HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze
A jak to mas nastaveny, jestli se muzu zeptat?uiqjirka wrote:Chyba to urcite nebude,jelikoz activesync 4.5 mam a sdileni internetu chodi na vybornou bez jakychkoliv uprav.
Ja zkousel snad uplne vsechno od bridgovani pripojeni az po nastavovani vlastnich IPcek atd...
ActiveSync je pro me zatim synonymum k PainInTheAss :( hrozne wopruznej program, kterej funguje jen kdyz se mu chce. Krom toho, zajimalo by me, kteryho genia v MS napadlo aktivovat pripojeni pres AS jen pri zapojeni zarizeni do USB. Vzdycky, kdyz se neco *****, tak musim Kaisera odpojit, chvili pockat a pak zas pripojit a modlit se, aby AS zacal fungovat. Fakt pakarna.
Jinak, jeste jeden poddotaz, jdou nejak prenastavit ty dve spodni tlacitka, ktery jsou nastaveny defaultne na Kalendar a Kontakty? Jelikoz napr. do kalenare se dostanu pres home obrazovku, tak bych si to tlacidlo chtel prenastavit na vytvoreni novy SMS.
Coz je teda dalsi otazka
Predem diky.
Jedna z diskuzí, která to řeší, je například tady: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic. ... dd=0&fi=10
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ano,kde je napsano cituji: Tak ani ten registr nepomohl..
Jinak komu to nefunguje pridavam reg soubor,ktery za vas registry upravi.
Jinak komu to nefunguje pridavam reg soubor,ktery za vas registry upravi.
- Attachments
-
- LSPvalue.zip
- (285 Bytes) Downloaded 182 times
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Diky moc, to pripojeni uz bezi, diky uprave registrubejt wrote:Jedna z diskuzí, která to řeší, je například tady: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic. ... dd=0&fi=10
Jeste jednou mnohokrat diky!
Tak, ted uz zbejva jen zbavit se ty priserny Cestiny, upravit SMS na jedno kliknuti (jde to vubec?) a muzu zacit koumat, jak zesynchronizuju svuj Rainlendar kalendar s Kaiserem a naopak :D
-
htcjirka
- smartmaniak

Bohuzel tato nabidka je pouze u brandovaneho Kaisera od T-Mobile.
U cistokrevneho Kaisera se to resi stahnutim a dodanim zastupce newsms.lnk do slozky Windows/Startmenu/Programs a pak napr prirazenim jakemukoliv tlacitku.
U cistokrevneho Kaisera se to resi stahnutim a dodanim zastupce newsms.lnk do slozky Windows/Startmenu/Programs a pak napr prirazenim jakemukoliv tlacitku.
- Attachments
-
- New SMS.lnk.zip
- (216 Bytes) Downloaded 234 times
muzete mi, prosim poradit ohledne nefungujiciho programu "Streamovana videa" u HTC Kaiser prez protokol rtsp:// .. nebo spis poradit njaky FUNGUJICI odkaz. Nic mi tam nebeha a porad dokola pise neplatne url
Mam jeste jednu otazecku - uxistuje v Brne njaky servis, kde muzu nechat prehrat ROM? Po hard resetu se mi vytratila cestina a pokud to budu posilat do prahy, tak to bude ya mesic zase u me - co je teda celkem na prd :(
moc dekuju
Mam jeste jednu otazecku - uxistuje v Brne njaky servis, kde muzu nechat prehrat ROM? Po hard resetu se mi vytratila cestina a pokud to budu posilat do prahy, tak to bude ya mesic zase u me - co je teda celkem na prd :(
moc dekuju
Diky za tip.uiqjirka wrote:Bohuzel tato nabidka je pouze u brandovaneho Kaisera od T-Mobile.
Daj se nejak ty dve software tlacitka "Kontakty" a "Kalendar" preprogramovat? Misto kalendare bych si tam chtel dat prave ten odkaz na novou SMS.
A jeste jedna nemila drobnost. Vsiml jsem si, ze kdyz mi nekdo vola, tak nikde nevidim nabidku "Stisit", abych nemusel odpovidat na ten telefonat, ale abych ho zaroven netipnul, jelikoz nechci, aby si dotycny myslel, ze na nej hazim bobek ;) Tuhle funkci jsem u svoji stary Nokie vyuzival velice casto, proto me docela prekvapilo, ze to Kaiser nema :(
Jeste jednou predem diky moc a omlouvam se za tak lama dotazy, je to moje prvni WM zarizeni, tak se nedivte ;)
Btw: nekdo tu zminoval sunnysoft.cab k nahrani cestiny, existuje nejakej anti-sunnysoft.cab k odebrani cestiny?
-
htcjirka
- smartmaniak

Samozrejme ze da,je na to softkeyapplet.Soubor s koncovkou cpl nakopirovat do rootu /windows.Restartovat telefon a pak se objevi v settings(nastaveni)-soft key - otevrit a vybrat zastupce,bud s .exe koncovkou nebo .lnk
- Attachments
-
- SoftKeyAppletEx.zip
- (25.93 KiB) Downloaded 227 times
Ahoj, zvonění se vypne postranním kolečkem.A jeste jedna nemila drobnost. Vsiml jsem si, ze kdyz mi nekdo vola, tak nikde nevidim nabidku "Stisit", abych nemusel odpovidat na ten telefonat, ale abych ho zaroven netipnul, jelikoz nechci, aby si dotycny myslel, ze na nej hazim bobek ;) Tuhle funkci jsem u svoji stary Nokie vyuzival velice casto, proto me docela prekvapilo, ze to Kaiser nema :(
taky se vam displej otaci po stisknuti ikony v menu touch obracne nez pri vysouvani klavesnice?? nebo vite co s tim???
jo a proc musi byt Mp3 pouzite na vyzvaneni jen v adresari MyDocuments na pemetove karte?? nemuzu udelat nejakou strukturu aby byli treba My Documents/Mp3 abych pak nemel na karte bodel???
jo a jeste proc pri tom kdyz dam treba instalovat TomToma na pametovou kartu tak proc se vytvori spousta dalsim souboru a adresaru na karte??
A jde aby zaroven telefon zvonil a vibroval??? nebo je nejaky spravce zvonení??
jo a proc musi byt Mp3 pouzite na vyzvaneni jen v adresari MyDocuments na pemetove karte?? nemuzu udelat nejakou strukturu aby byli treba My Documents/Mp3 abych pak nemel na karte bodel???
jo a jeste proc pri tom kdyz dam treba instalovat TomToma na pametovou kartu tak proc se vytvori spousta dalsim souboru a adresaru na karte??
A jde aby zaroven telefon zvonil a vibroval??? nebo je nejaky spravce zvonení??