tak to je celkom priateľne riešenie, na to by som si bez problemov zvykol. a ešte ako je to s tou hudbou, neviem či som to dobre opisal čo sa chcem spytať. či zvladne taketo pretačanie http://www.youtube.com/watch?v=NVXT4R7c_0Q#t=1m42s" onclick="window.open(this.href);return false; tam na cca 1:44 či sa takto da pretačať aj hudba?htcjirka wrote:Ne,ale kdyz das kopirovat dane video,film do telefonu,tak pri kopirovani do telefonu ti to oznami ,ze dojde ke konverzi,pokud je to format,ktery by WP neprehral..takže sa to v telefone skonvertuje samo
Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Ve vestavěném přehrávači bohužel rychle přetáčet nejde. Je potřeba držet SW tlačítko, což rozhodně není ideální.
Jsem si před chvílí zkoušel nahrát do telefonu film s koncovkou .avi 1.68GB a s konverzí bych čekal 16hhtcjirka wrote:Ne,ale kdyz das kopirovat dane video,film do telefonu,tak pri kopirovani do telefonu ti to oznami ,ze dojde ke konverzi,pokud je to format,ktery by WP neprehral..takže sa to v telefone skonvertuje samo
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
ale ono .avi přehrát jde, jen v závislosti na použitém kodeku.. A většinou to ztroskotá na AC3
Tak beru zpět. Zkoušel jsem nahrát filmy ( po příspěvku od mimonauta
- díky.) bez konverze a přímo do telefonu a všechny tři .avi videa co jsem si nahrál do telefonu jdou bez problémů a se zvukem.
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Máte nějaký tip na dobrý pouzdro? Co jsem prozkoumával internet a kamenné obchody, tak dnes frčí pouze obaly ala knížka, ať už vertikální nebo horizontální, potom gelové bumpery a hard case pouzdra. Já bych ale rád něco podobného, co jsem používal na Titanovi http://www.mp.cz/files/images/products- ... height=750
Požadavky:
- Aby to nemělo moc široký stěny, aby tloušťka už tak tlustého telefonu moc v kapse moc nenarostla
- Aby telefon nahoře z obalu nečuměl
- Vytahování za šňůrku mít nemusí, ale nějaký způsob zavření proti vypadnutí telefonu bude vhodný
Díky za tipy
Požadavky:
- Aby to nemělo moc široký stěny, aby tloušťka už tak tlustého telefonu moc v kapse moc nenarostla
- Aby telefon nahoře z obalu nečuměl
- Vytahování za šňůrku mít nemusí, ale nějaký způsob zavření proti vypadnutí telefonu bude vhodný
Díky za tipy
- jkubovic
- častý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Redmi 4 Note LTE Global, MS Lumia 640 DS,
Myslím, že také púzdro určite nájdeš.
Len si ho musíš vyskúšať, ja mám kožené a nebolo určené pre L920, ale pre nejaký Samsung.
Vyskúšal som všetky, čo na predajni mali a práve v tom sedí L920 nádherne.
Len si ho musíš vyskúšať, ja mám kožené a nebolo určené pre L920, ale pre nejaký Samsung.
Vyskúšal som všetky, čo na predajni mali a práve v tom sedí L920 nádherne.
http://www.krusell.se/en/products/searc ... umia%20920" onclick="window.open(this.href);return false;
Krusell
Krusell
-
Jakub Karásek
- redaktor

Díky, mrknu.
Další věc, kterou řeším je indikace vybití baterie. Když sundám telefon z bezdrátové nabíječky při 100 %, tak mobil ukazuje 100% ať s ním dělám, co s ním dělám. Teprve po restartu se najednou ukáže skutečný stav (klidně i 50%)... Dělá to taky někomu? Nabíječka je standardní polštářek od Fatboye
Další věc, kterou řeším je indikace vybití baterie. Když sundám telefon z bezdrátové nabíječky při 100 %, tak mobil ukazuje 100% ať s ním dělám, co s ním dělám. Teprve po restartu se najednou ukáže skutečný stav (klidně i 50%)... Dělá to taky někomu? Nabíječka je standardní polštářek od Fatboye
Tak já to mám zase obráceně. Sundám telefon z nabíječky a ukazuje mi to třeba 90% a po restartu 100%. Takže pokaždém nabití musím telefon restartovat jinak mi to odečítá baterku prapodivně (né skutečné hodnoty). Jinak k tomu pouzdru.... mám toto http://pouzdra-mobily.heureka.cz/pouzdr ... 920-cerne/
Tak s tím obalem je to jednoduchý hledej cokolik na samsung S3 pac ty telefony maji cca stejne rozmery a bude jich víc k mání, sám takový mám a je akorát. 
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
No já si po titanovi nechal to z obrazku,padne tam perfektně.
-
karliczekk
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Tak jsem právě zjistil že 920 byla odstraněna z oficiálního nokia obchodu. To jí teda už oficiálně zavrhli ??
-
Jakub Karásek
- redaktor

Ja si ji puvodne chtel objednat pres firmu u Setosu (mame u nich nejake vyhodnejso ceny), tak jsem jim napsal dotaz s dostupnosti. Odpovedeli mi, ze je zbozi zcela vyprodalo , dalsi dodavky jiz nebudou a ze Nokia jiz ukoncila vyrobu. Stejne tak i 820 a nyni doprodavaji L620. Tak doufam, ze Nokia aspon splni tech 36 mesicu podpory
-
mceza
To není moc potěšující zpráva, když za 920 není nástupce.
925 ani 1020 nepovažuji za nástupce. A právě představené modely jsou spíše rozšířením portfolia než jako nástupci tohoto velmi úspěšného modelu...
925 ani 1020 nepovažuji za nástupce. A právě představené modely jsou spíše rozšířením portfolia než jako nástupci tohoto velmi úspěšného modelu...
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Nástupce bude Lumia 930
- František Šafr
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Mi 8
Tak to mě tedy překvapilo. No, třeba se o to dříve dočkáme Lumie 930, která by měla být pořádnou mašinkou se 4,8 displejem, 32 a 64 GB pamětí a 20 Mpx fotoaparátem. Uvidíme. 
-
Jakub Karásek
- redaktor

A bude to jeste Nokia nebo uz Windows Phone 930 by Microsoft? :/
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bude to lumia.
Dufam ze ked bude nastupkyna L930,tak zachovaju rozmery a nebudu to hnat nad 130mm.Toto je snad len spekulacia:
http://mobilenet.cz/clanky/nokia-lumia- ... -929-13665" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mobilenet.cz/clanky/nokia-lumia- ... -929-13665" onclick="window.open(this.href);return false;