V tomto článku jsme vás informovali o nových softwarových klávesnicích, které jsou součástí vylepšené technologie TouchFLO 2. generace. Společnost HTC však tyto klávesnice uvolní i pro ostatní majitele HTC zařízení, a formou CAB souboru je poskytne ke stažení přes eClub už na konci tohoto měsíce.
Do HTC eClubu se mohou zaregistrovat všichni majitelé zařízení od HTC (brandové modely sem bohužel nepatří).
jj taky doufam, ale taky by HTC mohlo vydat českou ROMku abych mohl co nejdřív naflešovat, zatím čekám na češtinu Jinak doufám že to nedopadne zase tak, že 1 si rozbije hlavu, 2 spadnou z kola...
Až to bude aktuální, hodí sem někdo link? Používám sice PCM keyboad, která je na způsob iPhone, ale tlačítka jsou tam malá a ty z HTC touch bych bral raději...
Na mém Asusu šlape jako hodinky. Velmi povedená klavka. Líbí se mi ta možnost rozložení klaves 20 nebo 12. Potěšilo mě i množství symbolů, předevší EUR a průměr. To mi vždy chybělo.
no, na kaiserovi taky šlape jen do doby, než se přepnu na hw klávesu. tam mi nefunguje zadávání symbolů pomocí fn+spacer. tak jsem to odinstaloval, nainstaloval starý známý phone pad a hodil na to touch skin a je to to stejné akorát v menším a s podporou češtiny. be happy
Attachments
capture_06112007_111716.PNG (20.11 KiB) Viewed 8861 times
Mohl by tu prosím někdo hodit přímé linky nebo cab soubory na tu klávesnici od HTC. Na xda-deve... vůbec nechodím a nemůžu to odtamtud stáhnout. Moc díky.
přátelé, viďte, zapomeňte na cabíky od htc a nedivte se..
mail htc:
--- Original Message ---
From: HTC Web Team <[email protected]>
Received: 11/15/07 8:57:12 AM EST
To: <[email protected]>
Subject: Customer Service Mail From xxxxxxxxxx
Name: xxxxxxxxxxxxxxxxx
Phone: xxxxxxxxxxxxxxxx
Eamil: [email protected]
Country: United States
SN:
Computer:
Computer Model:
Computer Platform: Others
Computer other:
Description:
Dear HTC,
I would like to ask you if you are planning to provide to your customers support (your official downloads) for HTC applications which are mostly included in the newest device's ROMs - like HTC Home, HTC Keyboards and others.
Till now it is done only unofficial way.
Thank you for your answer.
Best regards,
xxxxxxxxxxxxxxx
odpověď (vypadá to, že support pro USA je rychlejší - nebo to bude tím, že tam akorát vstávají?)
Hello xxxxxxxxxxxxxxx,
Thank you for your inquiry in regards to HTC Home plug-in.
We understand you concern for wanting to take advantage of the HTC Home and HTC Keyboard Plug-in. I'll be happy to provide you with assistance to this matter.
Unfortunately, there is no information at this time if the HTC Home Plug-in will be available to the public for downloads in the near future. HTC will not be able to provide assistance for any HTC home plug-ins downloaded from a 3rd party source. The reason being, this plug-in was not pre-installed on your device.
HTC does not sell devices on individual bases to consumers in North America.HTC pocket PC and Smartphone can be purchased through a Wireless carrier's such as T-Mobile, Verizon, Sprint, AT&T etc. These devices are selected by the wireless carriers; then reprogrammed, re-branded, and sometimes remodeled at their discretion. for this reason, not all of our HTC devices within North America offer the HTC Home and keyboard plug-ins.
xxxxxxxx, I hope we have answered your question in detail. Please feel free to contact us again if you have any further questions.
Thank you for contacting HTC Technical Support, have a nice day.
p.a.Ť.o wrote:no, na kaiserovi taky šlape jen do doby, než se přepnu na hw klávesu. tam mi nefunguje zadávání symbolů pomocí fn+spacer. tak jsem to odinstaloval, nainstaloval starý známý phone pad a hodil na to touch skin a je to to stejné akorát v menším a s podporou češtiny. be happy
Ahoj, ať hledám, jak hledám, nemůžu najít. Mohl bys mi nějak tuto tvoji klávesku i se skinem zpřístupnit? Nebo dát vědět, kde ji najdu. Díky moc