HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze
Zdar,mám dotaz jestli se vám někomu nestalo při instalaci aplikací, že nejdou některé nainstalovat do pamětové karty.
jedná se mi o TOMTOMa. I když při instalaci zvolím paměť karty, tak se mi stejně šoupne do paměti telefonu. U jiných aplikací tomu tak není, ty mám na kartě v pohodě. Někde v diskuzi jsem našel, že TOMTOM požaduje prázdnou kartu, tak jsem zkoušel i to, ale taky nic. pořád mi to hajzlik cpe do telefonu. Nevíte někto co s tím???
jedná se mi o TOMTOMa. I když při instalaci zvolím paměť karty, tak se mi stejně šoupne do paměti telefonu. U jiných aplikací tomu tak není, ty mám na kartě v pohodě. Někde v diskuzi jsem našel, že TOMTOM požaduje prázdnou kartu, tak jsem zkoušel i to, ale taky nic. pořád mi to hajzlik cpe do telefonu. Nevíte někto co s tím???
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Anglicke prostredi
Zdravim vespolek. 
Chtel jsem se zeptat, vcera jsem si poridil Kaisera v Sunnysoftu, ale, pro me, bohuzel je cely lokalizovany do Cestiny. Zkousel jsem prenastavit v mistnim prostredi jazyk na English (US), ale po restartu nabehl zase komplet v cestine.
Je nejaka cesta, jak ho donutit, aby se mnou komunikoval anglicky?
Predem diky za odpovedi
edit:
Jeste jsem zapomel na jednu vec, na kterou jsem se chtel zeptat: Jak rozchodim sdilene pripojeni k internetu pres USB? Hral jsem si s tim pres hodinu a vysledek zadny :( Chci si stahnout nejakou tu mapu od TomTom do Kaisera, ale jak rikam, nepodarilo se mi rozchodit to sdileni internetu. Jinou moznost (WiFi, Bluetooth atp...) bohuzel nemam.
Chtel jsem se zeptat, vcera jsem si poridil Kaisera v Sunnysoftu, ale, pro me, bohuzel je cely lokalizovany do Cestiny. Zkousel jsem prenastavit v mistnim prostredi jazyk na English (US), ale po restartu nabehl zase komplet v cestine.
Je nejaka cesta, jak ho donutit, aby se mnou komunikoval anglicky?
Predem diky za odpovedi
edit:
Jeste jsem zapomel na jednu vec, na kterou jsem se chtel zeptat: Jak rozchodim sdilene pripojeni k internetu pres USB? Hral jsem si s tim pres hodinu a vysledek zadny :( Chci si stahnout nejakou tu mapu od TomTom do Kaisera, ale jak rikam, nepodarilo se mi rozchodit to sdileni internetu. Jinou moznost (WiFi, Bluetooth atp...) bohuzel nemam.
Jen pro jistotu: na PC ti musi mezi sluzbami bezet DHCP - a pokud bezi, tak pro jistotu sluzbu restartuj. Pokud tohle nepomuze, tak si na chvili vypni firewall v OS, pokud ani tohle nezabere, tak nevim.loocas wrote: Ad 2) Samozrejme mam ActiveSync nainstalovan, ale ani tak nedochazi ke sdileni internetu s mym PC :(
Mozna to bude znit hodne blbe, ale, kde prosimte tu ikonku "sunnysoft" najdu? Prosel jsem celej telefon a nikde nic, co by pripominalo ikonu sunnysoftu :(uiqjirka wrote:Vzdyt je to primo v nastaveni,klikni na ikonu sunnysoft.A vypni lokalizaci.Bude to chvili trvat,pozada te to o soft reset a pak uz ti nabehne system v anglictine.Ceska klavesnice ti zustane.Lokalizaci si budes kdykoliv moct zapnout.bohuzel ani po hard resetu neni system v Anglictine
Jo, krom toho, mam dalsi dotaz, i presto, ze mam nastaveno, aby se podsviceni po 30s vyplo, tak po tech 30s se podsviceni ztlumi na minimum, nicmene nedojde k uplnemu vypnuti, nevi nekdo, jak na tento "problem"?
Vazne tam nic podobne Sunnysoftu nevidim :( nechapu, bud jsem uplnej idiot, nebo nevim...Jiří Hrma wrote:Najdes to v Nastaveni (Settings)
Krom toho, pres ActiveSync se mi stale jeste nepodarilo pripojit k internetu (z Kaisera), chci si stahnout tu avizovanou mapu do TomTom, neexistuje nejaka jina cesta?
Jsem z toho tak trosku na prasky.
Vsude sama Cestina, ktera nejde vypnout, sdileni pripojeni nefunguje i kdybych se rozkrajel (Firewall mi ho neblokuje, nastaveno podle manualu), proste naprd :(
V tuhle chvili, bez pripojeni k netu, navigace atp..., je Kaiser pro me to samy, jako pro me byla staricka, dobra, Nokia 6681 :(
Vsude sama Cestina, ktera nejde vypnout, sdileni pripojeni nefunguje i kdybych se rozkrajel (Firewall mi ho neblokuje, nastaveno podle manualu), proste naprd :(
V tuhle chvili, bez pripojeni k netu, navigace atp..., je Kaiser pro me to samy, jako pro me byla staricka, dobra, Nokia 6681 :(
Streamovana videa
Ahoj vsem...
Mam na HTC Kaiser II asi jen snad 3 nedostatky
1) V zadnem pripade se mi nedari rozchodit "Streamovana videa" - zkousel jsem uz ASI vse co me napadlo, ale kde nic - tu nic. Nemuzu nikde sehnat fungujici rtsp:// odkaz - poradi nekdo, prosim?
2) druha moje osobni zapletka je klavesnice, cetl jsem ze snad bude primo od HTC v ECLUBU, tak tak lozim kazdy den a zaim nic - no proste zatim VYDRZ PRTKA VYDRZ :(
3) PO NUCENEM HARD RESETU MI UUUUULNE ZMIZELA CESTINA - VCERA JSEM OD SUNNY SOFT NATAHL LOKALIACI, ALE OUHA JEN 14-TI DENNI TRIAL - PAK SE CELKEM BOJIM CENY. kdyz to poslu do servisu ( pry jen v praze ) tak budu mesic bez telefonu - nevite, prosim jestli je neco v Brne, kde mi mohli nahrat novou ROM?
Moc dekuju
Mam na HTC Kaiser II asi jen snad 3 nedostatky
1) V zadnem pripade se mi nedari rozchodit "Streamovana videa" - zkousel jsem uz ASI vse co me napadlo, ale kde nic - tu nic. Nemuzu nikde sehnat fungujici rtsp:// odkaz - poradi nekdo, prosim?
2) druha moje osobni zapletka je klavesnice, cetl jsem ze snad bude primo od HTC v ECLUBU, tak tak lozim kazdy den a zaim nic - no proste zatim VYDRZ PRTKA VYDRZ :(
3) PO NUCENEM HARD RESETU MI UUUUULNE ZMIZELA CESTINA - VCERA JSEM OD SUNNY SOFT NATAHL LOKALIACI, ALE OUHA JEN 14-TI DENNI TRIAL - PAK SE CELKEM BOJIM CENY. kdyz to poslu do servisu ( pry jen v praze ) tak budu mesic bez telefonu - nevite, prosim jestli je neco v Brne, kde mi mohli nahrat novou ROM?
Moc dekuju