Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze
Seznam, hovínka, proboha to ještě někdo používá? 
-
Vitezslav2
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7
Přesne to prehazovani oken jsem mel na mysli.Taky uz jsem zjistil,ze to dela v kazdym prohližeči.Ještě se zeptám,je možný,že mi telefon pořád nenabidnul aktualizaci Amber?Každou chvilku to zkouším a pořád nic nenajde.
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Až budeš připojený na wifi, zkus to vyvolat ručně v aktualizacích. ony aktualizace se kontrolují jen párkrát denně, třeba jen 2x nebo 3x, a když jsi připojený jen na chvilku, aktualizaci to nabídnout nemusí. Chce to mít zapnutý net delší dobu nebo instalace přes Nokia Software Updater for Retail, to je velice jednoduché.
-
Vitezslav2
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7
Mám WIFI zaplou celý den a občas zkouším ručně vyhledat aktualizaci a nic.Mam totiž dva dny nový přístroj,tak nevím jestli to ma vliv.
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Re: Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze
Když to máš jen dva dny, tak to aktualizuj přes NSU, snad tam ještě moc dat nemáš 
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Když to máš jen dva dny, tak to aktualizuj přes NSU, snad tam ještě moc dat nemáš 
Moze niekto poradit som vlastnikom lumie 820 na displeji na bielej farbe vidim este matne nazvy obrazce z dakej internetovej stranky aj dole xko ako na prehliadaci mam to dat reklamovat ?
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
mám pocit, že je to vypálenie displeja, keďže spomínaná 820 má AMOLED
ako dlho je telefón používvaný ? zvykne sa to prejavovať až po dlhšej dobe používania....skús pogoogliť a tam všetko o nevýhodách amoledu nájdeš..
ako dlho je telefón používvaný ? zvykne sa to prejavovať až po dlhšej dobe používania....skús pogoogliť a tam všetko o nevýhodách amoledu nájdeš..
Nwm 6 mesiacov ? Vyreklamuju to ?
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Mali by, ale skôr by som zo seba spravil hlupáka a robil sa že neviem o tejto zlej vlastnosti Amoled displeja.Je to spôsobené nadmerným svietením bielej farby, čo by ti pri spomenutí znalosti mohli vytýkať atď..
No určite to skús, máš na to nárok !
No určite to skús, máš na to nárok !
to je tak po 2r + .. to musela byt vada od nova
s tým som sa stretol na ťamťungu omnia w tiež s hnusným amoledom. už po 4 mesiacoch som si to všimol. po roku, keď šiel do servisu, zamietli to s tým, že závada sa neprejavilabruno160 wrote:Moze niekto poradit som vlastnikom lumie 820 na displeji na bielej farbe vidim este matne nazvy obrazce z dakej internetovej stranky aj dole xko ako na prehliadaci mam to dat reklamovat ?
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Chci se zeptat,když spustíte hru a zrovna nejde žádnej zvuk tak co vám jde z repráčku?Já tam potichu slyšim šum.Jak to máte vy?Ten šum je opravdu slyšet jen když přiložíte reprák k uchu,jinak ne.
blbej topic, sorráč
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
To je na mě?Proč blbej topic,mám L820 a chci se zeptat ostatních uživateů co jí maj taky.
Ne, není.
Od včerejšího dne jsem rovněž vlastníkem new LUMIE 820, akorát nevím jestli šťastným nebo ne
. Nyní například řeším vyzvánění v telefonu. Dá se při jeho změně někde v telefonu přehrát jeho zvuk aniž bych si na ten telefon nemusel zatelefonovat a tak jej slyšel při jeho změně nebo mi něco nefunguje? Díky za radu.
-
pavel.tresnak
- nováček

- Zařízení: Lumia 950
Tap na šipku v kolečku.
Hm, tapu tapu a nic to nedělá :( ...
Jsem to ale trotl, stačilo telefon vypnout a zapnout a již to funguje
, díky
Jsem to ale trotl, stačilo telefon vypnout a zapnout a již to funguje
-
BigBoy111111
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 830 Black
Ahojte, spravil som si obnovu telefónu do pôvodných nastavení a zabudol som ako sa nastavuje, aby mi pri prehrávaní hudby stiahlo obrázok interpreta na zamykaciu obrazovku a taktiež do LiveTile keď sa tá hudba prehráva....taktiež mi z obchodu zmyzla možnosť nakupovať hudbu a podcasty, viete mi prosím poradiť čo som zle nastavil? Vopred ďakujem