N lumia 920 prenos DNLA
N lumia 920 prenos DNLA
Zdravim,
proc se mi pres aplikaci NokiaPlay, prenos DNLA ve full HD video seka na TV Panasonic...? Pokud video natocene timto telefonem hodim na externi flash ci HDD jede v pohode.
Na mem predeslem fonu Sony Go bylo video koukatelne bez zaseku.Samozrejme s aplikaci na DNLA od androidu.
Napada me snad jen problem v routeru ktery datove nestiha...
Nokia Play zadne externi nastaveni nenabizi.
proc se mi pres aplikaci NokiaPlay, prenos DNLA ve full HD video seka na TV Panasonic...? Pokud video natocene timto telefonem hodim na externi flash ci HDD jede v pohode.
Na mem predeslem fonu Sony Go bylo video koukatelne bez zaseku.Samozrejme s aplikaci na DNLA od androidu.
Napada me snad jen problem v routeru ktery datove nestiha...
Nokia Play zadne externi nastaveni nenabizi.
Re: N lumia 920 prenos DNLA
mam stejnej problem. taky telka panasonic, seka se i HD
N lumia 920 prenos DNLA
Já mám Smart TV Ťamťung a jede mi přes WiFi v pohodě video i v HD. A běžně přes AllShare pouštím i velká mkvečka ve FullHD z noťasu bez sekání či jakéhokoliv jiného problému...
N lumia 920 prenos DNLA
No jo,ale krmíš to notasem,psal jsem o přenosu mobilem,tam je problém. Na androidu mi to také jelo pres Sonygo ucko,sice jen do Hd formátu ale jelo plynule.
N lumia 920 prenos DNLA
Nejen z noťasu,i z mobilu to jede bez problému,asi jsem to blbě napsal 
Videa natočená mobilem na nejvyšší rozlišení.
Videa natočená mobilem na nejvyšší rozlišení.
N lumia 920 prenos DNLA
Pres jakou aplikaci to prosím tě honíš, AllShare jsem na store nikde nenašel..
router mam Asus Rt-N10.
router mam Asus Rt-N10.
N lumia 920 prenos DNLA
Ja vidim iny problem.. A to Panasonic.. ten je vseobecne na prehravanie dost nevyhodny.. na Samsung nema.. Ja mam sice 2011 poslednu Plazmu ale tam napr. blbnu i videa s vyssim ako profil L5.0 ci bitrateom nad 20mbps (L4.1+ prehra iba niektore s nizsim bitrateom)... Samsung Oceanic video ani neprehra bez lagov..
Neviem ti overit, zial ani jedna plazma Panasonic co mam doma nevie DLNA, ta z roku 2011 sice podporuje DLNA, ale nie pre nas trh, cize musel by som flashovat nejaky azijsky FW a to nechcem....
Kazdopadne ... Panasonic je na prehravanie dost nevyhodny - novych videi... 2011 a 2012... tieto nove 2013 su celkom v pohode...
P.S. Napis aspon o aku TV sa jedna. Bez problemov by mohli byt jedine VT30/VT50/VT60..
EDIT: Nasiel som svoj test z pred 2 rokov.. Platilo to vtedy pre Samsungy strednej triedy rocnik 2011.
Moja skusenost je taka, ze Samsung neprehra, aspon stredna trieda - AVC([email protected]) co Panasonic vie. Taktiez ref frames vyssi ako 6/8 je u samsungu problem. Panasonic prehra i 12ref frames pri L4.1(nie vsetko a vzdy) (16 zatial neodskusane).. Panasonic mi dokonca prehral L5.1, 9 ref frames pri 8mbps bez problemov... Avsak celkovo s vyssim ma uz problemy.. A preto odporucam ref frames 2 a tym zarucite kompatibilitu aj pred L5.0+.
Neviem ti overit, zial ani jedna plazma Panasonic co mam doma nevie DLNA, ta z roku 2011 sice podporuje DLNA, ale nie pre nas trh, cize musel by som flashovat nejaky azijsky FW a to nechcem....
Kazdopadne ... Panasonic je na prehravanie dost nevyhodny - novych videi... 2011 a 2012... tieto nove 2013 su celkom v pohode...
P.S. Napis aspon o aku TV sa jedna. Bez problemov by mohli byt jedine VT30/VT50/VT60..
EDIT: Nasiel som svoj test z pred 2 rokov.. Platilo to vtedy pre Samsungy strednej triedy rocnik 2011.
Moja skusenost je taka, ze Samsung neprehra, aspon stredna trieda - AVC([email protected]) co Panasonic vie. Taktiez ref frames vyssi ako 6/8 je u samsungu problem. Panasonic prehra i 12ref frames pri L4.1(nie vsetko a vzdy) (16 zatial neodskusane).. Panasonic mi dokonca prehral L5.1, 9 ref frames pri 8mbps bez problemov... Avsak celkovo s vyssim ma uz problemy.. A preto odporucam ref frames 2 a tym zarucite kompatibilitu aj pred L5.0+.
N lumia 920 prenos DNLA
Televizor Panasonic L42E5E, rok starý, s přístupem na internet podporou Dnla, propojen kabelem s routerem Asus.
nemá zadnY problém se zvejkanim plného Hd z jakehokoliv zdroje kromě výše zmíněného prenosuDlna.
vidím,ze to zkoumáš moc do hloubky, já výši bitrate a jiné parametry nezkoumal. Je fakt ze format HD se tolik nesprajcuje.
nemá zadnY problém se zvejkanim plného Hd z jakehokoliv zdroje kromě výše zmíněného prenosuDlna.
vidím,ze to zkoumáš moc do hloubky, já výši bitrate a jiné parametry nezkoumal. Je fakt ze format HD se tolik nesprajcuje.
N lumia 920 prenos DNLA
zisti najprv ten bitrate videa
cele info o videu daj :
http://mediaarea.net/sk/MediaInfo" onclick="window.open(this.href);return false;
cele info o videu daj :
http://mediaarea.net/sk/MediaInfo" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: N lumia 920 prenos DNLA
tak ja to rozseknu. problem je opravdu panasonic. mam 47et5e napojenou kabelem na router a hd se seka, ze je to nepouzitelny. mam jeste BD prehravac nejvyssi model a ten je pripojenej pres wifi a jede to pres neho naprosto plynule. prehravani cehokoliv ma panasonic naprd, velka vyhoda u neho je akorat slot na SD