřipojíte týden, uloží se změny v seznamu aplikací a nastavení pomocí mobilního datového připojení."
Nevím, jak velký datový objem ty zálohy můžou mít, ale kdyby malý, tak by s wifi asi tak nekombinovali. Takže kdyby se ty nečekaně vybité případy kryly s lidmi, kteří doma nemají vlastní wifinu, mohl by být na vině právě takový větší přenos přes mobilní data. Další věc co se může bez vazby na aplikace v telefonu odesílat jsou ty různé "pomozte vylepšit" logy o tom co člověk všechno dělá - to jsem se snažil vypnout jak jsem na to narazil. Jak moc mimo to je ?
- mimonaut
- smartmaniak

to by taky mohla být příčina.. obzvláště při špatném signálu a častém (neúspěšném) připojování baterka mizí rychle..
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
U samovybíjení byl vždycky problém s úlohami na pozadí. Je jedno, jestli je aplikace nově nainstalovaná, problémy může začít dělat až při nějakém souběhu okolností.
Doporučuji odinstalovat zejména kalendáře, agendy apod. Problémy má dost i Facebook beta.
Jinak si myslím, že GDR3 tohle řeší, protože s ním už tyhle problémy vůbec nemám.
Doporučuji odinstalovat zejména kalendáře, agendy apod. Problémy má dost i Facebook beta.
Jinak si myslím, že GDR3 tohle řeší, protože s ním už tyhle problémy vůbec nemám.
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Moc děkuji za radu. A já to půl dne hledám v nastavení telefonu :-/mberdych wrote:Pokud vim tak pri propojeni k PC se voli jmeno telefonu a to je ono. Tedy aspon k Macu mi to Windows Phone app nabizi.Nyny wrote:Lidi, když dám "Nastavení" a pak "O systému" tak je tam název telefonu, který lze měnit, ale já za boha nemůžu přijít na to kdeJe to název, pod kterým se telefon identifikuje v síti WiFi i BT.
Poraďte, kde se to nastavuje?
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
po tom resetovani sa ti uz neopakovala ta chyba s nabijanim ?metyn wrote:mě sa osvěčilo přidržání hlasitosti - a tlačítka zap/vyp mobilu pod ním až do téj doby než sa fón resetuje, malo by to zabrat, Meta
-
Katie
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920 - red, iPhone 6 64 GB
Ahoj, chci se zeptat, jak jde aktualizovat telefon na GDR3?
nemyslím si, že to samovybíjanie bude zapríčinené zálohovaním a wifi. k wifi sa pripojím takmer denne, zálohujem len sms a aj tak sa mi minule vybil
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Který basovy filtr v aplikaci Nokia camera je lepší a naco je který dobry? Nikde to nemůžu vy zjistit. Diky.
Dnes jsem šel spát 78% baterky, vstanu a 24%...mám ji cca 2 měsíce a tohle se mi stalo asi po čtvrté. :-/
- mimonaut
- smartmaniak

basové filtry jsou určeny pro nahrávání v hlasitém prostředí, typicky koncerty apod. 200 Hz pro ty nejhlasitější.bouskat wrote:Který basovy filtr v aplikaci Nokia camera je lepší a naco je který dobry? Nikde to nemůžu vy zjistit. Diky.
nevite jestli nahravaji uz v servisu gdr3 kdyz prehravaji system ?TMASKA wrote:tak dnes nesu na reklamaci , do vcera jsem si toho moc nevsiml , jelikoz od pocatku pouzivam silikonovy gel obal.
telefon mi dole po leve i prave strane , z boku , kolem senzorovych tlacitek ve vysce pod tlacitkem fotoaparatu ale nechutne vrze az se dokonce prohybuje ten plast - vanicka
Nekdy i nereaguje tlacitko zpet. ( toho jsem si vsiml uz driv )
Tak urcite prave kvuli systemu , fotaku ( tan se mi taky nezda ) a vyborne konstrukci ( zase na hovn. ) jsem si 920 porizoval , ALE TOHLE OPRAVDU NEEE , JSEM MOC ZVEDAV CO MI PAN SERVISAK ZDELI ? no mam z toho celkem strach , ze mi to vrati s tim ze je to ok , a ja zustanu s rozvrzanym , spatne foticim strojem