Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by matoman »

nikto nema povinnost znat zakony :) ale neznalost neospravedlnuje :)
vormen
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by vormen »

je to paragraf 616 odst. 4, ale pozor! je potreba uvest do protokolu na prodejne, ze chcete postupovat dle tohoto paragrafu tj. rozpor s kupni smlouvou. pokud o tom neni v protokolu zminka, tak smula a o vymene si muzete nechat zdat. teda pokud nebude vstricny nebo neznaly prodejce.
luka440
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 925 32GB->Lumia 1020 64G->Lumia 930

Post by luka440 »

mceza wrote:
luka440 wrote:tak to je hustý. Jako já se nedal, ale ona tvrdila, že neni žádný odborník na posouzení jestli je to závad anebo vlastnost a že to by pak mohl přijít každý a třeba si závadu vymyslet nebo způsobit nedbalým zacházením.
Tak pozor, prodavačka opravdu není servisní technik a proto nemá absolutně žádné právo řešit reklamaci jako takovou. Ona je pouze povinna sepsat s tebou protokol, převzít reklamované zboží a odeslat ho na servis do autorizovaného servisu.

Ty máš nárok na vrácení peněz nebo výměnu zboží, ale samozřejmě jen v případě uznání reklamace. A reklamaci uznává/zamítá servis, nikoli prodejce.

Takže prodavačka je evidentně blbá kráva. Kde je ten obchod? Rád bych je navštívil a připomněl jim, že je jejich povinost znát a dodržovat zákony.
je to Setos v Globusu v ČB. Řeknu Vám, že už bych nejradši chtěl telefon nový, jak mile mi přijde z opravny, protože už v něm bude 2x šťouráno a po prvním už začal o poznání více vrzat kryt + záznamy v záručáku taky neprospějí (když by to náhodou opravili) dalšímu prodeji, myslim někdy v budoucnu. Takže až mi telefon přijde a bude stále vadný, tak mi musi ze zákona umožnit odstoupit od smlouvy předpokládám, jinak posílám ČOI...
matus
nováček
nováček
Zařízení: sony wt19

Post by matus »

ako to je s pretačanim v hudobnom prehravači, ak chcem skočiť trebarz do polky pesničky stači mi kliknuť posuvnik na polku lišty alebo treba pretačať držanim tlačitka vpred? pripadne je na WP prehravač ktory dokaže pretačať bez držania "forward"? a video formaty už zvlada? zda sa mi že niekedy tieto veci WP nezvladol, ako je na tom teraz. hlavne to pretačanie hudby ma zaujima, počuvam dlhe pesničky na androide to bolo super ked som klikol do polky pesničky a bola pretočena
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Post by Simon »

Ne video nezvláda...(Aká otázka taká odpoveď :) ) * pozerá si na mobile videá*
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by matoman »

Záleží od formátu ale bežne videá mi idu prehrať bez konverzie. Niektoré sa nemusia konvertovať a stačí ich pribaliť do vhodného formátu.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Navic o konverzi si reknou win samy,takze neni potreba napred konvertovat a pak teprve kopirovat do telefonu.
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

Post by TMASKA »

ahoj , zda se mi to nebo kdyz fotim prez program NOKIA CAMERA tak jsou fotky horsi nez kdyz fotim prez vestavenou aplikaci primo v 920 ? je to jen muj subjektivni pocit nebo to tak je , zda se to taky nekomu , dekuji predem za info
Tomaš K
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 930 Orange Denim

Nokia Lumia 920 browser

Post by Tomaš K »

Ahoj, Poradite, ako v internetovom prehliadaci odstranit pri surfovani spodnu listu, kde zadavam adresu. Zbytocne mi ubera z displeja. Pripadne mi odporucit lepsi browser, ak teda existuje,
Dakujem.
Manek49
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 5C

Post by Manek49 »

Nelze...
Tomaš K
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 930 Orange Denim

Post by Tomaš K »

niekedy som pouzival Operu vo VM 6.5. Tam to slo nastavit. Takze tento super WP 8 to nedokaze? :-(
Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL

Post by Jakub Karásek »

TMASKA wrote:ahoj , zda se mi to nebo kdyz fotim prez program NOKIA CAMERA tak jsou fotky horsi nez kdyz fotim prez vestavenou aplikaci primo v 920 ? je to jen muj subjektivni pocit nebo to tak je , zda se to taky nekomu , dekuji predem za info
Taky mam takovy pocit. Celkove nevim jestli je to soucasnym posmournym pocasim nebo tim, ze Titan fotky zrejme pribarvoval, ale mam pocit, ze fotil lip. Zatim jsem z L920 moc dechberoucich snimku nevyloudil :(
Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL

Nokia Lumia 920 browser

Post by Jakub Karásek »

Tomaš K wrote:Ahoj, Poradite, ako v internetovom prehliadaci odstranit pri surfovani spodnu listu, kde zadavam adresu. Zbytocne mi ubera z displeja. Pripadne mi odporucit lepsi browser, ak teda existuje,
Dakujem.
UC browser a mozna i Maxthon
jkubovic
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Redmi 4 Note LTE Global, MS Lumia 640 DS,

Post by jkubovic »

Skús UCBrowser.
TMASKA
smartguru
smartguru

Post by TMASKA »

no nic , nokia camera jde pryc , nebo pockam na update a uvidim ale fotit asi fakt budu prez vestavenou aplikaci foto , dik za info
aliax
nováček
nováček
Zařízení: Nokia LUMIA 920

Post by aliax »

TMASKA wrote:ahoj , zda se mi to nebo kdyz fotim prez program NOKIA CAMERA tak jsou fotky horsi nez kdyz fotim prez vestavenou aplikaci primo v 920 ? je to jen muj subjektivni pocit nebo to tak je , zda se to taky nekomu , dekuji predem za info
Dnes se mi aktualizovala večer NOKIA CAMERA. :???:
matus
nováček
nováček

Post by matus »

Simon wrote:Ne video nezvláda...(Aká otázka taká odpoveď :) ) * pozerá si na mobile videá*
no dobre nespytal som sa prave najlepšie :???: :)
matus
nováček
nováček

Post by matus »

htcjirka wrote:Navic o konverzi si reknou win samy,takze neni potreba napred konvertovat a pak teprve kopirovat do telefonu.
takže sa to v telefone skonvertuje samo? a ešte ako to je s tou hudbou, je prehravač hudby ktory zvladne skočiť do polky hodinoveho suboru tak ako u videa že na "lište" kliknem na "posuvnik" a razom som v polke hodinoveho mixu hudby? alebo ak by som chcel pretočiť polhodinu dopredu budem dlho držať "šipku" na pretačanie? možno sa to zda ako detail ale pre mna je to jedna z veci kvoli ktorej by som ostal na zabugovanom spomalenom androide :-( videa som videl na youtube že tak idu pretačať na WP ale v hudobnom prehravači to nikto nespravil. ako to je, ide to?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

takže sa to v telefone skonvertuje samo
Ne,ale kdyz das kopirovat dane video,film do telefonu,tak pri kopirovani do telefonu ti to oznami ,ze dojde ke konverzi,pokud je to format,ktery by WP neprehral..
TMASKA
smartguru
smartguru

Post by TMASKA »

TO aliax ---- a co si o tom tematu myslis ty ?
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”