Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Jelikoz to neni standard,ale odchylka nekterych kusu,zkusit to muzes.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ja to cetl a co Zune,sypu si popel na hlavu.Dojdu si na ocni.Hluboka omluva 
Díky, tohle jsem netušil 
čaves, mal som tiež problém so samovybíjaním a nainštaloval som GDR3. Problémy prestali, no možno by prestali i po hard resete. Ale keď som to mal nanovo všetko nastaviť, tak som dal radšej GDR3. Glance a ostatné veci sú rovnako k dispozícii ako na GDR2. Appky som nainštaloval cez sysappusher.mato289 wrote:No, takže po necelých 3 mesiaoch sa u mňa problém so samovibíjaním objavuje znovu.Chystám sa na HR a uvažujem,či tam hneď nedám GDR3 pre developerov.Môžem tam GDR3 normálne nainštalovať podľa postupov, ktoré sú tu na fóre? Ostane mi v telefóne po nainštalovaní GDR3 Amber(double tap to wake up a glance screen) ? Potom keď víde Nokia Black, bude možné nainštalovať oficialnu verziu updatu ? V prípade zaruky, bude možné ju uplatniť aj s GDR3 pre dev. ? Ďakujem za odpovede.
EDIT: tak GDR3 nahodený bez problémov..Amber tam samozrejme zostal
Zatial spokojne slúži...
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
vďaka za odpoveď, príspevok som už editoval 
-
luka440
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 925 32GB->Lumia 1020 64G->Lumia 930
dobře zkusim to, ale mam tam už nahranou GDR3 co stim? nebude jim to vadit?htcjirka wrote:Jelikoz to neni standard,ale odchylka nekterych kusu,zkusit to muzes.
-
htcjirka
- smartmaniak

Toho uz bych se vubec nebal,neni to nic nelegalniho a v nasich krajinach to neni duvodem ke ztrate zaruky.To se tyka jen nekterych casti USA.
-
luka440
- přispěvatel

díky moc za odpověď, v brzké době to pořeším.
A další problém. Nejde stáhnout našeptávání pro CZ klávesnici. Zkusil jsem přidat ENG a CZ odebrat , znovu dát CZ. Restartovat foun a stále jen píše připravuji stahování... připravuje už dvě hodiny.
EDIT: Vyřešeno. Po dvou a půl hodinách hravě staženo a nainstalováno.
EDIT: Vyřešeno. Po dvou a půl hodinách hravě staženo a nainstalováno.
-
luka440
- přispěvatel

nemůžu tomu uvěřit, s gdr3 + restartem a následním vymazáním dat + znovu aktualizací, narůžovělý flek zmizel. Asi se telefon zalekl reklamace nebo nevim. Zkoušel jsem to všemožně a už tam prostě není. Uvidim ráno za bílého dne, to se objevoval nejvíc. Dám vědět jak to dopadne.
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
No asi to znamena, ze ten ruzovej flek je jen sw chyba, ktera se da opravit aktualizaci, coz je super, protoze me to dela taky...
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Tak pro info posílám, jak to vypadá na neoriginální nabíječce dle odkazu výše. Pokud se mobil uloží na střed placky, tak nenabíjí. Rozměr placky cca 84x145 mm.senikac wrote:...tady je odkaz na nenokiáckou za necelý 250 bez poštovnýho co jsem včera našel
http://www.ebay.com/itm/Convenient-Qi-W ... 338642623e

-
luka440
- přispěvatel

tak bohuzel nic. Dela to porad za prirozeneho svetla a to jak s nokia camera tak se standartni aplikaci... SAKRA!!!!!!!! dneska s tim jdu do nokie a mam i fotky jako důkaz. Dam vedet jak to dopadlo.Daff_Cz wrote:No asi to znamena, ze ten ruzovej flek je jen sw chyba, ktera se da opravit aktualizaci, coz je super, protoze me to dela taky...
Dobrý den, prosím Vás, náhodou nemáte někdo zjištěno jestli funguje a jak funguje tato aplikace na L920? http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 2e9c7994f3
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
lukka440: Aha tak nic no. To je teda dobry, sotva se zbavime rachtajiciho vibracniho vyzvaneni, prachu pod displejem tak nove mame ruzovej flek na fotkach... Co vic si prat...
-
mceza
Tato aplikace je pro všechny Lumie a je již nahraná v telefonu. Na přímém slunečním světle se zvýší jas a upraví barvy (například se zvýrazní hrany kolem dlaždic). Funguje to dobře.Martin89 wrote:Dobrý den, prosím Vás, náhodou nemáte někdo zjištěno jestli funguje a jak funguje tato aplikace na L920? http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 2e9c7994f3
Také je možnost nastavovat intenzitu barev. Vhodné zejména pro "odbarvení" AMOLED displejů a "přebarvení" IPS displejů :D
Tak ja musim zaklepat. Ale zadny ruzovy nadech nemam. Ani rezonujici vibrace. Ja jsem nad miru spokojen
-
Lord de Wolf
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 8X (DEAD)/ Lumia 920 Black + Nokia 100
Tak pro info posílám, jak to vypadá na neoriginální nabíječce dle odkazu výše. Pokud se mobil uloží na střed placky, tak nenabíjí. Rozměr placky cca 84x145 mm.p.a.Ť.o wrote:senikac wrote:...tady je odkaz na nenokiáckou za necelý 250 bez poštovnýho co jsem včera našel
http://www.ebay.com/itm/Convenient-Qi-W ... 338642623e
Zdravím, jak dlouho nabíječku máš a jaké zkušenosti (doba nabíjení, zahřívání, atd.). Bohužel jsem ani k jedné (už mám 3tí Lumii 920, 1 utopena, 2 ukradena, 3tí zatím jede) jsem nedostal bezdrátovou nabíječku... :/
Nevíte někdo, co znamená obrázek obálky s takovou vlnkou, zobrazuje se mi to, po odemčení telefonu?
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Přišel ti email.