Zdravím, opět se poohlížím po novém telefonu... vystřídal sem jich hodně, ale už mě nudí, jak android tak i WP je to pořád to samé... a tak bych si rád koupil něco nového, neokoukaného, a tak mě napadlo že bych zkusil něco s Firefox OS. Například o ZTE Open všude píší že mělo být dostupné v našich končinách v 3Q 2013, ale nikde o tom není ani zmínka. Nevíte někdo kde se dají sehnat? Samozřejmě CZ distribuce.
Děkuji
Telefony s Firefox OS - dostupnost?
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
A nejde ten systém nainstalovat na nějaký android telefon? Přeci jen když chci MIUI, nemusím si kvůli tomu nutně kupovat Xiaomi...
-
Pepanisko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Jistěže by šel, ale ta funkčnost je dost omezená, plno věcí tam nefunguje, navíc android je mi proti srsti... kupovat si android jen kvůli nedokonalé portaci Firefox OS nebudu... ale vím kam míříš, mě spíš jde o ty oficiální founy... v létě se o tom dost psalo, ted je ticho po pěšině.
Také jsem nějaký telefon s Firefox OS hledal, ale v ČR jsem žádnej nenašel. Nakonec jsem koupil ZTE Open z Ebay. Ale popravdě, radši bych počkal na novější verzi OS, tento má stále nějaké chyby, a aplikace taky nic moc...
-
Pepanisko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Jo jo pravda, jen mi šlo o vyzkoušení nějakého nového OS a na videích se mi celkem líbí, jinak napsal bys nějaký postřehy jaký ten Firefox OS vlastně je? Výdrž, čeština atd. Díky
chtěl bych si objednat telefon ze zahraničí. Pravděpodobně z ebay.com .. Mohli by jste mi prosím poradit, na co si pří takovéto koupi dát pozor?