Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Ajo ten jsem prenechal i s iPhonem a mozna mi ted chybi. Kazdopadne diky.
Pánové, opravdu stojí za ty prachy nabíječka DT-910? Zvažuji koupi, ale kurnik to musí stát tolik. 
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Za mne rozhodně. Těžce návyková věc. Už si to bez ní nedokážu moc představit. Kouzlo tkví v tom, že je na mobil stále vidět, při tom se nabíjí a nemáš problém tam telefon položit, protože tě neotravuje připojování drátů. Dokonce zvažuji pořízení druhé do práce 
-
patrabus
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Za mě taky rozhodně DT-910, je to návyková věc-položím tel. a neotravuju se s drátem.
A co rikate na fatboy mam ho ted moznost koupit za 500.
Mám Fatboye půl roku a neměnil bych, super věc
Za 500 super cena, ber ho.
Můžu DT-910 jedině doporučit, používám přes půl roku a těžce návykové a hlavně praktické a pohodlné.
Děkuji pánové. Objednáno. 
O kolko dlhsie sa baterka nabija cez bezdrot ?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
cca o 15-20 min (1,5h ku hodině a třičtvrtě)
A funguje hoši to dobíjení i přes nějaké plastové nebo gelové kryty či obaly nebo musí být mobil holý ?
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Funguje to i přes obal cc 1043 jiné gelovky taky nebudou překážkou. 
Když už je tu řeč o těch bezdrátových nabíječkách, tak se připojím do diskuze. Z číny jsem si objednal brašnu na kolo, 10 000 mAh battery pack a bezdrátovou nabíječku. Zasáhly český šikovný ručičky, a je z toho bezrátově nabíjená brašna. Stačí zasunout mobil, zmáčknout tlačítko na battery packu a můžu vyrazit. A nevymlacuje se mi konektor při tvrdší jízdě, když mobil v brašně trošku plave. Navíc je to nesmírně pohodlný, jen asi dokoupím větší battery pack, abych ho nemusel vytahovat tak často. To celé mě vyšlo na cenu, za jakou se zde prodává jenom brašna:D A chci se zeptat, jestli někdo nemáte tip na ebayi na co nejlevnější nabíječku (případně nejideálnější by bylo jenom elektroniku, protože ju stejně rozkuchám :D)
A abych nebyl od řeči, tak i bezdrátová nabíječka z ebaye nabíjí na vzdálenost skoro 1 cm, jen aby se spárovala je potřeba mnohem menší vzdálenost. Takže se vůbecnemusíš bát, že by to nešlo s gelovým pouzdrem ;)
A abych nebyl od řeči, tak i bezdrátová nabíječka z ebaye nabíjí na vzdálenost skoro 1 cm, jen aby se spárovala je potřeba mnohem menší vzdálenost. Takže se vůbecnemusíš bát, že by to nešlo s gelovým pouzdrem ;)
Super. Bude Ježíšek. Díky moc.
Neexistuje nějaká levnější alternativa té bezdrátové nabíječky?
nokie chce celkem pálku...třeba z ebay nebo tak něco. Díky
EDIT:tak na ebay jsem něco našel, ale všude na ty jejich americké zásuvky...
EDIT:tak na ebay jsem něco našel, ale všude na ty jejich americké zásuvky...
existuje... za 300 Kč... J e to to co jsi ty našel, jsou tam i varianty s evropskými zásuvkami, ale americká zásuvka není problém, protože je to všechno dělaný na USB... takže pokud koupíš s americkou, dokoupit ještě evropskou nabíječku, kam strčíš USB.
hledám právě ještě něco levnějšího pod 300 Kč, třeba i jenom elektroniku, ale nemůžu najít
hledám právě ještě něco levnějšího pod 300 Kč, třeba i jenom elektroniku, ale nemůžu najít
Tu třeba je vidět, že to USB nekončí.
http://www.ebay.com/itm/Nokia-DT-900-wi ... 1e8222d3fd
http://www.ebay.com/itm/Nokia-DT-900-wi ... 1e8222d3fd
Co by nešlo? Jdeš přes Fotky - vybereš foto - ... - Sdílet - Facebook - přidáš popisek popř. označíš osobu na fotu.Cheetah007 wrote:Fotky z integrovanýho FB Klienta stále nejdou odesílat? měl jsem za to a jistý člověk zde tvrdil že už to jde....nebo to jde jen v doinstalovaným FB tedy plnohodnotné aplikaci FB? tohle mě opravdu zajímá, mám pocit ževormen wrote:je jsem odinstalovat whats app a bing pocasi a baterka brutalne ozila. nabijel jsem kazdou noc a ted mi to zacalo psat vydrz tri dny, v realu jsou to dva. ale fotim hodne, k tomu nejaky mapy, a pripojeni bud wifi nebo 2G a docela casto ho mam v ruce a neco s nim delam. takze spokojenost. pocasi jsem mel jen ze zvyku z androidu, ale nepotrebuju ho. a misto whats app jsem zacal pouzivat integraci FB primo v systemu, akorat nejdou posilat fotky, jen moje poloha....ale nic, až dostanu odpověd, dík.
Add. DT-910 : stojánek+nabíječka+noční hodiny (Glance s Peek). Co si víc přát? ;)
Když dáš sdílet tak se ti to sdílí na profil. Jim šlo o sdílení (odesílání) fotek ve FB chatu...a to nejde.
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Opravdu nikdo nezkoušel?jakub.karasek wrote:Chci se zeptat majitelů L920 používajících aplikaci Endomondo, zdali Vám funguje korektně. Co jsem měl v ruce WP8 telefony, tak vždy zaznamenávaly špatně výšku, řádově v desetitisících metrů, zatímco WP7 telefony byly bez potíží. Uvažuji o koupi L920, proto by mě to zajímalo