Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Diskuze věnovaná chytrým telefonům Lumia 720, 730, 800, 820 a 830
mato289
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi Max

Post by mato289 »

vald wrote:Díki Mato289; ani som nedúfal v tak skorú odpoveď. No pozerám, pozerám ale nevidím ho. Skúsim ešte zajtra pri dennom svetle. V každom prípade díki moc. Teda pokial je senzor hneď vedľa predného objektívu, tak bude stačiť výrez trošku rozšíriť. To nebude problém.
Teda proximity senzor obstaráva aj priblíženie a zároveň aj meranie jasu? Pochopil som to správne?
ano, proximity senzor sa stará o automatickú regulaciu jasu a zhasnutie displeja pri hovore (na priblíženie k uchu)
PS, určite tam je, aj na tom obrázku je to vidno, len sa treba fakt detailne popozerať..je to trochu tmavšie na rozdiel od okolia..
vald
nováček
nováček
Zařízení: LG X Screen, Lenovo TAB 4.8

Post by vald »

Díki to mi pomôže. Mrknem sa na to zajtra pri dennom svetle. Ešte raz díki.
Antuch
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Asus Zenfone 5

Post by Antuch »

ben81 wrote:Antuch, jednou z moznosti jak si poslechnout album se sountrackem vcelku je zmenit u vsech pisni umelce v MP3 tagach treba na 'Various artists'. Takze nazev alba bude stejny, umelec bude 'various artitsts' a nazvy jednotlivych pisni zustavaji originalni. Pak WP8 prehravac prehraje cele album.

Druha moznost je vytvorit si playlist ve windows media playeru (navod zde) a pretahnout ho do lumie. Pak by to melo fungovat dokonce i s originalnimi jmeny umelcu.

Ani jedna moznost neni idealni, ale tomu venujes par minut casu, muzes Lumii donutit prepravat sountrack automaticky a ve spravne poradi ;)

Tak jsem zkusil vytvořit playlist a fakt se vytvoří...jenže když na něj kliknu, tak se nic nestane (0 songů, 0 minut). Divný ale je, že songy tam zkopírovaný jsou. Dokonce 2x...začínám se v tom trochu ztrácet.
Verze s tagy už mě taky napadla...nejdřív jsem změnil pokusně album, pak umělce a furt to nepřehrává najednou. Asi jsem IDIOT:-)
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Když zvolíš album ťuknutím na jeho název ( v záložce alba )a dáš dole označit a odškrtáš si jednotlivé songy a následně dáš přidat do přehrávání, tak to nefunguje? A když ťukneš rovnou na obrázek alba tak taky ne? Mě fungujou obě varianty, i s různými umělci.. Ale mám správně otagováno - stejný název alba)
Antuch
přispěvatel
přispěvatel

Post by Antuch »

schválně jsem si to otagoval (nejdřív jako stejné album, pak i stejný umělec) u 10 písní...v přehrávači se to pak objeví jako 10 alb pod sebou...
A teď se mi najednou všechny písničky objevují dvakrát...¨zkopčím klasický album a když ho otevřu, tak je tam každá píseň 2x...a to jsem se v tom nevrtal
patdevast
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 820

Post by patdevast »

Mně to (před Amberem) jednu píseň taky ukazovalo vícekrát. Problém byl, u přispívajícího interpreta bylo víc názvů. Ale jinak jsem se se zdvojováním nesetkal. Ale nadává na to poměrně dost lidí.
jaroslavii
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by jaroslavii »

Ja po aktualizaci amber jsem udelal reset a bylo po zdvojenych souborech. Pam.kartu jsem mel stale v telefonu i pred aktualizaci, mam a-data 32gb 10 speed. Telefon ji musi mit, aby si ji "osvojil".
vald
nováček
nováček

Post by vald »

Presne túto kartu mám aj ja a šlape jak hodinky od začiatku. Amber som tam mal už pri kúpe (cca 6 týždňov)
vald
nováček
nováček

Post by vald »

Všimol som si, že sa mi nedá odoslať e-mail na doménu @zoznam.sk
Na/z gmailu ide bez problémov. Problém je len zoznam.sk
Má niekto podobný problém? E-mailová adresa je funkčná z PC normálne funguje a nemá tam ani žiadne filtre nastavené. Teoreticky by to ísť malo, lenže nejde.
PS: ani odoslať ani prijať
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

Ano ano, takový problém míváme všichni několikrát do roka, když se seznam nebo zoznam dostanou na nějaký spam blacklist. Nic, nad čím bych si lámal hlavu, prostě počkat pár dní a mnout si ruce, jak skvělý e-mail seznam/zoznam poskytuje.
vald
nováček
nováček

Post by vald »

Ja ho nepoužívam. Len som chcel niečo poslať kamošovi a nedalo sa.
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

No jo. Neříkám, že je to ten stejný případ, ale konkrétně u seznamu se toto opravdu stává skoro pravidelně.
Antuch
přispěvatel
přispěvatel

Post by Antuch »

jaroslavii wrote:Ja po aktualizaci amber jsem udelal reset a bylo po zdvojenych souborech. Pam.kartu jsem mel stale v telefonu i pred aktualizaci, mam a-data 32gb 10 speed. Telefon ji musi mit, aby si ji "osvojil".
Tak asi zatím vyřešeno...stáhnul jsem GDR3, pak restart a zdvojené soubory jsou pryč. Při kopírování hudby teď automaticky do alb dopisuju tagy a vypadá to nadějně...i s originálním přehrávačem. Jo a kopíruju teď spíš na telefon než na kartu. Třeba to s tím taky může nějak souviset
CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Post by CageJ »

samozrejme, problem kopii je iba na karte, mam to potvrdene a bug STALE NEBOL opraveny...
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Re: Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Post by Cheetah007 »

Takže je to vyřešené jen v interní paměti a na kartě stále ne?
CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Post by CageJ »

presne tak
totizto, cely problem zatial stale vysi natom, ze ked si zapnes tie tagy ci metada v xbox music a stahuje ti tie info, obrazky albumov atd. tak sa zrobia dve kopie.. jedna na SD kartu a druha do telefonu.. preto je to zdvojene.. zdvojuju sa tie metadata.. staci ich obycajne vypnut
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950

Post by robsol »

Funguje vám správně příjem MMS? Mě přijde pouze SMS s odkazem na web. U jiných telefonů se stejnou SIM kartou to nedělá.
jaroslavii
smartguru
smartguru

Post by jaroslavii »

Pri mms operacich musi byt zapnuta data.
jaroslavii
smartguru
smartguru

Post by jaroslavii »

Nikoliv. Ted uz je to opravene i s presouvanim dat na kartu. Vse videa i mp3 davam primo v pc na kartu do slozek, ktere jsou prenastaveny a vse ok. Zadne zdvojene soubory nemam.
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950

Post by robsol »

jaroslavii wrote:Pri mms operacich musi byt zapnuta data.
samozřejmě data zapnutá mám permanentně
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 720/730/800/820 a 830”