Víš co je zde největší vtip? Že ty ani jednu tu věc nepotřebuješ a je to pouze výplodek tvé mysli. Je vtipné pozorovat jak by ti v mnoha ohledech vyhovoval víc např. android telefon, ale protože se potřebuješ prezentovat jako strašná MS ovečka, musíš tam bastlit v koutě windows phone a hrát Asphalt 7, když všichni hrají Asphalt 8.tslany wrote:Je to ovce, podle něj by každému stačil iPad, nějaký 15" notebook s otřesnými mobilními komponentami a 1366x768. Že někdo potřebuje velkou obrazovku, možnost každého půlroku vyměňovat komponenty za novější, a hlavně velký výpočetní výkon, tedy vše, co nabízí desktop? To nebere jako argument, máš si koupit 15" notebook a k němu připojovat monitor a myš, to ti musí stačit. Že chci tablet PC kvůli desktopovým aplikacím a ovládání stylusem? Dostane se mi odpovědi, že ájped se ovládá lépe, a že jsem trotl a většina lidí chce ájped a nějaké X230t je nezajímá. Nemá to cenu
Každý to máme jinak, ty bys utratil 30 tisíc za nabušenou sestavu, já za macbook pro.
Ovšem moderátor opětovně mimo téma, uvažoval bych o odebrání funkce.