Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL

Post by Jakub Karásek »

Jsem definitivně rozhodnutý pro L920, nejlépe ve žluté barvě. Nějaké tipy, kde ji teď koupit nejlevněji (heureka a zbozi.cz neobsahují všechny známé obchody a nezohledňují některé mimořádné akce)? Případně pokud prodáváte někdo nový nebo maximálně měsíc jetý kousek bez známek poškození, tak mi napiště do zpráv. Díky ;)
BigHlava
varování
varování
Zařízení: Nokia Lumia 920

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by BigHlava »

Deezer mi funguje. A jaký máš problém s app ze Store?
mbelas
smartguru
smartguru
Zařízení: Home and office ML950XL white

Post by mbelas »

jakub.karasek wrote:Jsem definitivně rozhodnutý pro L920, nejlépe ve žluté barvě. Nějaké tipy, kde ji teď koupit nejlevněji (heureka a zbozi.cz neobsahují všechny známé obchody a nezohledňují některé mimořádné akce)? Případně pokud prodáváte někdo nový nebo maximálně měsíc jetý kousek bez známek poškození, tak mi napiště do zpráv. Díky ;)
Smarty , Alfa computers, Mironet, nokia obchod - vše CZ distribuce
Pokud bys šel po nejlevnější tak šedivku z max-shopu určitě.

Max-shopu bych se nebál , kupoval jsem tam kdysik šedivku L920 , u L1020 jsem radši šel do CZ distribuce a osvědčeného shopíku.
Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL

Post by Jakub Karásek »

Měl jsem minulý týden možnost koupit novou za 6200, česká distribuce. Jenže to bylo podmíněno prodejem mého starého telefonu, který se mi podařilo prodat až dnes, kdy už ta akce neplatí. Proto se ptám, jestli někdo neví o něčem podobném za přibližně stejnou cenu, když mi to tak uteklo mezi prsty. Na všech shopech je nyní cena kolem 7tis
Stimpi
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920, Nexus 7

Post by Stimpi »

mmmm. wrote:Funguje vám někomu Deezer?
Zkouším bezplatně u T-Mobile a klasika- app jen pro Ios a Android (pokolikáté už..:(
V IE to nejede, protože nelze aktualizovat Flash Player.Dělám něco špatně nebi je to padesátá služba a aplikace, yd kterou mám u Windows Phone prostě smůlu?
Deezer mi funguje ... ofiko Appka funguje i Offline ... i kdyz ne uplne super ... zalozim tema do softu at to tu nezanasime...
Stimpi
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920, Nexus 7

Post by Stimpi »

zalozil jsem pro Deezer samostatne tema. Odkaz na app atd. Taky s nim potrebuju poresit nekolik problemu

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=144&t=34287
mbelas
smartguru
smartguru

Post by mbelas »

jakub.karasek wrote:Měl jsem minulý týden možnost koupit novou za 6200, česká distribuce. Jenže to bylo podmíněno prodejem mého starého telefonu, který se mi podařilo prodat až dnes, kdy už ta akce neplatí. Proto se ptám, jestli někdo neví o něčem podobném za přibližně stejnou cenu, když mi to tak uteklo mezi prsty. Na všech shopech je nyní cena kolem 7tis
No jasný 800 kč neleží na chodníku, ale vzhledem jak nízko je cena, vůbec bych to neřešil +- 500 Kč, ale máš jistotu, že v případě reklamace nebude problém atd. Žlutá varianta je velice líbivá , máme L1020 ve žluté a je to mazel :-) každej kdo ho vidí ten tlemí
SITMIR
nováček
nováček
Zařízení: LG Nexus 5

Post by SITMIR »

U Nokie není vůbec třeba řešit oficiální českou distribuci. Není to jako u Samsungu že když se Vám rozbije mobil poslaný z Polska že musíte uplatňovat záruku přes prodejce. Nokia má distribuci pro EU a všechny mobily z této distribuce se mohou posílat do značkového servisu. Takže jestli šedivka či ne je úplně jedno. Jen cena je trošku jiná.
matoman
smartmaniak
smartmaniak

Post by matoman »

Ale pre upresnenie, musi to byt EU sedivka (pre azijske a americke to neplati)
cz71
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by cz71 »

SITMIR tel.mam naštěstí v pořádku,ale v jsem se ptal v Nokii opravně a 920 se nevztahuje na oficiální opravu (reklamaci)u nich
SITMIR
nováček
nováček
Zařízení: LG Nexus 5

Post by SITMIR »

No jo tak já mám jiné informace.

http://hellowindows.cz/koupit-sedivku-n ... istribuce/
Zeezala
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 9dvacet

Post by Zeezala »

Já jsem právě sháněl L920 nejlíp novou, protože s posledním jetym telefonem jsem se docela spálil. Chtěl jsem bílou a tu měli v mobilpohotovosti zánovní s 24 měsíční zárukou od nich za 6790. Jinak jsem viděl v Alfě na poštovské v Brně taky kolem 6800 novou. Akorát byla červená. Libová barva, ale měl jsem strach, že se mi rychle okouká. Jo a moje lumie je z polska a žádnej problém. Stáhl jsem bez problému aktualizaci a všechno šlape výborně.
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

Post by TMASKA »

ahoj , nevite prosim kdy ma byt na 920 ota GDR3 ? dekuji za info
mbelas
smartguru
smartguru

Post by mbelas »

Zeezala wrote:Já jsem právě sháněl L920 nejlíp novou, protože s posledním jetym telefonem jsem se docela spálil. Chtěl jsem bílou a tu měli v mobilpohotovosti zánovní s 24 měsíční zárukou od nich za 6790. Jinak jsem viděl v Alfě na poštovské v Brně taky kolem 6800 novou. Akorát byla červená. Libová barva, ale měl jsem strach, že se mi rychle okouká. Jo a moje lumie je z polska a žádnej problém. Stáhl jsem bez problému aktualizaci a všechno šlape výborně.
Taky jsem bral L920 z polska přes maxshop a vše taky OK. Někdy dělají servisy problémy, pokud tam donesete polskou lumii, neboť nejsou informováni. Musíte reklamovat přes prodejce a nebo natvrdo to poslat do Arvata Stochov. Ale nechci strašit reklamacema.

GDR3 + Black by měla být v lednu 2014 vypuštěna OTA.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Kdo bude delat problemy,staci zavolat z daneho misto primo do Nokie a tam jim daji pekne za usi,kdyz to nechteji vzit do reklamace.
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Každý servis v ČR je povinen přijmout reklamaci Nokia Lumia zařízení.

"Ve velmi krátké době se objeví na vybraných evropských trzích první přístroje Nokia s operačním systémem Windows Phone. Lze předpokládat, že se omezené množství objeví i v rukou našich zákazníků a vzhledem k tomu , že jde o velmi silně podporovaný produkt ze strany výrobce, došlo pro tyto modely k jistým úpravám v oblasti „Nokia omezené záruky“.
Konkrétně tedy tyto přístroje pocházející z evropské distribuce je nutno přijmout na opravu a následně odeslat na arvato services.
A to i pokud doklady neodpovídají zemi určení. Tedy například přístroj je určen pro Německo, prodejní doklad a nebo záruční list je naopak od českého nebo slovenského prodejce(samozřejmě s IMEI).

Pro jistotu opakuji, že tato úprava se dotýká pouze přístrojů s Windows Phone z evropské distribuce , u ostatních přístrojů se záruční podmínky žádným způsobem nemění.
"

toto je oficiál.
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

Post by TMASKA »

poprosim jeste jednu otazecku , s aktualizaci amber mela prijit moznost vymyzat nepotrebne soubory v telefonu co zustaly po odinstalaci ruznych programu atd , ale nikde to nemuzu nejit , dekuji
matoman
smartmaniak
smartmaniak

Post by matoman »

"Tedy například přístroj je určen pro Německo, prodejní doklad a nebo záruční list je naopak od českého nebo slovenského prodejce(samozřejmě s IMEI)."
Treba mat zarucak s IMEI? Ja mam napr. iba fakturu na ktorej ziaden IMEI nie je.
mbelas
smartguru
smartguru

Post by mbelas »

stahni si ze store :

http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... ignin=true" onclick="window.open(this.href);return false;

pouze pro Nokia Lumia.

Pro ostatní bude v GDR3 zlepšení a vymazání místa opraveno samotným MS.
GDR3 je možné ve vývojářské verzi :
http://nokialumiafan.cz/jak-nainstalova ... okia-lumia" onclick="window.open(this.href);return false;
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

matoman wrote:
"Tedy například přístroj je určen pro Německo, prodejní doklad a nebo záruční list je naopak od českého nebo slovenského prodejce(samozřejmě s IMEI)."
Treba mat zarucak s IMEI? Ja mam napr. iba fakturu na ktorej ziaden IMEI nie je.
Ano, správně bys měl mít doklad s IMEI, ale Arvato to většinou neřeší, nicméně pro všechny případy, vždy na dokladu by mělo být uvedené výrobní číslo (S/N, IMEI).
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”