Vadná baterie LUMIA920
Vadná baterie LUMIA920
Ahoj, chci se jen zeptat jestli se někdo setkal s vadnou baterií na Lumii 920? Popřípadě jak dlouho vám vydrží mobil nabitý.... Díky.
Vadná baterie LUMIA920
Ted po 1,5 dennim velmi mirnem pouzivani mam jeste asi 55%.
Vadná baterie LUMIA920
No ja vyberiem mobil z nabíjačky ráno o 7, cez deň minimum hovorov keďže som v škole, no zase som dosť často pripojený na wifi .. potom zopár hovorov a tak 2 hod. chatovania na facebooku a o 10 večer už musím dávať telefón znova pod nabíjačku :(
Vadná baterie LUMIA920
To bych si troufal tvrdit, že není vůbec nic zvláštního... Jestli si na te wifi tak hodinu a vic plus ty hovory...
Vadná baterie LUMIA920
Tak to je naprosto normální u všech dnešních mobilů. Mám taky L920 a nabíječku tahám všude.Předtím jsem měl Samsunga Omnii7 a bylo to podobné. Manželka s iPhonem 4s to samé.
Vadná baterie LUMIA920
To je normální, ale není normální, že odpojím mobil z nabíječky plně nabitý a po minutě mám 65 procent. Potom se vybíjí normálně.
Vadná baterie LUMIA920
Tak tohle konktrétně je problém. Asi budeš muset reklamovat, dělá to od začátku? Případně zkus továrni nastaveni a pak až reklamaci...
Vadná baterie LUMIA920
Pokud ti vydrží den používání tak by to mělo být ok.Možná jen blbě ukazuje..
Vadná baterie LUMIA920
Začlo to dělat po měsíci. Továrko sem zkoušel a rozhodně to nevydrží co předtím. Zítra posílám.
Vadná baterie LUMIA920
Takže závada se neprojevila ale baterka najednou funguje normálně.... Na servise používají asi nějaký zázračný tovární nastavení.....:D
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Vadná baterie LUMIA920
Někdy nepomůže tovární nastavení, ale kompletní re-flash.
Vadná baterie LUMIA920
Jo a kvůli tomu ten mobil rozdělávali....:D
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Vadná baterie LUMIA920
To, ze ho rozdelavali nic neznamena,kontroluje se minimalne konektor a baterie samotna,nekterym L920 se porozpojoval flex konektor u zakladni desky.