Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Post by relouth »

telefon treba obcas ale restartnut..a "obcasnejsie" je dobre aj vybrat baterku
richtrj
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 830

Post by richtrj »

htcjirka wrote:Nemam s tim problem,cas jde uplne presne a nic se nezpozduje.Telefon nevypinam i nekolik mesicu v kuse.
Abych se tedy zaměřil na rozdíly - jakého máte operátora a máte aktivovaná mobilní data? A nepoužíváte režim letadlo, kdy dochází k odhlášení a pak znovu přihlášení do sítě? Na zahr. fórech si občas lidi stěžují, dokonce i na mobilmanii mi jeden člověk potvrdil, že má problém. Nikde jsem ale nenašel, kdy přesně dochází k synchronizaci. Jen jsem vypozoroval, že to je při přihlášení do sítě.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

relouth wrote:telefon treba obcas ale restartnut..a "obcasnejsie" je dobre aj vybrat baterku
Nevidim duvod,telefon nedela zadnou neplechu,nemam problem s vydrzi ani "behem" programu apod.Restartuji jen, kdyz je nejaka aktualizace systemu apod.Jinak nemam potrebu a to se me na WP libi.

richtrj: O2,data mam zapnuta neustale,mod letadlo vubec nepouzivam.
mato289
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi Max

Post by mato289 »

Ja som mal tento problém na L800.Tam sa čas opozdieval alebo predbehoval až o 7 minút.Na L920 je to viacmenej v poriadku.
richtrj
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 830

Post by richtrj »

htcjirka wrote:
relouth wrote:telefon treba obcas ale restartnut..a "obcasnejsie" je dobre aj vybrat baterku
Nevidim duvod,telefon nedela zadnou neplechu,nemam problem s vydrzi ani "behem" programu apod.Restartuji jen, kdyz je nejaka aktualizace systemu apod.Jinak nemam potrebu a to se me na WP libi.

richtrj: O2,data mam zapnuta neustale,mod letadlo vubec nepouzivam.
Dík za rychlou odpověď. Za pár dní taky přecházím z VF pod síť O2 i s daty, tak uvidíme pak...
SITMIR
nováček
nováček
Zařízení: LG Nexus 5

Post by SITMIR »

Tak jsem se po roce vztekání zbavil Galaxy S3 s Androidem a zítra přijede Lumia 920. Doufám že jsem neudělal chybu ale ten rozháranej a zesekanej Android už mi pil krev.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Vítej a gratuluji k výborné volbě :-) Snad ti bude dělat radost,zde ti rádi pomůžeme,pokud by ti něco nebylo jasné.
SITMIR
nováček
nováček

Post by SITMIR »

Díky za přivítání, snad nebudu moc otravovat :-)
mceza

Post by mceza »

Určitě budeš mít nějaké dotazy. První krůčky s WP nemusí být pro náročného uživatele jednoduché. Systém je pojatý zcela jinak než všechny ostatní a od toho se i odvíjí maličko jiné chování a ovládání. Proto nejdříve hledej. Dotazy, jako jak si nastavit vlastní vyzvánění, jak je to se zvukem a podobně tu jsou tisíckrát ;) Pokud nenajdeš, tak se ptej. Rádi poradíme ;)
SITMIR
nováček
nováček

Post by SITMIR »

No tak rok dělám moderátora na Android fóru tak postupy trošku znám :-). Taky mě čílí lidi co se ptají na hlouposti a ani nevytáhly z krabice manuál takže budu hodnej :-)
SITMIR
nováček
nováček

Post by SITMIR »

Díky, taky Tě zdravím.
marYan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge

Post by marYan »

scubadiver wrote:Já mám asi obdobný problém :???: z ničeho nic se mi zvýšilo vybíjení, dle app BATTERY jsem měl dříve vybíjení kolem 3,8 až 4,2% a poslední týden se mi postupně navyšovalo na dnešních 6,5% což značí celkovou výdrž cca 15h.. Na pozadí běží stále stejné app, žádné jsem nepřidával (battery,forecast,chronos calendar, chmi meteoradar,whatsapp,wp zprávy) Asi mně čeká laborování, která app to způsobuje, v poslední době byly app aktualizovány, tak to může býti tím... Ach jo.... Jako poslední možnost je pak HR, sic se vyčistí telefon, vymetou se nepotřebné app... Ale do toho se mi ale nechce, pač sedět u tel 2 hod a znova vše instalit zas bude opruz :???:
Mne to robil whatsap. Odkedy nebeží na pozadi baterka sa tak nevybija. (aj tak nechapem,naco ho mas pusteny na pozadi, ked ti niekto napise spravu,pride ti aj tak)
Btw, pocasie bing mozno vybija baterku viac,ale nie je to ziaden extrem. Pouzivam to uz cca 2tyzdne. Okrem toho pocasia mi bezi na pozadi aplikacia meniny, synchro 2x mail kazdu hodinu. Data nevypinam,mod lietadlo nepouzivam po hr a instalacii amber mi vydrzi baterka 1,5dna v pohode. Ak pouzivam menej fon,tak aj 2dni
vormen
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by vormen »

je jsem odinstalovat whats app a bing pocasi a baterka brutalne ozila. nabijel jsem kazdou noc a ted mi to zacalo psat vydrz tri dny, v realu jsou to dva. ale fotim hodne, k tomu nejaky mapy, a pripojeni bud wifi nebo 2G a docela casto ho mam v ruce a neco s nim delam. takze spokojenost. pocasi jsem mel jen ze zvyku z androidu, ale nepotrebuju ho. a misto whats app jsem zacal pouzivat integraci FB primo v systemu, akorat nejdou posilat fotky, jen moje poloha.
dkdkdk
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: lumia 920 yellow

Post by dkdkdk »

Taky mám za to, že většina problémů, které se na posledních několika stránkách popisují, vzniká kombinací některých aplikací. Naposledy u mě např. přestaly chodit notifikace o nových článcích v RSS čtečce a dělala to fitness app, díky které šlo posílat nějaké výpisy o výsledcích tréninku na FB či co, i když jsem to nepoužíval a na pozadí to bylo zakázáno.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by Cheetah007 »

vormen wrote:je jsem odinstalovat whats app a bing pocasi a baterka brutalne ozila. nabijel jsem kazdou noc a ted mi to zacalo psat vydrz tri dny, v realu jsou to dva. ale fotim hodne, k tomu nejaky mapy, a pripojeni bud wifi nebo 2G a docela casto ho mam v ruce a neco s nim delam. takze spokojenost. pocasi jsem mel jen ze zvyku z androidu, ale nepotrebuju ho. a misto whats app jsem zacal pouzivat integraci FB primo v systemu, akorat nejdou posilat fotky, jen moje poloha.
Fotky z integrovanýho FB Klienta stále nejdou odesílat? měl jsem za to a jistý člověk zde tvrdil že už to jde....nebo to jde jen v doinstalovaným FB tedy plnohodnotné aplikaci FB? tohle mě opravdu zajímá, mám pocit že :?: ...ale nic, až dostanu odpověd, dík.
VitoAMG
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 950 XL DS

Post by VitoAMG »

Už hodne dlouho používám aplikaci Handy Safe, když jsem přecházel ze symbianu na WP7 tak jsem všechny hesla ručně přepsal do L800, následně jsem koupil L900 a odtud se mi podařilo přes Handy Safe Desktop nahrát data do počítače, nyní mam L920 a chtěl bych data z počítače nahrát zpět do telefonu. Poradí mi prosím někdo jak se to dělá?
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Tam to HSF Desktop umí a obnovit zpět už ne? snad nějakej cloud jestli to mají.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Jo to dává smysl už...zálohoval z L 900 a chce to dostat do nové 920ky tohle je vždy problém, převod mezi systémy ačkoliv tady je to na jedný lodi ale WP7 a WP8 tam ano asi zpět zálohu co vytvořil WP7 do WP8 nevm nevím...nejjednodušší bude kontaktovat vývojáře, ti by mohli poradit ne? 8-)
Dr.Y
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Huawei P9 Lite White

Post by Dr.Y »

Vedel by nekdo poradit nejaky pekny obycejny stojanek pro nl920 za dobrou cenu? Nemam na mysli dt-910.
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Google Pixel 2

Post by hudyss »

Doma u PC mám tento http://drzaky-mobily.heureka.cz/drzak-b ... derpodium/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”