[App] Lockmix - Namixujte si obsah na zamykací obrazovce
Obcas buguje cas aktualizacii.. Neda sa skratit na povedzme 5/10min ?
- Rastislav Maskal
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Tohle nedokážeme ovlyvnit, systém dava na obrázek určitou neprůhledost, právě z důvodu aby systémový datum byl vidět. Naše aplikace jen vykresluje všechny informace právě do toho obrázku, který se nastaví jako pozadí. Je to prostě další omezení systému.culis wrote:Aplikace výborná, jediné, co bych vytknul je, že i při nastavení barvy písma na 100% bílá, není opravdu bílé, ale zašedlé. Oproti ostatním notifikacím, nebo zobrazenému datu, je to jasně viditelné.
Pokud by se to dalo vylepšit, bylo by to super.
- Rastislav Maskal
- přispěvatel

Nedá, úkoly které běží na pozadí jsou kvůli baterii spoušteny přibližně 1x za 30min a max můzou bežet 25secCageJ wrote:Obcas buguje cas aktualizacii.. Neda sa skratit na povedzme 5/10min ?
http://msdn.microsoft.com/en-us/library ... .105).aspx
Scheduled interval: 30 minutes
Periodic agents typically run every 30 minutes. To optimize battery life, periodic agents may be run in alignment with other background processes and therefore the execution time may drift by up to 10 minutes.
Tak nějak jsem tušil, že v tom zase bude mít prsty Microsoft.
Je škoda, že mnoho apek musí ke svým funkcím přistupovat oklikou. V některých ohledech by Microsoft mohl povolit vývojářům trochu víc.
- Rastislav Maskal
- přispěvatel

Je dostupná nová verze 1.1.0.0. Tady seznam změn:
Verze 1.1
• Nová dlaždice: Poznámka
• V nastavení lze zapnout až dvě další řady pro dlaždice
• V nastavení lze vypnout náhled data a času
• Jemnější volba velikosti písma
• Opravena obrazovka výběru barvy
• Agenda: Opravy a vylepšení
• Počasí: Opravy a vylepšení, více ikon, 4 další zdroje dat
• Bouřky: Přidáno nastavení kvality snímků
Verze 1.1
• Nová dlaždice: Poznámka
• V nastavení lze zapnout až dvě další řady pro dlaždice
• V nastavení lze vypnout náhled data a času
• Jemnější volba velikosti písma
• Opravena obrazovka výběru barvy
• Agenda: Opravy a vylepšení
• Počasí: Opravy a vylepšení, více ikon, 4 další zdroje dat
• Bouřky: Přidáno nastavení kvality snímků
- marYan
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge
a neda sa to nejako obist? Pouzivam aplikaciu chronos kalendar a ten mi zobrazuje vsetky udalosti z kalendarov (okrem tych, ktore su priamo v kalendari oznacene ako sukromne. ach id odznacim, tak ich v pohode zobrazi)Rastislav Maskal wrote:v nasvaveveni Agendy (ozubene kolecko v levem dolnim rohu) lze zvolit zobrazeni udalosti s tim ze bohuzel udalosti z jinych kalendaru nez nativniho live uctu (facebook,gmail atd) se nam vraci jako "Soukromne" (private) tj. chybi k nim titulek.
Je to omezeni Windows Phone API...
-
katraris
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 920
Co je, prosím, zdrojem dat pro kurz měn? Potřeboval bych mít aktuální kurz ČNB, ale aplikace mi stále zobrazuje trochu jiné hodnoty.Rastislav Maskal wrote:Je dostupná nová verze 1.1.0.0.
- Rastislav Maskal
- přispěvatel

Tu je popis ako to obistmarYan wrote:a neda sa to nejako obist? Pouzivam aplikaciu chronos kalendar a ten mi zobrazuje vsetky udalosti z kalendarov (okrem tych, ktore su priamo v kalendari oznacene ako sukromne. ach id odznacim, tak ich v pohode zobrazi)Rastislav Maskal wrote:v nasvaveveni Agendy (ozubene kolecko v levem dolnim rohu) lze zvolit zobrazeni udalosti s tim ze bohuzel udalosti z jinych kalendaru nez nativniho live uctu (facebook,gmail atd) se nam vraci jako "Soukromne" (private) tj. chybi k nim titulek.
Je to omezeni Windows Phone API...
http://www.hannesbiribauer.com/wordpress/?p=318" onclick="window.open(this.href);return false;
Kazdopadne pouzitie LIVE SDK je pre nas v tento moment asi velkou otazkou pretoze to moze byt pametovo narocne takze by to mohlo sposobovat problem pri behu v Background tasku, takze zatial nemozem nic slubit, len ze sa s tym budeme zaoberat a hladat nejake rozumne riesenie.
- Rastislav Maskal
- přispěvatel

Pouzivame Yahoo. Pokial na to bude cas, skusime pridat do konfiguracie dalsie zdroje.katraris wrote:Co je, prosím, zdrojem dat pro kurz měn? Potřeboval bych mít aktuální kurz ČNB, ale aplikace mi stále zobrazuje trochu jiné hodnoty.Rastislav Maskal wrote:Je dostupná nová verze 1.1.0.0.
- amentma
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...
mozete prosim porozmyslat o moznosti pridavat "widgety" aj do spodnej polovice screenu? mne by sa napr. pasoval ten najmensi format na pravu stranu od hodin, mozno by tam vosiel aj stredny...
- Rastislav Maskal
- přispěvatel

To už môžete, vo verzii 1.1 je v nastaveniach si môžete pridať ďalšie 2 riadky
- amentma
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...
Aha fakt, dakujem
Re: [App] Lockmix - Namixujte si obsah na zamykací obrazovce
Bylo by možné rozšířit předpověď o možnost volby předpovědi na následující dny, nebo hodiny?
-
Lord de Wolf
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 8X (DEAD)/ Lumia 920 Black + Nokia 100
Exchange rate - rovněž bych požádal o možnost volby zdroje. Konkrétně ČNB. Moc díky a přeji hodně úspěchů! 
zdravim. chcel by som sa opytat? aplikacia sa mi prestala refreshovat. Nie som si isty ci po poslednej aktualizacii alebo uz pred, no mam pocit ze po aktualizacii. Predtym mi to bezalo uplne v pohode a zrazu to nejde. A nemenil som ziadne nastavenia v telefone. Viete mi poradit?
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
skús ju odinštalovať a spätne nainštalovať späť..mne to pomohlo..taktiež sa mi neaktualizovala..
To som skusal, a nepomohlo, no skusil som vypnut a zapnut telefon a uz sa aktualizuje
takze to bolo asi fonom alebo nejak tak ;)
- Rastislav Maskal
- přispěvatel

Dobry den,
odpovede na caste otazky, ktore nam chodia sme spisali na http://www.lockmix.com/faq/.
Riesenie problemov je popisane na stranke http://www.lockmix.com/troubleshooting/
Vsetko je v EN zatial, casom to zlokalizujeme...
Dakujeme za pochopenie
odpovede na caste otazky, ktore nam chodia sme spisali na http://www.lockmix.com/faq/.
Riesenie problemov je popisane na stranke http://www.lockmix.com/troubleshooting/
Vsetko je v EN zatial, casom to zlokalizujeme...
Dakujeme za pochopenie
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Aktualizujou se dlaždice i na pozadí když používám mobil?Ptám se protože mi automaticky vypíná wifi po zamčení telefonu takže by mě zajímalo jestli si to data stáhne i při normálním používáním anebo jen když jsem na zamykací obrazovce.Nerad bych si zbytečně nechával zaplou wifi nebo data když mobil nepoužívám.
- Rastislav Maskal
- přispěvatel

Odpoved je ANO aktualizuju sa kazdych 30 min.
Ale v app si muzete nastavit (bud globalne, nebo pro kazdy widget extra) zda se ma aktualizovat jenom kdyz zapla WIFI
Ale v app si muzete nastavit (bud globalne, nebo pro kazdy widget extra) zda se ma aktualizovat jenom kdyz zapla WIFI