Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
A nejde toto skor na vrub operatorov? Sice citace nepotrebujem (a nemam neobmedzene volania), ale podla mna je daleko lepsie riesenie appka od operatora ako nejake citace v ramci telefonu. Operator totiz vzdy disponuje napresnejsimi cislami. Napr. ak mam inu tarifu cez den, inu v noci/cez sviatky, ak mam nejake cisla zdarma a ine spoplatnene, ..., tych situacii moze byt celkom dost, kedy su citace v podstate nepouzitelne. Je to predsa "smartphone", t.j. OS podporuje "lubovolne apps", tak nech operatori nelenia a nech si konecne tie peniaze aj zasluzia.
- Stimpi
- nováček

- Zařízení: Lumia 920, Nexus 7
Nejakej takovej softik má v Cr vodafon, bohuzel jen pro droida, Mozna iOS, takže nemam zkušenost jak slape.
Na androidu šlapal dobře.
Pro WP8 bohužel není.
Pro WP8 bohužel není.
a co klasika ms.vodafone.cz
pripnute na starte
- Stimpi
- nováček

- Zařízení: Lumia 920, Nexus 7
Jj, mas recht, deformace poslední doby mít na vše aplikaci...
dik
dik
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Tak jsem se po včerejšku stal členem rodiny a koupil čtrnáct dní jetou L920 ve zcela novém stavu s dvouletou zárukou na mall.cz + fatboy dobíjecí polštářek za krásných 6300 peněz 
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Tak vítej do rodiny a ať slouží.
Neviem, ci to bola reakcia na mna, ale tiez som sa zatial neztotoznil s dnesnou dobou mat na vsetko app. Na druhej strane by appka bola podla mna ovela presnejsia ako nejake vstavane pocitadlo prave pre roznorodost uctovania tarifov podla prevolanych minut ( napr. volania po 1. minute zdarma).Stimpi wrote:Jj, mas recht, deformace poslední doby mít na vše aplikaci...
dik
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Já za ní přesně před rokem dal 15.000 Kč, heč [FLUSHED FACE][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][FACE WITH TEARS OF JOY][HEAVY EXCLAMATION MARK SYMBOL]Ale nelituji, L920tka mi vydržela doteď a to se mi s žádným jiným mobilem nepoštěstilo už velmi, ale velmi dlouho. Stále mě ten telefon baví [THUMBS UP SIGN]jakub.karasek wrote:Tak jsem se po včerejšku stal členem rodiny a koupil čtrnáct dní jetou ....
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Třeba je pro Nokii v tuto chvíli důležitější zvýšit podíl na trhu... Co se Tobě zdá není moc důležité. Faktem je, že v tuto chvíli z této cenové politiky profitují zákazníci... Ostatní bych za Nokii příliš neřešil, není to naše starost...
-
mceza
Vtipné je, že se na tomto fóru nad rychle klesající cenou 920 rozčilují jen dva uživatelé a ti navíc ani 920 nevlastní :D
vojta66 to napsal hezky. Byl ochotný dát za telefon 15 tis. a že je teď za 8-9? No tak to prostě chodí. Měl ho dřív než my ostatní.
vojta66 to napsal hezky. Byl ochotný dát za telefon 15 tis. a že je teď za 8-9? No tak to prostě chodí. Měl ho dřív než my ostatní.
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

Já jsem taky dával 15,5k a pokles ceny mi nevadí. Dnes mohu Lumii úspěšně šířit do svého okolí... 
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
S3 stojí lehce přes 7500 Kč, L920 lehce nad 6900 Kč. Srovnávám EU distribuce.
Nepřipadá mi to tak markantní rozdíl. Navíc L920 jak víme je HW slabší než S3, takže si tuto cenu může dovolit.
Nepřipadá mi to tak markantní rozdíl. Navíc L920 jak víme je HW slabší než S3, takže si tuto cenu může dovolit.
-
camouflage
- nováček

Nepřijde Vám hloupé polemizovat nad cenovou politikou společností které ani neví o Vaší existenci? Jestli se nepletu ceny padají téměř u všeho. Televize stála 35- tisíc, dneska mi ji přivezou za 15- ti, co je na tom divného? Já jako zákazník mohu jen profitovat na tom, že nemusím mít hned každou novinku a počkám na pád ceny s příchodem nových modelů - je to naprosto normální. Tady se vedou polemiky o sprominutím hovně přes půl vlákna. 
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

Souhlas. Ale polemiky zas tak hrozné jsem si nevšiml. Mně spíš leze na nervy jeden přispěvatel se stálými negativními příspěvky. Takže o ho .. je to celé od začátku.
-
camouflage
- nováček

Mám pocit, že se to tady, tak nějak od propadu ceny L920 stále vrací a opakuje. Jsem majitelem popádové L920 cca měsíc - do droidu už bych nešel ani za nic. Jsem spokojen s tím co mám nyní. Každý den mám porovnání s droidem na tabletu a je to hnus. Na co u droidu čekám už u WP ukončuji jako vyřízenou věc. 
-
_miv_
- přispěvatel

- Zařízení: Microsoft Lumia 950 & Nokia Lumia 1020
camouflage -> som podobneho nazoru ako pises, avsak nehovor to nahlas...
hadroid je predsa len stale velmi ako by som to povedal... to je jedno... natoc nejake video, kde je to evidentne.... v konecnom dosledku - naco by si to robil? Ja sa uz len smejem, ked citam hastericu o tom, ze android je lepsi a rychlejsi a podobne dristy a ze WP8 je analny odpad na nekonecno... mam lumiu 920 a viem svoje presne ako ty
hadroid uz radeji ne. radsi knihu 
-
werksoltan
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: HTC Desire Z
Tak jsem z toho zmatený.. Jak je to s tím DATA SENSE
Někdo píše, že ho má každý mimo vodafone oveček, jiný zase, že je to výsada jen těch co si hrají s romem..
Já mám lumii 920, amber, 8.0.10328.78 a operatora O2 a data sense nikde (mezi aplikacemi v nastavení, nikde) nevidím..
Kde je chyba?
Někdo píše, že ho má každý mimo vodafone oveček, jiný zase, že je to výsada jen těch co si hrají s romem..
Já mám lumii 920, amber, 8.0.10328.78 a operatora O2 a data sense nikde (mezi aplikacemi v nastavení, nikde) nevidím..
Kde je chyba?
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Add.4 - Ano, to je dáno ale tím, že Samsung si to v této chvíli může dovolit, narozdíl od Nokie není v shitech. To je logické, že ? Ale když si vezmeme, že telefon byl uvedený v Listopadu loni za 16 000 Kč a cena pod 10 tisíc klesla na konci Dubna, tak mi to tak hrozné nepříjde, samozřejmě také Nokia chrlí další modely a stávající potřebuje doprodat, proto ta cena L920.mmmm. wrote:Add.1 : Ano, co se mě zdá, není důležité. Jen mě to ovlivní při rozhodování při koupě dalšího telefonu.
Add. 2 : Pokud mám být tím jedním ze dvou přispěvatelů, kteří se "rozčilují" nad klesající cenou, "kteří navíc 920 nevlastní", tak koriguji - já 920 vlastním.
Add. 3 : "dnes mohu Lumii úspěšně šířit do svého okolí..." je-li užívání Lumií kultem, který je vhodné šířit, tak to potom ano, věřím, ze by to nevadilo, ani kdyby se tvůj telefon začal rozdávat zdarmaPro mě je to jen mobil, nemám co "šířit"
Ale pobavilo mě to, vysvětlují se tím mnohé reakce některých přispěvatelů na kritické příspěvky.
Add. 4 : "S3 stojí lehce přes 7500 Kč, L920 lehce nad 6900 Kč." S3 je o dost starší model, než 920 a přesto je stále dražší. Vždyť o tom jsem psal, potvrzuješ mou tezi, že např. S3 si jako bývalá vlajková loď drží relativně slušnou cenu.
A dovolím si už nereagovat,ať nějakému šiřiteli Lumíí nepraskne žilka
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
na HTC existuje postup jak Data Sense dostat do telefonu bavili jsme se o tom zde http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=194&t=31005" onclick="window.open(this.href);return false;werksoltan wrote:Tak jsem z toho zmatený.. Jak je to s tím DATA SENSE![]()
Kde je chyba?
nevím, ale počítám že Nokia má taky nějakou aplikaci pro nastavení sítě operátora
mimochodem já jsem 8X koupil taky za 12000 a teď stojí něco málo přes 7000, ale nepláču nad tím, ve chvíli kdy jsem ho kupoval jsem byl za něj ochotný ty peníze dát, a telefon mě nezklamal to že je teď levnější je jedině dobře