Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Windows Phone 8.1 "Blue"
ono filemanager uz existuje,ale je velmi omedzeny..presne ako pises
Windows Phone 8.1 "Blue"
Mne to tam chyba, napriklad by som si rad potriedil fotografie. Takto musim pripojit k PC a presunut pozadovane fotky do ineho albumu. Mohli to poriesit uz v samotnej aplikacii aby sa dali fotky presuvat do jednotlivych albumov.
-
mceza
Windows Phone 8.1 "Blue"
Tak to je ale spíš požadavek na vylepšení hubu Fotky než na file manager. U WP 7 není ani možné vybrat více fotografi najednou :(
Windows Phone 8.1 "Blue"
Nokia nejaky vylepseny foto hub pripravuje, kedy a ci ho spristupni aj na terajsie zariadenia, to je otazne, tak ako aj to ci bude mat moznost pokrocileho triedenia fotografii (ale myslim, ze ano).
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Windows Phone 8.1 "Blue"
V podstatě by MS mohl udělat vestavěný správce souborů na paměťové kartě, pokud by je daný telefon podporoval. Např. pokud si na paměťovku zkopíruju na PC instalačku Office 2013, tak ji musím opět smazat na PC, do té doby mi bude blokovat 1.5GB na kartě. Ale že bych to v životě u WP v reálu potřeboval, to zatím ne.
Windows Phone 8.1 "Blue"
Ja by som mozno uvital miernu zmenu filozofie v zmysle isolated storage. Nech si kazda appka zije vlastnym zivotom, to je v poriadku, ale mohlo by popri tom existovat nejake zdielane ulozisko, kam by mala pristup akakolvek appka (nieco ako public/common folders) + pristupn na zdielane zlozky v sieti.
-
mceza
Windows Phone 8.1 "Blue"
"ale mohlo by popri tom existovat nejake zdielane ulozisko, kam by mala pristup akakolvek appka (nieco ako public/common folders) + pristupn na zdielane zlozky v sieti"
Že by se to jmenovalo SkyDrive?
Že by se to jmenovalo SkyDrive?
Windows Phone 8.1 "Blue"
Ja puk, jasne, skydrive, idealne na stiahnutie nejakeho suboru z netu, ktory lokalne potrebujem na 5 minut, cize:
1. Appka napr. z ulozto stiahne subor do isolated storage
2. Appka ho potom uploadne na Skydrive
3. Ina appka si ten subor stiahne zo skydrive
Genialne
EDIT: Na tablete (N7) pouzivam ES File Explorer len na presun stiahnutych suborov z tabletu na server, napr. torrenty alebo titulky pre priatelku, a neviem ako by som na toto pouzil skydrive.
1. Appka napr. z ulozto stiahne subor do isolated storage
2. Appka ho potom uploadne na Skydrive
3. Ina appka si ten subor stiahne zo skydrive
Genialne
EDIT: Na tablete (N7) pouzivam ES File Explorer len na presun stiahnutych suborov z tabletu na server, napr. torrenty alebo titulky pre priatelku, a neviem ako by som na toto pouzil skydrive.
Windows Phone 8.1 "Blue"
Alebo chces niekomu poslat subory, co mas na karte cez bluetooth..teraz sa to neda ..spravca je must have zalezitost
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Windows Phone 8.1 "Blue"
File manager jako takový pro mě nehraje žádnou roli asi.
Co čekám je notifikační centrum a pak hlavně konečně opravu nefunkčních push notifikací apod., samozřejmě doufám ve snadný přístup k WiFi, BT, Rotačnímu zámku apod. ale zrovna file manager mě netrápí třeba vůbec.
Co čekám je notifikační centrum a pak hlavně konečně opravu nefunkčních push notifikací apod., samozřejmě doufám ve snadný přístup k WiFi, BT, Rotačnímu zámku apod. ale zrovna file manager mě netrápí třeba vůbec.
-
bigt
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ
Windows Phone 8.1 "Blue"
Push notifikace fungují již delší dobu...
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Windows Phone 8.1 "Blue"
Ne nefungují, MS pouze push notifikace trošku zlepšili ale 100% se na ně spolehnout nedá.
Windows Phone 8.1 "Blue"
ja som nezaregistroval jediny problem
-
cardi
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S5
Windows Phone 8.1 "Blue"
Přesně tak od te doby co to opravili nemám sebemenší problem s notifikacema také :X
Windows Phone 8.1 "Blue"
Notifikace stále nefungují tak, jak mají. Ve většině případů ano, ale jsou zde dost časté výjimky. Alespoň u mě a nejsem očividně sám. Někdy zprávy z fb nedorazí třeba půl hodiny a pak to naraz dochází za sebou. Třeba i 40 zpráv od jednoho člověka. Někdy zpráva dojde, ale trvá to třeba 6 minut, pak se to rozjede už normálně nebo taky ne, jak kdy. Takže pokud se potřebuju s někým domluvit opravdu ,,online" a je to důležité, musím to kontrolovat přes web. Kapitola sama pro sebe je skype. Tam je snad v polovině případů problém a zpráva mně dojde treba druhý den, přesto, že jsem komunikoval s osobou na pc. Posledni dobou se to možná trochu zlepšilo, ale i tak je to tragicky nespolehlivé. Občas přemýšlím, jestli ten skype z mobilu neodstranit kvůli zbytečné žravosti baterie, ale asi to neudělám. Přeci jen někdy se hodí a na pc ho používám téměř denně i díky integraci fb. Tyto problémy a hlavně nespolehlivost mně dost vadí, protože mobil používám z velké části především ke komunikaci. Každopádně integrace fb do zpráv se mi velice líbí a těším se, jestli se přidá skype, který se navíc má přesunout do cloudu. Pak by to bylo dokonalé
Snad...
Windows Phone 8.1 "Blue"
fu mne uplne kazda do par sekund max.. nevypadava ti signal alebo nieco ?
a na skype skus im+
a na skype skus im+
Windows Phone 8.1 "Blue"
Dělá to na wifi i na mobilním netu. Někdy to jde bez problému... Je to spis většina případů, ale prodleni nejsou výjimečný. Im jsem používal chvili, když byl fb opravdu nepoužitelný, to je tak 3 měsíce zpět. Kvůli skypu ho používat nebudu. Každopádně diky za radu. Jen chci taky upozornit na to, ze problémy tu pořád jsou a nejsem sám, komu se to aspon občas deje 
Windows Phone 8.1 "Blue"
myslim ze im+ papa menej baterku ako skype..a zda sa mi aj funkcejsi..teda skype v nom
nevyhoda ze sa neda integorvat do hub ludia
nevyhoda ze sa neda integorvat do hub ludia
-
cardi
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S5
Windows Phone 8.1 "Blue"
Zajimavé že mě ty zprávy přijdou taky tak do těch 6ti vteřín :X a po tom co to opravili jsem nezaregistorval ani jednou ze by me neco neprislo :X asi bude chyba jinde
Windows Phone 8.1 "Blue"
Je možný, že chyba je jinde. Telefon měl HR zhruba v září, následně instalace Amber. HR na tom nic nezměnil. Chat byl nepoužitelný v době, kdy to dělalo všem a potom to FB opravil a začalo to chodit poměrně dobře, oproti předchozímu stavu. Občasné problémy, které popisuju jsou od té doby až do teď. V průběhu toho, co jsem psal včera můj příspěvek výše jsem si psal s kamarádkou a po odeslání příspěvku koukl na FB na webu. Psala mi další zprávu a bylo tam ,,před 3 minutami", následně přišla zpráva i do integrovaného klienta - to se stává běžně, že po prohlédnutí zprávy na webu se to ohlásí najednou i v telefonu. Přitom pár minut před tím chodily zprávy perfektně. Takže si to opravdu dělá co chce i teď
Jel jsem na wifi a měl zapnutá data. S wifi problém doma nemám - žádné výpadky, nic. Je zajímavé, že některým lidem to jde pořád bez problému a některým to stále zlobí. Mimochodem jsme už zašli dost OT a je tu na to samostatná diskuze. Takže bych to tady rád ukončil a my, kteří máme ,,problémy", musíme doufat 
PS.: Integrovaný chat v telefonu používám hned po integrovaném chatu ve skypu na notebooku nejčastěji, takže to co popisuju, je za dlouhou dobu a stává se to denně.
PS.: Integrovaný chat v telefonu používám hned po integrovaném chatu ve skypu na notebooku nejčastěji, takže to co popisuju, je za dlouhou dobu a stává se to denně.