Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- František Šafr
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Mi 8
Souhlasím s Jakubem. Tohle bych na Lumii 920 tedy nechtěl.
Na tom obrazku se mi nelibi vubec, ale vubec nic. Folie na displeji a ten obal totalne kazi vzhled telefonu a k tem ikonam ani nemluve. Myslim ze tak jak to je, je to ideal.
Dnes se mi 920 poprvé sekla...nakonec jsem telefon nějak resetl ale čas se posunul cca o 6 hodin a je ve formátu 23.11. Místo dvojtečky tečka...co s tím?
(Tak super, ráno vstanu a dlaždice s událostma Chronos prázdná, vše se smazalo nebo já nevím...chtěl jsem dát WP šanci, ale tohle jako je už moc. Google synchronizace nefunguje vůbec a FB chat taky opět přestal fungovat.
Další super věc, nejde mi Google ani v prohlížeči...Došlo k potížím s certifikátem zabezpečení tohoto webu. A bonus navíc jsem se divil proč se mi nezobrazujou zprávy a čumím a datum nastaven na 16.července. :D )
Tak vše nefungoval protože se datum nastavil na červenec...takže už potřebuju poradit jen s tím datumem. :(
(Tak super, ráno vstanu a dlaždice s událostma Chronos prázdná, vše se smazalo nebo já nevím...chtěl jsem dát WP šanci, ale tohle jako je už moc. Google synchronizace nefunguje vůbec a FB chat taky opět přestal fungovat.
Další super věc, nejde mi Google ani v prohlížeči...Došlo k potížím s certifikátem zabezpečení tohoto webu. A bonus navíc jsem se divil proč se mi nezobrazujou zprávy a čumím a datum nastaven na 16.července. :D )
Tak vše nefungoval protože se datum nastavil na červenec...takže už potřebuju poradit jen s tím datumem. :(
Existuje nějaká aplikace na přisvětlovací diody co umí pracovat plně na pozadí? Ale tipuju, že je to limitace systému a na pozadí umí pracovat snad jen hudební přehrávač.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
samozřejmě že existuje. Já třeba používám baterku z aplikace insider a normálně svítí dál, i když používám jiné aplikace.
BTW na pozadí může běžet lecos.. stahování, navigace...
BTW na pozadí může běžet lecos.. stahování, navigace...
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
A neudělal jsi náhodou hard-reset?chytil123 wrote:Dnes se mi 920 poprvé sekla...nakonec jsem telefon nějak resetl ale čas se posunul cca o 6 hodin a je ve formátu 23.11. Místo dvojtečky tečka...co s tím?
-
AceAzzameen
- nováček

- Zařízení: Lumia 925
Rozhození místního formátu lze vyřešit jeho změnou v nastavení Jazyk+oblast. Co se týče synchronizace, tak si zkontroluj v E-mail+účty, zda ti pod danými položkami nesvítí texty "Vyžadována pozornost."
Mě se to stalo před nedávnem po nenadálém samovolném restartu na 925, a tímhle se vše vyřešilo. Tedy skoro vše, jelikož se mi i začala odmítat nabíjet baterie (na nabíječce jsem došel stavu 0 %), soft restart tento problém vyřešil okamžitě.
Mě se to stalo před nedávnem po nenadálém samovolném restartu na 925, a tímhle se vše vyřešilo. Tedy skoro vše, jelikož se mi i začala odmítat nabíjet baterie (na nabíječce jsem došel stavu 0 %), soft restart tento problém vyřešil okamžitě.
Nešlo mi to restartnout jen power tlačítkem tak jsem to resetl VolDown+Power. Pokud to je hard reset tak jo. :D
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
není to HR..
ten se dělá přes tlačítka o dost složitěji..
ten se dělá přes tlačítka o dost složitěji..
V jazyk+oblast mám všude čeština nebo česká republika a v Příklad místního formátu mám Čas:16.47
-
AceAzzameen
- nováček

- Zařízení: Lumia 925
Zkus změnit místní formát na nějakou jinou zemi. Telefon tě vybídne k restartu, ten proveď a pak celou proceduru opakuj s tím, že tentokrát již zvolíš místní formát pro ČR.
Super díky moc to by mě asi nenapadlo.
díky...máš u mě pivo.
-
Katie
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920 - red, iPhone 6 64 GB
Dobrý den, chci se zeptat jak je to s prachem pod přední kamerkou a proximity serverem. Četla jsem, že se prach dostává pod přední fotoaparát a do proximity serveru a způsobuje to pak neplechy. Dost mě tato zpráva znepokojuje, protože si nechci koupit mobil a za par dni/měsíců ho reklamovat. Děkuji za odpověď 
-
Katie
- přispěvatel

Když změním region telefonu ve storu a následně restartuji telefon, vymažou se mi soubory nebo v telefonu zůstanou? 
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Jaké soubory? co vím tak by tam vše mělo zůstat ;).
-
Katie
- přispěvatel

Jasně no-Pavel- wrote:Určitě se takové kousky najdou, ale nebál bych se toho. Já mám třeba naprosto dokonalý kus. Nečetl jsem tolik komentářů na to co popisuješ.
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Mam zato, ze tyto veci uz jsou vyreseny, dava se tam jiny tesneni aby se tam neprasilo. Jinak je to senzor a ne server... Ale vsichni jsme pochopili vo co go, takzr v pohode... ;)
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Zdarec mám mazánka Lumču cca měsíc a žádný prach nikde nepozoruji, takže už to maj asi vymakaný. Ovšem byl zde Ingi a ten prostě vždycky něco našel. Já bych prostě koupil v Datartu jako je ta moje. A myslela jsi asi proximity senzor, žejo? Opět no problema.
-
Katie
- přispěvatel

Okey, fajn
tak už to bude nejspíš vyřízené. Uvažuji o Mallu.. btw: Používáte nějaké pouzdro/obal? Mi se hodně líbí ty CC-1043
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
ja používam púzdro, klasická vsuvka(predom určené pre Xperiu Z, no vyberal som ho podľa rozmerov)..
CC-1043 je fajn, kľudne choď do toho
CC-1043 je fajn, kľudne choď do toho