[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?
Počasí - jaké používáte?
A jo, máte pravdu....tak bude co nevidět....
Počasí - jaké používáte?
počasí už nepoužívám žádný a baterka má konečně normální výdrž. když budu chtít vědět jak bude, tak se mrknu přímo na web, dám si dlaždici s odkazem na plochu.
-
hujer
- smartguru

- Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Počasí - jaké používáte?
Aplikaci počasí používám a baterka má stále normální výdrž. Nevím, proč by mělo stažení pár kB jednou za cca. 30 minut nějak výrazně žvýkat baterku. Vlastně ano, asi tolik, kolik si vezme jedno rozsvícení displeje na pár sekund po příchodu SMS.
Pro vormena asi podezřelé, ale asi tak: pokud chceš s baterkou fungovat x dní bez nabíjení, nekupuj si Smartphone. Pokud máš Smartphone, tak asi proto, že chceš všech vymožeností užívat. Pokud chceš obojí, počkej na plutoniové baterie
Pro vormena asi podezřelé, ale asi tak: pokud chceš s baterkou fungovat x dní bez nabíjení, nekupuj si Smartphone. Pokud máš Smartphone, tak asi proto, že chceš všech vymožeností užívat. Pokud chceš obojí, počkej na plutoniové baterie
Počasí - jaké používáte?
@hujer: lépe bych to nenapsal
Počasí - jaké používáte?
Pokial clovek nepouziva live tile,tak sa nic neaktualizuje, ani nic nebezi na pozadi..
Live tile s aktualinym pocasim je aj tak zbytocnost najvacsieho kalibru..staci predsa otvorit oci a clovek vie, ake je pocasie
Live tile s aktualinym pocasim je aj tak zbytocnost najvacsieho kalibru..staci predsa otvorit oci a clovek vie, ake je pocasie

Počasí - jaké používáte?
No, to je skoro jako...smartphone je zbytečnost....stačí si přece zajít do telefonní budky......
No, to jsem asi přehnal....
No, to jsem asi přehnal....
Počasí - jaké používáte?
ze nevies zistit aktualne pocasie bez toho, aby si sa musel kukat na mobil je celkom sranda
nepisem ze pocasie v mobile zle,len ze live tile s aktualnym pocasim,ktore zistim ked sa kuknem okolo seba, je naprd
nepisem ze pocasie v mobile zle,len ze live tile s aktualnym pocasim,ktore zistim ked sa kuknem okolo seba, je naprd
Počasí - jaké používáte?
já žádný počasí ale v mobilu nepotřebuju a mít ho tam jen proto, aby mi na dlaždici skákalo slunko, mo to jsem si mohl nechat android. neustálě mě z rádia a z netu na pc masírujou informacema o dopravě a počasí, tak nemám důvod to mít v telefonu. když pojedu na dovolenou, tak si to nainstaluju, ale když to potřebuju 20 dnů v roce, tak to nebudu mít přece naistalovaný permanentě. tohle fakt není android, abych měl milion pi.ovin a ukazoval na počkání, jak se to všechno hejbe na obrazovce 
a když jsem zmínil android, tak dodám, že až bude apka srovnatelná s Aladinem, tak to chci mít nonstop nainstalovaný. tak přesný počasí včetně srážek totiž nikde na WP neseženu, bohužel
a když jsem zmínil android, tak dodám, že až bude apka srovnatelná s Aladinem, tak to chci mít nonstop nainstalovaný. tak přesný počasí včetně srážek totiž nikde na WP neseženu, bohužel
-
cardi
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S5
Počasí - jaké používáte?
To mě pobavilo jak tu někdo píše a ptá se jaké kdo používá počasí, a někdo mu tu napíše že počasí nepotřebuje a že když ho nemá vydrží mu déle baterka :D:D proč tu vůbec takovou odpověď píše? Kdyby to nechtěl mít v mobilu tak se přece nebud zabývat touto otázkou jake kdo používá počasí ne? To neee
-
hujer
- smartguru

Počasí - jaké používáte?
S tím se dá souhlasit, jelikož většina (ne-li všechny) aplikace tak fungují. Ale například Meteoservis na LT nezobrazuje aktuální počasí - tedy to z X kilometrů vzdálené meteostanice apod. NIKDY! Zobrazuje totiž předpověď na nejbližší ca. 3 hodiny dopředu. A na zadní straně třeba radarový snímek pro přehled o aktuálním počasí resp. srážkách. To mi přijde smysluplnější...relouth wrote:Pokial clovek nepouziva live tile,tak sa nic neaktualizuje, ani nic nebezi na pozadi..
-
hujer
- smartguru

Počasí - jaké používáte?
Ale no tak. Aladin a přesné výstupy? Ano, občas se celkem trefí a sem-tam opravdu dokáže nečekaný vývoj i odhadnout, ale k tomu potřebuje zpřesněný výstup starý max. 6 hodin. Ono totiž každý model je jen model, co občas vyjde lépe a jindy hůře. To platí bez vyjímky. Počasí se totiž nechová podle výstupů numerických modelů...vormen wrote:...až bude apka srovnatelná s Aladinem, tak to chci mít nonstop nainstalovaný. tak přesný počasí včetně srážek totiž nikde na WP neseženu, bohužel
Počasí - jaké používáte?
Forecast je pekne, diky za tip.
Re: Počasí - jaké používáte?
Je fakt že Aladin je na androidu výborný. Taky bych ho bral na wp
Počasí - jaké používáte?
nejaky aladin tam ale je
http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... 94dfe97443" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... 94dfe97443" onclick="window.open(this.href);return false;
Počasí - jaké používáte?
Aladin je pouze pro SK.
Počasí - jaké používáte?
Také se vám na forecastu nějak zapomíná aktualizovat dlaždice?
Po zapnutí a vypnutí ap se to vždy srovná, ale je to otravné.
Po zapnutí a vypnutí ap se to vždy srovná, ale je to otravné.
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Počasí - jaké používáte?
Ano, na Forecastu mi na dlaždici dnes ve čtvrtek zůstala středa s údajem někdy z odpoledne.
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Re: Počasí - jaké používáte?
Moje dlaždice funguje 
Počasí - jaké používáte?
Ano funguje mi dobře, kdysi mi to blblo, ale po aktualizaci Amber, kdy jsem udělal přeinstalaci telefonu to jede dobře...(stejně jako jiné dlaždice)
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Počasí - jaké používáte?
Forecast - neaktualizuje a nepřeklápí se dlaždice ani po spuštění aplikace a nahoře vždy vyjede hlášení, že Live Tile nemohla být aktualizována: (Remote server returned an error: NotFound.) Používám trial verzi a za těchto okolností bych si ji rozhodně nekoupil. Včera ještě fungovala.