Opera mini pre Nokiu Lumia 520..?
Zdravím...
vie mi niekto poradiť, či sa dá nainštalovať internetový prehliadač Opera mini aj pre Nokiu Lumiu 520, teda s OS Windows Phone....skúšal som, hľadal, ale zatiaľ márne...(
ak áno, poprosím link....
díky...
vie mi niekto poradiť, či sa dá nainštalovať internetový prehliadač Opera mini aj pre Nokiu Lumiu 520, teda s OS Windows Phone....skúšal som, hľadal, ale zatiaľ márne...(
ak áno, poprosím link....
díky...
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
hledal jsi marně, protože není a pravděpodobně ani nebude.
Pokud ti jde o úsporu dat, používej prohlížeč od nokie - nokia express.
Jiný důvod proč používat pomalý prohlížeč od opery mi není znám.
Pokud ti jde o úsporu dat, používej prohlížeč od nokie - nokia express.
Jiný důvod proč používat pomalý prohlížeč od opery mi není znám.
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
treba si skrátka zvyknúť na IE..tiež som prechádzal z Opery na IE.. no chce to čas a zvykneš si..
to jasné, že zvyknem,,len jedno ma štve...že na chatoch sa nedajú sledovať cez mobil na webkamerkách chatujúci...
chcel som vedieť, či cez operu by to nešlo...
Na nokii C 7 to ide ...nechápem, že na novšej verzii mobilu už pri inom OS to nejde...(
chcel som vedieť, či cez operu by to nešlo...
Na nokii C 7 to ide ...nechápem, že na novšej verzii mobilu už pri inom OS to nejde...(
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
to bude asi tím, že není podporován flash..
a nedá sa nejako ten flash ,,poriešiť", stiahnutím nejakej aplikácie, softwéru?...
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Flash je mrtvý. Podpora na mobilních zařízeních je malá - pouze některé Androidy.
Důvodem je šílená výkonová náročnost, chybovost a v neposlední řadě možnost s ním obejít oficiální Story MS a Applu.
Důvodem je šílená výkonová náročnost, chybovost a v neposlední řadě možnost s ním obejít oficiální Story MS a Applu.
-
borixeus
- nováček

- Zařízení: Dell Venue Pro, Xperia X10, Lumia 820
Tak pokud bych měl říci, co mi na WP vadí nejvíc, tak je to právě IE. Jediná výhoda je jeho rychlost, ale nezalamuje řádky, ergonomie ovládání nestojí za nic a zobrazování některých stránek (je mi jasné, že nejde o chybu MS) je strašné - kdyby existovaly alternativy na jiném jádře, vážně bych se nezlobil a faktem je, že pokud na androidu bylo něco lepší, byla to právě přítomnost oper. Není nějaká informace, že by v budoucnu bylo možné pustit do WP i jiné prohlížeče (myslím nepostavené na jádře IE)?
opera je stale vo vyvoji, potvrdil to team pre WP ale release nie je znamy..
mimo ineho uz meska aj VLC.. vraj prechadza do alfa verzii, ale stale to ma daleko od bety a final realeasu...
mimo ineho uz meska aj VLC.. vraj prechadza do alfa verzii, ale stale to ma daleko od bety a final realeasu...
-
borixeus
- nováček

Mno, ale podle současných pravidel, i když opera vydá prohlížeč pro WP, bude to stále jen podobná varianta IE, takže spousta chyb zůstane. Na druhou stranu, aspoň ovládání by mohlo být lepší.
praveze ne...
je tam nove API.. akurat neviem ci sa vyvija az pre GDR3 alebo WP8.1
je tam nove API.. akurat neviem ci sa vyvija az pre GDR3 alebo WP8.1
-
borixeus
- nováček

To by ovšem byla výborná zpráva. Jsou o tom někde bližší informace, nemáš nějaký odkaz?
bolo to na blogu opery, tam to najdes.. priamo od vyvojarov
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Omezení na jádro IE už neplatí. Browser může být jakýkoliv, díky WP8, které mají stejné jádro jako Windows a umožňují vývoj v C++. To, co je v C++, nepoužívá to Win32 API a nemá to kód vázaný x86 se dá lehce přeportovat na WP8.
-
borixeus
- nováček

Ale MS nepustí k některým funkcím WP. Plácnu, přesměrování stránek z mailu na jiný prohlížeč než IE (pokud se nepletu), přímé zapnutí/vypnutí čehokoli (např. wifi) jinde, než přímo v nastavení + spousta dalších. Neříkám, že je to něco hrozného, ale pak nemůžou ve vlastních aplikacích být nastaveny funkce, které se nastavují systémově - např. zamknutí orientace obrazovky jen v prohlížeči a pár dalších možností. Na druhou stranu, zpočátku bych se úplně spokojil s funkčním prohlížečem, který dokáže zalomit řádky a zobrazovat správně např. email seznamu (v dektopové verzi).
Toto nefunguje?,nezkoušel jsem,chtěl jsem to stáhnout.
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... b55c108a8f" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... b55c108a8f" onclick="window.open(this.href);return false;
to je nejaky podvod...
staci citat komentare..
velmi malo nastaveni, ale je celkom svizna.
http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... 87fdf5cb8a" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... 87fdf5cb8a" onclick="window.open(this.href);return false;