Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
kde to nastavujem :D? pozrem sa ale nemyslim si :D
vypni si BT a vyskusaj 
nenemam ani zapaty takze nic :D ale skusil som preinstalovat a tiez nic :D
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To je hodne divne az tezko uveritelne..
bohuzial tiez to nechapem :( ziadne rady
?
a čeština taky nic?? nebo alespoň angličtina?
-
mceza
A stojíš na místě nebo jedeš? Navigace nemusí mluvit hned...
Ahojte.
mam L920 a mrzne mi ... stretol sa s tym este niekto? Mrzne hlavne tocuh screen na pozadi vidno ako sa dalej deju veci napr. ked hram nejaku hru ale touch screen nereaguje ... robi to hlavne pri hrach/aplikaciach ( graficky narocnejsich -> hry, navigacia etc... ) Halo napriklad ale aj pri inych ... jedine vychodisko ako sa z toho dostat je soft reset ... skusal som uz aj hard reset chvylu to bezalo v pohode ale znova zamrza, skusal som uz vselico a som z toho dost sklamany
pri surfovani po nete som natrafil na mnozstvo pouzivatelov ktory maju tento problem, no nic z toho co je na nete "ako to opravit" nefunguje
mam L920 a mrzne mi ... stretol sa s tym este niekto? Mrzne hlavne tocuh screen na pozadi vidno ako sa dalej deju veci napr. ked hram nejaku hru ale touch screen nereaguje ... robi to hlavne pri hrach/aplikaciach ( graficky narocnejsich -> hry, navigacia etc... ) Halo napriklad ale aj pri inych ... jedine vychodisko ako sa z toho dostat je soft reset ... skusal som uz aj hard reset chvylu to bezalo v pohode ale znova zamrza, skusal som uz vselico a som z toho dost sklamany
pri surfovani po nete som natrafil na mnozstvo pouzivatelov ktory maju tento problem, no nic z toho co je na nete "ako to opravit" nefunguje
-
Johnnny
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920 Black + iPad Mini WiFi 16GB
To je na reklamaciu. V poriadku to urcite nie je.
-
Simon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II
Tak potom nie že mrzne ale skôr nereaguje na dotyk, nie? Keď nereaguje na dotyk ale na displeji všetko ďalej beží.
ano nereaguje dotyk ... touchscreen freeze, presne ako na videu dole ... s telefonom som nadmieru spokojny ale restartovat zariadenie denne aj 6x je masaker ... co som cital na wp central tak zevraj je to hw issue a ze vatsinou ludom ,menili zariadenia (popripade motherboard) ... ja som kupoval telefon od ruky mal by mat este zaruku dneska ho nesiem chlapikovy len so chcel vediet ci sa s tym niekto stretol ....
http://www.youtube.com/watch?v=ajRRs239MYM" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=ajRRs239MYM" onclick="window.open(this.href);return false;
jasne ze som s navigaciou isiel mal som ju pouzitu v aute hovorim vizualne krasne navigovala ale ani slovo nepovedala.. tu cestinu alebo anglictinu musim vyskusat tiez v aute
-
SchanoZdenek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Zdravím, poslední rok jsem spokojený uživatel Lumie 920 sice mám už třetí ale to nemá nic společnýho s tím proč sem píšu poslední lumiu mám asi tak dva měsíce ani nevím a dnes když jsem jí měl na nabíječce (Samsung) mi z ničeho nic totálně umřel a nejde nahodit ani hard reset nic nereaguje ani na nabíječku a vůbec nevím co s tím ? vím že už to sem někdo jednou psal a jestli to nějak vyřešil to nevím, tak jestli někdo nemá nějakej fígl co s tím nebo rovnou reklamačka 
nechaj ho tak 4-6 hodín na pokoji, nepripájaj nabíjačku. potom ho pripoj a mal by už v pohode naskočiť. bohužiaľ, takúto mám s touto nokiou osobnú skúsenosť 
-
SchanoZdenek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Oki odpojil jsem jí a počkám do rána co se bude dít naštěstí mám v šuplíku ještě druhou ale ta má zas prasklý display ale prozatím s tím vydržím
díky moc za radu kdyby se našla ještě nějaká další rada nechám si poradit.
V posledni dobe jsem zacal zase vic fotit s 920 a kdyz jsem ji koupil , zdal se mi fotak super ale po amber jak vestavena foto aplikace tak nokia camera produkuji opravdu bidne fotky , muzete mi prosim dat info ti co uz mate nahozeno GDR3 jak to s foto vypada tam ?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Fotí to stejně, alespoň mě.. Nemáš zamaštěné krycí sklíčko? 
nejaka rada ako vymazat docasne subory? pretoze uz nemam nervy na to ked dam vymazat a nevymaze ani mega..a mam tam 1,3GB. Skusal som aj vypnut a zapnut fon a nic..to iste. hm?
a zda se ti prosimte celkove na gdr 2 i gdr3 nokia camera lepsi jak vestavena aplikace ? me to nadherne zaostri ,vyfoti ale pak kdyz to ulozi tak se mi to zda o hoodne horsi
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
to je místo vyhrazené pro běh systému a vymazat nejde.. taky mám 1,3GB a nijak se to nezvětšuje, ani nezmenšuje.. tak to prostě je, bylo a budeniki66 wrote:nejaka rada ako vymazat docasne subory? pretoze uz nemam nervy na to ked dam vymazat a nevymaze ani mega..a mam tam 1,3GB. Skusal som aj vypnut a zapnut fon a nic..to iste. hm?