Bluetooth klávesnica k lumii 920?
Zdravím, chcem sa spýtať či by ste mi nevedeli odporučiť nejakú bluetooth klávesnicu k 920, teda aby bola kompatibilná aj s WP (keď som to googlil, narazil som na klávesnice pri ktorých bolo napísané že sú kompatibilné s Androidom a iOS). Je totiž rýchlejšie a jednoduchšie písať si poznámky v škole "elektronicky" ako ručne, avšak môj notebook je mi na každodenné prenášanie priťažký a na tablet momentálne nemám financie. Preto by som to rád vyriešil práve spomínanou klávesnicou pre toto jediné využitie - písanie poznámok v škole. Vďaka za rady!
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Obavám se, že žádná taková klávesnice neexistuje, protože WP zatím (?) nepodporují HID BT profil..
-
mceza
Mám Freedom Pro Keyboard a s WP nefunguje. Jak řekl mimonaut, na vině je nepodpora HID profilu.
ou... tak toto ste ma nemilo prekvapili -.- predpokladám že GDR3 toto asi nenapraví že?...
-
mceza
Nějaké BT změny tam mají být, ale asi nic, co by přineslo HID profil. Mohu vyzkoušet příští týden, až budu doma, ale moc si od toho neslibuji.
Možná v WP8.1.
Možná v WP8.1.
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
Pak tu ještě máme SPP profil, zde WP opět selhává? Co přes USB host píchnout nějakou běžnou klávesnici, stejně na rozumné psaní je potřeba min. "NB" velikost, ty malé přenosné jsou opravdu jen nouzovka.
Mohli bychom se dočkat v 8.1 v rámci slučování s Win RT
Re: Bluetooth klávesnica k lumii 920?
Velmi tomu neverim. 
-
mceza
Já v to doufám. Není důvod, proč by to nemělo alespoň HID profil podporovat. Neporuší to bezpečnost, stabilitu, neovlivní výkon, rozšíří to funkce a nejde o nic, co by už nebylo vytvořeno (když RT to má).
Takže zbývá jen otázka - bude se to MS chtít implementovat? :D
Takže zbývá jen otázka - bude se to MS chtít implementovat? :D