Jak změnit ovladač na WiFi v tabletu?

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
drazad
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch PRO

Post by drazad »

Zdravím. Dostal se mě do ruky tablet Sencor Element v2 basic s tím že nefunguje. Po zapnutí se dostal pouze po nápis Android a dál nepokračoval. Tak jsem udělal samozřejmě HR a tablet naběhne jenže se tam nepouští Luncher nebo jak se to jmenuje. Prostě tam nebyli žádne ikony. Do nastavení jsem se dostal, aplikace byli vidět že jsou nainstalované ale dál jsem se nedoostal. Také když se tablet vypnul nebo restartoval tak opět nenaběhl a musel jsem znovu udělat HR.
Tak jsem pohledal po netu a našel jsem forum kde se zabívají alternativními ROMkami. Takže jsem starou zazálohoval pro jistotu a začal zkoušet jednotlivé ROM. Bohužel jsem nenašel ani jednu kde by všechno fungovalo. Buď nejde dotyk, nebo Wi-Fi, nebo kamera, nebo G-senzor. Takže jsem si našel třeba jednu, kde vše funguje až na Wi-Fi. Nejde prostě zapnout tak jsem se dočetl že je tam jiný ovladač pro Wi-Fi než mám v tabletu já. Můj dotaz je jak ten špatný ovladač změním na ten co potřebuju. Ten můj jsem si vytáhnul ze zálohy a nahrál pomocí ADB do /system/vendor/modules/. Jenomže nevím jak tabletu říct aby ho při startu zavedl místo strého. Zkoušel jsem to zapsat do init.sun5i.rc ale to se mě po restartu přepíše na stejné hodnoty jako byli před restartem. Tak prosím o radu jak toto udělat? Nejsem žadný znalec Androidu ani Linuxu a používám WinXP a Win7. Takže pokud někdo ví radu tak prosím to napsat pro blbce abych to i já pochopil. Předem dík za rady
whammer
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Post by whammer »

implementuj do te romky ovladace s te ofiko... a nebo zkus pohledat primo oficialni romku od pro ten tablet a tu nahrat.... urcite nekde bude...
drazad
nováček
nováček

Post by drazad »

No bohužel jsem nikde oficiální ROM nenašel a Sencor je na svých stránkách také nemá. Šel bych cestou toho nahrání ovladačů z té mojí zálohy ale nevím jak. Můžeš poradit? Mám je vyextrahované bokem a nevím jak je tam dostat. Nakopírovat vím jak ale nevím jak udělat to aby je systém po startu zaved. Nejspíš se musí někam zapsat. V tom fóru popisují nějaký způsob ale to je tak složité že jsem to nepochopil. Mají tam také různé skripty na změnu ovladače. Ty fungují ale není tam žádný na tu mojí WiFi. Takto jsem změnil u jedné ROM ovladač pro dotyk, který předtím nešel. Ale zase tam nefungovali jiné věci takže tuhle ROM nemůžu použít. Asi by stačilo nějaký ten skript jenom upravit. Určitě to jde nějak takhle udělat. Ale jak? Pokud by někdo byl ochoten mě ten skript napsat tak by to bylo super
drazad
nováček
nováček

Post by drazad »

Tak mám nainstalováno. Trochu jsem se pohrabal ve skriptu a nakonec všechno funguje
Post Reply

Return to “Operační systém Android”