HTC TyTN II - Originální verzus customizované ROM
-
romanino
- nováček

- Zařízení: iPh3Gs32GB,HTC-TyTN II, TP2, Touch2, Magic, N E52
HTC TyTN II - Originální verzus customizované ROM
Protože patřím mezi uživatele postižené customizovanou verzí tohoto jinak skvělého přístroje, chtěl bych zahájit diskuzi k těmto bodům:
1. Jaký má vlastně customizace konkrétně u TyTN II smysl? (Mě osobně zatím zcela uniká.)
2. Jaké máte osobní zkušenosti s tímto nežádaným "darem" operátora?
3. Co s tím?
1. Jaký má vlastně customizace konkrétně u TyTN II smysl? (Mě osobně zatím zcela uniká.)
2. Jaké máte osobní zkušenosti s tímto nežádaným "darem" operátora?
3. Co s tím?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nikdo te nenutil kupovat si brandovany.customizovany Kaiser.Mel jsis koupit HTC Kaiser z volneho prodeje,kdyz ti customizace tak vadi.Operator prodava zarizeni pod svoji znacku,nekdy levneji,tak ma pravo zmenit vzhled telefonu,naistalovat sve aplikace,implentovat sva nastaveni pro svou sit,zakazat nektere funkce-jak tomu uz bylo u nekterych telefonu apod.
-
romanino
- nováček

Mě nevadí samotná customizace, vadí mě chyby, které objektivně customizace obsahuje. Kaizer je s ROM Vodafonu (U O2 customizace je to stejné) oproti verzi ROM, která je ve volném prodeji na tom prostě funkčně hůř a svému majiteli značně znepříjemňuje život. A co se týká nákupu, máme u VF firemní smlouvu, v jejímž rámci můžeme nakoupit (jen od VF) techniku. Takže si stejně vše nakonec sami zaplatíme tím, kolik našemu operátorovi zaplatíme za jeho služby. A proč bychom měli nakupovat přístroje s omezením, když navíc samotný VF do krve tvrdí, že telefony nijak neblokuje a neomezuje?
edit by admin: Přestaň citovat poslední příspěvky! (viz. Pravidla fóra)
edit by admin: Přestaň citovat poslední příspěvky! (viz. Pravidla fóra)
-
Pepe DeLuxe
- nováček

-
romanino
- nováček

ROM Vodafone
Při napájení z baterie a práci na něm, při zvednutí příchozího hovoru se po jeho ukončení téměř vypne podsvícení displeje. Při otevírání menu dochází často k podivným "mrtvým" stavům v délce 2-3 vteřiny, kdy se nic neděje. Totéž se stává při ukončování programů. Při prohlížení v IE se seká - přestane reagovat a vyřeší to jen soft reset. A další....
Upgrade.. ale...
Chci se zeptat, mám TYTNA II od vodafonu a když výrobce uvolní upgrade romky tak mám strach abych nepřišel po nainstalování nejen o záruku ale i o češtinu a další důležité věci... U sunnysoftu mi poradili že mám od vodafonu vydindat licenční číslo... ale to je trošku utopie... A nechat na měsíc v rámci reklamace foun u operátora také stojí za prd...
Co s tím?
PS: Rozhodně nechci přijít o záruku ani o češtinu.... ale na rovinu současný firm je plnej bugů....
Co s tím?
PS: Rozhodně nechci přijít o záruku ani o češtinu.... ale na rovinu současný firm je plnej bugů....