Nokia Lumia 620 - Všeobecná diskuse
Re: Nokia Lumia 620 - Všeobecná diskuse
Nastavení, mobilní síť, datové připojení, vypnuto. A pojede ti jen na Wifi. Doporučuji u operátora aktivovat alespoň nejlevnější datový tarif, cena u všech od cca 150,-/měsíc. U mobil.cz pokud dobiješ měsíčně alespoň za 200,- máš 200Mb dat zdarma, na základní použití ti bude stačit...
Co se faktury týče tak snad už všichni mají max cenu za jednorázové připojení 20,- na den (pozor obsahuje málo dat a bývá pouze do půlnoci)
Po překročení limitu dat ti klesne rychlost připojení, dnes se již nemusíš bát tisícových faktur.
Co se faktury týče tak snad už všichni mají max cenu za jednorázové připojení 20,- na den (pozor obsahuje málo dat a bývá pouze do půlnoci)
Po překročení limitu dat ti klesne rychlost připojení, dnes se již nemusíš bát tisícových faktur.
Ahojte,
chcem sa opytat -dve dlazdice sa mi stmavili do tmavo modra,ostatne su modre,trosku svetlejsie.
Ide o dlazdice here maps a here drive .
Viete niekto poradit preco sa stmavili?
Dakujem.
chcem sa opytat -dve dlazdice sa mi stmavili do tmavo modra,ostatne su modre,trosku svetlejsie.
Ide o dlazdice here maps a here drive .
Viete niekto poradit preco sa stmavili?
Dakujem.
-
zlieva
- častý přispěvatel

- Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS
Schválne som Here Drive+ aktualizoval aj na L620 a vyzerá, že funguje normálne...koľko to je "po chvílce"?FraDiavolo wrote:Když zapnu Here Maps nebo Here Drive+ tak se aplikace po chvilce sama zavře, nevíte někdo co s tím? Díky
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
Pri kupe novej Lumie 620 sa nechcu aktualizovat polozky network+,displaj a ostatne polozky ktore by sa mali aktualizovat.
Skusam denne rucnu aktualizaciu ale ta mi nic nenasla,pise ze je mobil aktualizovany.
Neviete co s tym?-mam pockat kym to najde same alebo to aktualizovat pomocou nejakej aplikacie?
Skusam denne rucnu aktualizaciu ale ta mi nic nenasla,pise ze je mobil aktualizovany.
Neviete co s tym?-mam pockat kym to najde same alebo to aktualizovat pomocou nejakej aplikacie?
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Pomůže ti tohle. http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 335242ed2e" onclick="window.open(this.href);return false;
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Dostala 620 Glance screen?Přítelkyně si ji chce koupit a já se teď nemůžu dostat k pc.
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
priamo som to nevidel ale existuje veľa obrázkov, na ktorých je L620 s glance takže by to mať mala..
Má, mam doma 2ks a na obou glance uz je ;)
Děkuji za radu ohledně internetu ;) Když si tak pročítám o lumii, nebude vadit, že je z druhé ruky? Četla jsem něco, že si člověk musí pořídit jakýsi učet na microsoftu bo co? A ty veškeré aktualizace, co telefon potřebuje, to si budu muset shánět, nebo si to telefon zaktualizuje sám?
Trochu se toho bojím, přeci jen jsem celé roky na obyčejném telefonu a ted toto, vůbec nevím, co od ní mám očekávat, ale i tak se začínám těšit, až se mi dostane do ruky
Bude fungovati bez simky? Asi ne, že?
Mám totiž normální simku a nevím, jestli stihnu ten den zaběhnout k operátorovi přes celé město, aby mi ji uřízl. Pak už asi nebude návratu, vrátit se ke starému telefonu, když budu mít microsim. Ještě by mě zajímalo, jestli se Vám k letošnímu listopadu povedlo najít nějakou výhodou baterii, když ty původní moc nevydrží, zdali se vyplatí nějakou pořídit?
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Děkuju za rady 
-
zlieva
- častý přispěvatel

- Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS
Telefón sa samozrejme bude aktualizovať "sám" a tak isto sa budú "samoaktualizovať" nainštalované aplikácie, ty to len potvrdíš....a áno, telefón bude normálne fungovať aj bez sim-karty, samozrejme že si bez nej nezavoláš, ale ináč normálne funguje, ak zapneš Wifi a pripojíš sa, tak normálne môžeš používať internet, inštalovať si aplikácie....momentálne moju L620 takto občas využívam, sim-kartu mám v L920-tke.mates1 wrote:Děkuji za radu ohledně internetu ;) Když si tak pročítám o lumii, nebude vadit, že je z druhé ruky? Četla jsem něco, že si člověk musí pořídit jakýsi učet na microsoftu bo co? A ty veškeré aktualizace, co telefon potřebuje, to si budu muset shánět, nebo si to telefon zaktualizuje sám?Trochu se toho bojím, přeci jen jsem celé roky na obyčejném telefonu a ted toto, vůbec nevím, co od ní mám očekávat, ale i tak se začínám těšit, až se mi dostane do ruky
Bude fungovati bez simky? Asi ne, že?
Mám totiž normální simku a nevím, jestli stihnu ten den zaběhnout k operátorovi přes celé město, aby mi ji uřízl. Pak už asi nebude návratu, vrátit se ke starému telefonu, když budu mít microsim. Ještě by mě zajímalo, jestli se Vám k letošnímu listopadu povedlo najít nějakou výhodou baterii, když ty původní moc nevydrží, zdali se vyplatí nějakou pořídit?
Ahojte,
chcem sa opytat na dennik?
je na to neaka aplikacia?
Alebo ako sa da pozriet kolko mam prevolane minuty? dik.
chcem sa opytat na dennik?
je na to neaka aplikacia?
Alebo ako sa da pozriet kolko mam prevolane minuty? dik.
zdravím
tak uz ji mááám v ruce a seznamuji se
pročítám návod v pdf o věcech, které mě zajímají momentálně nejvíce, ale třeba o klavesnici tam toho moc neni. Treba jak změnit klávesnici? Našla jsem tam japonskou 12ti tlacitkovou, co by mela byt zrejme takova jako na obyc telefonech, ale nejak mi nejde zprovoznit.Ta puvodni klavesnice je jakasi malicka a nez se strefim na pismenko, tak jich zmáčknu nekolik
Děkujii
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
V nastavení budíku (při přidávání, nebo při úpravě) - Druhý řádek je "opakování"
klávesnici nezměníš, ale věř, že si zvykneš. Stáni si český našeptávač - dokáže opravovat automaticky překlepy (nastavení / klávesnice) po přidání ťukni na češtinu a zvol, co se má opravovat.
klávesnici nezměníš, ale věř, že si zvykneš. Stáni si český našeptávač - dokáže opravovat automaticky překlepy (nastavení / klávesnice) po přidání ťukni na češtinu a zvol, co se má opravovat.
Děkuji za radu ;) V nastaveni - klavesnice - mam jen češtinu a když chci stahnout našeptávání, tak se to neuskutecní. Pise se tam, ze aktualizace naseptavani pro tuto klavesnici se nepodarilo stahnout. Nemam tam jeste simku, ale to by snad vliv mit nemelo ne? 
no já sem si třeba dofčíl na tů klávesnicu nezvykl ani s tým našuškáváním, proto kůpím tů 920, kde sa to dá lepší používat páč má věčí ty tlačítka , psaní s tů japonsků klávesniců je o moc pohodlnější než s tů qwertz s posunutým B, ale má veliků chybu - psaní dvoch písmenek na jeném tlačítku trvá dlůho , snáď aj 2 fteřiny, slovo BABA píšu tak 10 fteřin, dlůho sa čeká než možeš pokračovat, ale na druhů stranu je kůůůl, dyž sem tam nekomu písnu neco pojaponsky nebo sem tam do téj správy mígnu ten japonský hieroglif, to su kůůůůl na druhů, Meta
Zdravím
měla bych další dotazy
kde najdu v lumii diktafon? V navodu o nem neni ani zminka, pokud jsem dobre cetla. A jeste dotaz, zdali jde nejak odstranit zobrazovani sms na uvodnim skle? Sice se tam zobrazuje jen kousek, ale i to nekdy dela neplechu
Dekujiii
no esli máš tů dlaždicu na esemesky najvětší rozměr, tož ju zkus zmenšit, mělo by ti tam ostát enom číslo s počtem esemesek, Meta
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Jako diktafon si musíš stáhnout nějakou aplikaci.
notifikační lištu se zobrazením začátku příchozí SMS nijak neodstraníš, bude si objevovat vždy. Můžeš ji v okamžiku kdy přijde odstranit , když ji potáhneš směrem doprava.
notifikační lištu se zobrazením začátku příchozí SMS nijak neodstraníš, bude si objevovat vždy. Můžeš ji v okamžiku kdy přijde odstranit , když ji potáhneš směrem doprava.
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
no nebo lze na poznámky využít OneNote, dají se tam nahrávat také zvukové stopy
pokud máš u SMS na mysli toast notifikaci, tak ta zrušit nelze, můžeš jí však posunout směrem doprava a tak se jí zbavit
pokud máš u SMS na mysli toast notifikaci, tak ta zrušit nelze, můžeš jí však posunout směrem doprava a tak se jí zbavit