Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Prosimtě vezmi si svůj mobil do ruky a napiš, jestli ho držíš za spodní hranu 
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Mě se mobil v většinou opírá pravým spodním rohem o dlan, takže asi tak
navíc jsem 920ku naživo v ruce měl, jen tak mimochodem.
Zaujimalo by ma ci pouzivate ochrannu foliu popr. nejaky kryt?
ja som totizto foliu napepil moc ku kraju kde je zaobleny displej a ako som si daval telefon do vacku tak sa mi odlepila
ja som totizto foliu napepil moc ku kraju kde je zaobleny displej a ako som si daval telefon do vacku tak sa mi odlepila
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
ja používam invisible siheld a nemám žiaden problém
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Urcite je,telefon co neco vydrzi,po 11mesicich stale jako nova.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Vydrží, ale když má někdo pech..
Já po téměř roce používání bez futrálu a následném nedávném pádu l920 displejem na beton z 1,5m (přímo na placáka) a tím způsobeného prasklého skla, výměně displeje (3600,-) už raději používám silikonové pouzdro na tělo.. z ebay za 80,-
Telefon v něm není tak elegantní, ale drží se sakra jistě kvůli vroubkům na stranách pouzdra a pád z normální výšky už mu prostě neublíží..
Já po téměř roce používání bez futrálu a následném nedávném pádu l920 displejem na beton z 1,5m (přímo na placáka) a tím způsobeného prasklého skla, výměně displeje (3600,-) už raději používám silikonové pouzdro na tělo.. z ebay za 80,-
Telefon v něm není tak elegantní, ale drží se sakra jistě kvůli vroubkům na stranách pouzdra a pád z normální výšky už mu prostě neublíží..
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Trebas ja 920ku drzim tak, ze se mi spodni hranou opira o malicek, a ano, reze, stejne tak i v originalnim krytu cc-1043Cheetah007 wrote:... a taky mi podle fotek přijde, že spodní hrana může řezat do ruky.
- Cheetah007
- smartmaniak

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Stačí silikonovy case, potom ale telefon ztrácí na vzhledu
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

To stejne. Mam nejakou ceskou folii, rezana presne na displej, ale po obou svislych stranach je 2 mm odlepena :( Jinak pouzivam kryt cc-1043.insania wrote:Zaujimalo by ma ci pouzivate ochrannu foliu popr. nejaky kryt?
- Cheetah007
- smartmaniak

Jak sou okraje zaoblený, bude vždy problém, snad použít fólii užší, každopádně, sklo displeje je snad gorila glass ne? při normálním používání, není fólie zapotřebí.
to pouzivani folii asi nikdy nepochopim, stejne jako nechavani folii na displejich z vyroby. akorat se to od kraju zacne odlepovat, pak se na to nachyta bordel a pak se teprve pekne dodre displej. pokud bych vedel, ze budu mit mobil pul zivota, stejne jako aparat pro pevnou linku, tak by to melo smysl, ale po jake dobe obmenujete? pokud s tim nebudu zachazet jak idiot, tak se nemuze nic stat. uz mam patej dotykac a akorat jednou se mi povedl jeden mensi skrabanec na skle, jinak nikde, ani na krytu.
- Cheetah007
- smartmaniak

Jo to je fakt, když se okraje odchlipují a dostává se tam bordel, displej to poškrábe.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

Mobil menim casto, a doposud jsem nemel problem s tim, ze by se folie odlepovala, zabordelovala. Proto mi ani folie jako takova nevadi.
- Cheetah007
- smartmaniak

Pokud je kvalitní správně nalepena, tak to nehrozí. ;)
jenze ja se nerad omezuju v pouzivani a kdyz za neco dam penize, tak si to chci "znicit" sam a ne ze na tom budu mit ruzny folie, futraly, ktery budou kazit celkovy dojem a komfort ovladani a pak to prodam kdyz dobre za ctvrtinovou cenu jak novy. stejne tak nepouzivam potahy, kdyz si koupim novy auto, pri prodeji to nikdo neoceni a akorat se to shrnuje a vypada to blbe 
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Zkoušel jsem na Lumču nalepit folie od dvou výrobců a výsledek pokaždé stejnej po obou stranách se to odlepuje. Snad by držela ivisible, ale měl jsem ji před časem na jiném tel. a bylo to takové divně neklouzavé, tak šla taky papa. Takže na folie prdím a mám jen CC 1043. 
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

Tak nejdriv napises, ze u zaoblenych hran bude s folii problem, a ted pises, ze problem neni. Tak jak teda?Cheetah007 wrote:Pokud je kvalitní správně nalepena, tak to nehrozí. ;)
Kazdopadne, nemam pocit, ze mam nekvalitni folii, a stejne tak umim folie lepit, takze bych to videl opravdu na ty zaoblene hrany ;)
- Cheetah007
- smartmaniak

No právě na tom zaobleni myslím na kvalitě přístavišti fólie a jejím zalepení záleží, možná jsem se prvé blbě vyjádřil,sry 
ahojte mam vazny problem ked mi niekto vola a dam telefon k uchu obrazovka sa nevypne niekde sa to nastavuje alebo sa mi to pokazilo ?
Skus davat aj velke pismena, bodky, ciarky na zaciatok;) Nemas cez to cidlo drbnutu foliu nejaku?