určite skús HR..mal som rovnaký problém a pomohlo to..len potom sa nevystraš, keď to bude ešte pár hodin pokračovať..ono sa to potom stabilizuje..datinko wrote:Zdravím všetkých,
stala sa mi nemilá vec. Asi 3 - 4 dni dozadu sa začal telefón neskutočne rýchlo vybíjať. Určite som nepriinštalovával žiadnu novú app. Mám podozrenie na HW problém, pretože keď ráno vytiahnem L920 z nabíjačky, do 5 sekúnd už má len 96%. Do obeda telefón chcípne.. Pri rovnakom používaní a Push mailoch a pod mi ešte pred týždňom vydržal v pohode do večera...
Mám skúsiť Hard reset? Pomôže?
Dík za rady.
Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Zdravím, asi tuším odpověď, ale přesto se zeptám, lze nějak v integrovaném facebooku prohlížet příspěvky ve skupinách jejichž členem jsem, nebo na to rovnou musím použít nějakou facebookovou aplikaci? Díky.
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Zkusil bych HR a aktualizaci na poslední verzi FW tedy GDR2, pokud to nepomůže, tak jedině servis, v souvislosti s L920 to tu už pár lidí zminovalo že se jim telefon rychleji vybíjí.
Jestliže do pěti sekund po odpojení od nabíječky, klesne kapacita o čtyři procenta, s největší pravděpodobností bude vadná baterie, neudrží svoji kapacitu.
Jestliže do pěti sekund po odpojení od nabíječky, klesne kapacita o čtyři procenta, s největší pravděpodobností bude vadná baterie, neudrží svoji kapacitu.
-
datinko
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S6 Edge+
Halleluja, tak sa mi to samovybíjanie opravilo... Stačilo reštartovať telefón, to by ma nenapadlo..
Spadol mi kameň zo srdca, drží zas v pohode..
- Cheetah007
- smartmaniak

Tak hlavně že je klid a telefon šlape jak má, stejně by mě zajímalo co to způsobovalo....čtu to tady celkem často. 
Mozno nejaky zaseknuty process, ktory vytazuje procesor na 100% a zere baterku.
- Cheetah007
- smartmaniak

Někdo dříve zmínil že žroutem může být počasí bing. 
- scubadiver
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930 Black
Já mám asi obdobný problém
z ničeho nic se mi zvýšilo vybíjení, dle app BATTERY jsem měl dříve vybíjení kolem 3,8 až 4,2% a poslední týden se mi postupně navyšovalo na dnešních 6,5% což značí celkovou výdrž cca 15h.. Na pozadí běží stále stejné app, žádné jsem nepřidával (battery,forecast,chronos calendar, chmi meteoradar,whatsapp,wp zprávy) Asi mně čeká laborování, která app to způsobuje, v poslední době byly app aktualizovány, tak to může býti tím... Ach jo.... Jako poslední možnost je pak HR, sic se vyčistí telefon, vymetou se nepotřebné app... Ale do toho se mi ale nechce, pač sedět u tel 2 hod a znova vše instalit zas bude opruz 
Ahojte, tak som aktualizoval na amber.
niekto tu pisal ze po aktualizacie treba stiahnut alebo aktualizovat aj aplikacie, aby sa v nich objavili nove veci...
stiahol som si tu lepsiu aplikaciu na fotak , ale nezapina sa spustou ale ikonou,
da sa to zmenit? Dikk
niekto tu pisal ze po aktualizacie treba stiahnut alebo aktualizovat aj aplikacie, aby sa v nich objavili nove veci...
stiahol som si tu lepsiu aplikaciu na fotak , ale nezapina sa spustou ale ikonou,
da sa to zmenit? Dikk
Nastavení->Aplikace->fotky+fotoaparát
d*b*l som po nocnej ))))
diky moc
diky moc
- Cheetah007
- smartmaniak

Jak prase po první ráně co?
to moc dobře znám...

no tak nejak, patek sobota nedela tri nocne po 12hodin, do toho sa menil cas cize 13hod a v pondelok rano este skolenie takze dalsia hodinka k dobru. aspon ze mam dobru hracku.
Naozaj odporucam Lumiu 920 vyborny za super cenu. doteraz som mal Galaxy S1
fotak je super, este ho musim poriadne otestovat )))
Naozaj odporucam Lumiu 920 vyborny za super cenu. doteraz som mal Galaxy S1
fotak je super, este ho musim poriadne otestovat )))
- Cheetah007
- smartmaniak

Tak 920ka je jistě dobrá, foták taky perfekt, ale ta váha....by mi to utrhlo kapsu

váha je podľa mňa úplne v pohode 
- Cheetah007
- smartmaniak

Téměř 190g je už dost ale člověk si zvykne, no

-
patrabus
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White
taky záleží, jak je váha rozložena po těle telefonu a mě osobně L920 přijde pocitově lehčí než třeba L820, kterou jsem předtím měl.
- Cheetah007
- smartmaniak

Jo budí dojem lehčí než ve skutečnosti je 
sry,ale toto su uz zavana autosugescioupatrabus wrote:taky záleží, jak je váha rozložena po těle telefonu a mě osobně L920 přijde pocitově lehčí než třeba L820, kterou jsem předtím měl.
- Cheetah007
- smartmaniak

No tak v recenzi na idnes http://mobil.idnes.cz/nokia-lumia-920-r ... _nokia_vok" onclick="window.open(this.href);return false; píší že působí těžší než je a taky mi podle fotek přijde, že spodní hrana může řezat do ruky.