Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Mne vrzga tiez (prava strana vedla tlacidiel) ale nevadi mi to. Pride mi, ze je to vlastnost, kedze tam je ten plast oslabeny tymi tlacitkami.
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
mne vrze, plech u fotaku na jedne strane vic vystouplej, pri vibracich rezonuje. nehodlam s tim nic delat, nevadi mi to, kravinx neresim
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
tiež som si to hovoril..odporučil som známemu L920 a zhodou okolností kúpil taktiež bielu..zastavil sa pri mne nech mu ukážem nejaké veci, lebo to bol jeho prvý WP a celkovo smartphone (predtým mal N6303)..po uchopení do ruky nič nevŕzgalo a telefón bol o poznanie pevnejší..aspoň je vidno ako sú na tom telefóny z iných distribúcii..jeho bol Italy..iné Lumie 920 ktoré som mal v rukách a neboli určené pre SK/CZ tak nevŕzgali napr. DE atď.(všetko okrem CZ,SK variant)..moja aj ešte jedného iného známeho tiež vŕzga(obidve CZ.SK)..
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Katie: za otázky se není třeba omlouvat, za odpovědi je dobré poděkovat. 
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Moje 920 dosti vrzgá vlevo nahoře
-
Katie
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920 - red, iPhone 6 64 GB
Jde nejak zprovoznit přehravani videi na internetu? např. novinky.cz apod.
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Hmm já mám Lumču asi nějakou vadnou, nic jí není funguje jak má.
Vlastně pardon jeden problémek bych měl, není to sice problém Lumči, ale nějak nevím jak to, že to začalo dělat tak nějak samo. Kouknu na emila ve founu a dám smazat a ono se mi to smaže i na seznamu, nedělalo to a teď jo.
Vlastně pardon jeden problémek bych měl, není to sice problém Lumči, ale nějak nevím jak to, že to začalo dělat tak nějak samo. Kouknu na emila ve founu a dám smazat a ono se mi to smaže i na seznamu, nedělalo to a teď jo.
-
mceza
Katie: Všichni jsme se ti tu snažili pomoci. Přechod na Windows Phone je velkou změnou a na začátku má hodně lidí spoustu otázek. Sám jsem jich měl hodně.
Ale věř mi, že se neptáš na nic, na co by se už někdo jiný neptal. Ten telefon je tu přes rok, stejně tak ten operační systém. Ručím ti za to, že téměř všechny odpovědi na tvé otázky už tu jsou.
Opravdu prosím zkus hledat.
Ale věř mi, že se neptáš na nic, na co by se už někdo jiný neptal. Ten telefon je tu přes rok, stejně tak ten operační systém. Ručím ti za to, že téměř všechny odpovědi na tvé otázky už tu jsou.
Opravdu prosím zkus hledat.
- mimonaut
- smartmaniak

Ano jde. Stáni si aplikaci novinky (zde: http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... bd7ce2eb1c" onclick="window.open(this.href);return false;) a v ní s můžeš kromě čtení pouštět videa z novinek.cz do aleluja. A čti diskusi i zpětně, dostáváš zajímavé odpovědi..Katie wrote:Jde nejak zprovoznit přehravani videi na internetu? např. novinky.cz apod.
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Zrejme jsi pred tim stahoval maily pres POP3, coz Ti v podstate jen emaily stahne a v telefonu si s nimi nakladas po svem a nyni jedes na IMAP, coz je plna synchronizace mailu mezi serverem a telefonem.camouflage wrote:Hmm já mám Lumču asi nějakou vadnou, nic jí není funguje jak má.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Email- je to naopak spravne chovani.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ano,je to logicke,je urcena pro GDR3 ve spojeni s Black od Nokie,jelikoz mas jen GDR3 bez Black,tak proto to pise chybu.
Pres proxy lze aktualizovat..ale muze to prinest neplechu.
Pres proxy lze aktualizovat..ale muze to prinest neplechu.
-
AceAzzameen
- nováček

- Zařízení: Lumia 925
Bonusy+info lze aktualizovat i po změně regionu na Spojené státy.
-
htcjirka
- smartmaniak

A ja na to sel slozite pres proxy 
Chtěl bych poděkovat lidem kteří mi pomohly když jsem se prokousával začátky s WP8 na Lumii 920. Bohužel jsem se nedokázal vyrovnat se svojí provázaností na Google a zvyky z Androidu takže Lumie šla na Aukro a koupil jsem tel. s Androidem. Ale aspoň můžu říct že po WP8 je tohle další telefon na kterém se systém neseká a je absolutně odladěný. LG Nexus 5 + Android 4.4 KitKat. Takže ještě jednou díky a mějte se tu.
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Chlapi díky za info ohledně emailů. Budu s tím teď počítat.
- mimonaut
- smartmaniak

To ano, ale člověk získává zkušenosti a mění na základě nich občas své postoje.. 
Nevím, jestli nemám vidiny, ale měl jsem na dlaždici SMS zpráv smutného smajlika místo usmívajícího. Nevíte, co to znamenalo? Teď už se mi zase usmívá... 
kdyz se nepovede poslat sms, mms (neni signal apod), je tam smutny smajlik 
-
htcjirka
- smartmaniak

To je ,kdyz se treba nepovede odeslat sms zprava na poprve.Muze vzniknout pri zmene na 3G a opacne či jinych problemech se siti.Nakonec se zprava odesle a smajlik se opet usmiva