Zmizení aplikací
Zmizení aplikací
Dobrý den, dnes se mi vrátil mobil (SE Xperia Ray) z reklamace a já zjistil, že neznám údaje ke svému účtu. Založil jsem si tedy nový účet. Kouknul jsem do menu a všechny aplikace co jsem si stáhnul před reklamací jsou pryč. Tyto aplikace byli všechny na paměťové kartě, která nebyla poslána k společně s mobilem k reklamaci. Karta má plnou kapacitu, ale já nic nemám. Mohli by jste mi prosím poradit co mám dělat?
-
mceza
Zmizení aplikací
Zkusit obnovit údaje ke svému původnímu účtu? Nechat si zaslat nové heslo, změnit si ho na PC (pokud sis ho tam uložil) a podobně?
Ale asi si je budeš muset i potom nainstalovat znova (teď si nejsem jist, jak to nyní u Androidu funguje).
Ale asi si je budeš muset i potom nainstalovat znova (teď si nejsem jist, jak to nyní u Androidu funguje).
Zmizení aplikací
Já si bohužel nepamatuji účet (heslo ano). Mě by nevadilo kdybych o ty aplikace přišel, ale nevim jak je z tý karty dostat, když se mi neukazujou.
Zmizení aplikací
Omlouvám se jestli napíšu něco jiného než formát (nejsem moc technicky zdatný).
Mám micro sdhc s kapacitou 4GB
Mám micro sdhc s kapacitou 4GB
Zmizení aplikací
Děkuji za pomoc 
Zmizení aplikací
A ten google ucet inak nepouzivas? napriklad v pc. Gmail, google chrome, google play? Tak by si mohol najst aspon nazov google uctu, teda [email protected]. Kedze heslo si pamatas, tak by potom nebol problem