Facebook a wifi
Facebook a wifi
Čaute mám novú Nokiu Lumiu 920 a wifi router Belkin N+ a nechápem prečo ale cez wifi mi na mobile nejde facebook..ani stránka ani aplikácia..a keď zapnem 3g tak ide, neviete čím to môže byť a ako to odstrániť? Ďakujem
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Facebook a wifi
A ostatní stránky ti jdou?A co se ti zobrazí když se chceš přihlásit?Nebo spíš,jakým způsobem nefunguje?
Facebook a wifi
presne ten istý problém mám aj ja, fb appka, fb cez IE, fb cez hub ľudia. cez tú domácu wifi mi nefunguje napr. ani youtube, mobilenet.cz, nfcmic.com. cez mobilné dáta však fungujú
písal som o ňom už v lete a doteraz je to nevyriešené. čiže máš net cez wifi od telekomu?
Facebook a wifi
áno všetko iné ide len čisto facebook nie..no napríklad dám pridať konto facebook a len načítava a zobrazí sa "Momentálne nemáte k dispozícii žiadne pripojenie. Ťuknutím na položku skúsiť znova sa skúste pripojiť znova." a pritom som pripojený na wifi..alebo v internet expoler zadám facebook.com a vôbec mi ho nenačíta akoby som nebol pripojený. Čítal som že sa stáva u Ľudí čo majú Win. Phone a router Belkin N+ že im to tak blbne ale nemôžem sa dočítať ako to odstrániť :-/
Facebook a wifi
Ano internet Telekom Optika a router Belkin N+ nechápem to sa s tým nič nedá robiť? Však ten router má 90% ludí čo má internet od Telekomu a nikde riešenie premýšlam že kúpim volaký router Tenta N3 pripojím ho pri henten budú dve wifi alebo čo.. že s tým by to možno šlo :D
Facebook a wifi
skús, či ti ide aj youtube cez lumiu a ten router. tiež mám telekom optiku a belkin N plus router (mám pocit, že je to len črep)
edit: riešim to tak, že podľa potreby prepínam na wifi a na 3G mobilný net
edit: riešim to tak, že podľa potreby prepínam na wifi a na 3G mobilný net
Facebook a wifi
A neskúšal si napísať do Telekomu? aby som tam nepísal zbytočne..nech o tom aspon vedia že predávajú črepy ktoré nefungujú so zariadeniami ktoré aj samy predávajú :D a youtube cez IE načítat ide 
Facebook a wifi
Tůhle se tohle řešilo na nějakém jiném fóru a nakonec z toho vylezlo, že má poskytovatel špatné DNS servery, výměna routeru nepomohla. Zkuste nastavit google DNS (8.8.8.8 a 8.8.4.4).
Facebook a wifi
No DNS nahodená ešte aj router som znovu celý reštartoval a dal tam tú DNS googlu a nič :-/
Facebook a wifi
tiež mi tá zmena dns nepomohla. notebooky s win xp a win 7, mobily s os android (sony xperie) a samsung omnia w s wp7.8 fungujú bezchybne. iba táto nokia s wp8 si blbne 
Facebook a wifi
pozeral som aj podporu Microsoft všade to riešili a nikde nevyriešili...rád by som vedel či táto chyba prišla s aktualizáciou Amber alebo bola od začiatku...ak len s Amber tak sa modlím nech sa to napravý pri GDR3 alebo Nokia Black
Facebook a wifi
ten problém mám od začiatku, ako som si v júni 920ku doniesol. na iných wifi to funguje perfektne (na návštevách, v kaviarňach, baroch, ... ) zvykol som si za ten čas prehadzovať podľa potreby wifi, mobilné dáta
doma je to nepraktické, ale čo už
-
cardi
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S5
Facebook a wifi
Vymen modem ;)
Facebook a wifi
začiatkom budúceho roka to mám v pláne. zatiaľ to s tým belkinom už vydržím, možno sa nájde aj funkčné riešenie 
Facebook a wifi
mne sa nieco podobne stalo minuly rok s twitterom a UPC...na zakaznickej linke nam povedali ze oni maju urcite vsetko v poriadku a ze je problem u nas...pomohlo vsak nastavenie na google DNS. Potom sme im povedali ze nam to takto funguje a oni odpisovali ze tiez uz nasli problem u nich a mozeme si to prehodit naspat
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Re: Facebook a wifi
Měl jsem podobný problém. Zkus se podívat do nastavení firewallu toho routeru, jestli tam není FB v black listu. Případně ten firewall na zkoušku úplně vypni.
Facebook a wifi
Ještě se podívej jaké máš na wifi nastavené šifrování, teoreticky může být problém i v tom.
Facebook a wifi
No firewall som vypol a nič
a šifrovanie? To ako pri hesle k wifi? to mám:
Security Type WPA-PSK(no server)
Authentication: WPA-PSK+WPA2-PSK
Encryption Technique: TKIP+AES
Security Type WPA-PSK(no server)
Authentication: WPA-PSK+WPA2-PSK
Encryption Technique: TKIP+AES
Facebook a wifi
tento problem mam aj ja belkin nepusti ani youtube ani facebook mam htc 8s vsade inde ok len proste doma ani tuk gdr3 s tym nema nic neslo to uz predtym ,uz som sa zmieril ze tieto dve zariadenia si nerozumeju