HTC TyTN II - Originální verzus customizované ROM

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply

Je customizace u HTC TyTN II přínosem?

Poll ended at Wed Dec 05, 2007 21:45

ANO
3
50%
NE
3
50%

Total votes: 6

romanino
nováček
nováček
Zařízení: iPh3Gs32GB,HTC-TyTN II, TP2, Touch2, Magic, N E52

HTC TyTN II - Originální verzus customizované ROM

Post by romanino »

Protože patřím mezi uživatele postižené customizovanou verzí tohoto jinak skvělého přístroje, chtěl bych zahájit diskuzi k těmto bodům:

1. Jaký má vlastně customizace konkrétně u TyTN II smysl? (Mě osobně zatím zcela uniká.)

2. Jaké máte osobní zkušenosti s tímto nežádaným "darem" operátora?

3. Co s tím?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Nikdo te nenutil kupovat si brandovany.customizovany Kaiser.Mel jsis koupit HTC Kaiser z volneho prodeje,kdyz ti customizace tak vadi.Operator prodava zarizeni pod svoji znacku,nekdy levneji,tak ma pravo zmenit vzhled telefonu,naistalovat sve aplikace,implentovat sva nastaveni pro svou sit,zakazat nektere funkce-jak tomu uz bylo u nekterych telefonu apod.
romanino
nováček
nováček

Post by romanino »

Mě nevadí samotná customizace, vadí mě chyby, které objektivně customizace obsahuje. Kaizer je s ROM Vodafonu (U O2 customizace je to stejné) oproti verzi ROM, která je ve volném prodeji na tom prostě funkčně hůř a svému majiteli značně znepříjemňuje život. A co se týká nákupu, máme u VF firemní smlouvu, v jejímž rámci můžeme nakoupit (jen od VF) techniku. Takže si stejně vše nakonec sami zaplatíme tím, kolik našemu operátorovi zaplatíme za jeho služby. A proč bychom měli nakupovat přístroje s omezením, když navíc samotný VF do krve tvrdí, že telefony nijak neblokuje a neomezuje?

edit by admin: Přestaň citovat poslední příspěvky! (viz. Pravidla fóra)
Pepe DeLuxe
nováček
nováček

Post by Pepe DeLuxe »

Mam taky Kaisera od Vodafone a nejsem se vedom nejake specialni customizace oproti originalu od Sunnysoftu.
romanino
nováček
nováček

ROM Vodafone

Post by romanino »

Při napájení z baterie a práci na něm, při zvednutí příchozího hovoru se po jeho ukončení téměř vypne podsvícení displeje. Při otevírání menu dochází často k podivným "mrtvým" stavům v délce 2-3 vteřiny, kdy se nic neděje. Totéž se stává při ukončování programů. Při prohlížení v IE se seká - přestane reagovat a vyřeší to jen soft reset. A další....
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

tohle není customizace, tohle jsou bugy a většina z nich se dá vyřešit:
a) nějakým softem
b) úpravou registrů
c) flešnutím jiné (de) customizované rom - mrkni na xda-developers a tam najdeš nové romky (vč. big storage, atd. atd. atd.).
triball
nováček
nováček

Post by triball »

já mám zakoupeného Kaisera od O2 a je to vpoho. Akorát na mě při zapínaní vykoukne logo O2 místo HTC a je tam jeden poupravený homescreen v barvách O2 jinak vůbec nic :-)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

Já měl taky TyTNa od O2, ... hrůza. ROMka byla IMHO ta úplně první, dyž sem dělal HR musel sem odstranit šechny O2 profily, docela ta jejich kustomizace zpomalovala... teď mám novější ROM a nemužu si stěžovat :wink: a myslim že to samy máte aj vy, Kajzeráci :lol:
buksa.jan
přispěvatel
přispěvatel

Post by buksa.jan »

Ja prave taky budu mit tytn2 od O2 teda asi a tak by me zajimalo jestli ta customizace jde odstranit no teda pochopil sme ze jde ale jaky zpusobem je nekde nejaky navod a neprijdu o zaruku a nebo udelaji to i v nejakem servisu?
rimesev
přispěvatel
přispěvatel

Upgrade.. ale...

Post by rimesev »

Chci se zeptat, mám TYTNA II od vodafonu a když výrobce uvolní upgrade romky tak mám strach abych nepřišel po nainstalování nejen o záruku ale i o češtinu a další důležité věci... U sunnysoftu mi poradili že mám od vodafonu vydindat licenční číslo... ale to je trošku utopie... A nechat na měsíc v rámci reklamace foun u operátora také stojí za prd...

Co s tím?

PS: Rozhodně nechci přijít o záruku ani o češtinu.... ale na rovinu současný firm je plnej bugů.... :-(
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”