Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
patrabus
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White
To jsem si myslel taky, ale není to pravda, plynulost her je na 820/920 úplně stejná kupodivu, jen to na vyšším modelu v hd vypadá lépe
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Naopak v rychlosti většinou je na tom lépe kupodivu 820 oproti 920 a to kupodivu je díky menšímu rozlišení displeje.
EDIT: a to kupodivu tam není myšleno jako kupodivu.
EDIT: a to kupodivu tam není myšleno jako kupodivu.
kupodivu ani nie.. je to logicke
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Nicméně co jsem viděl, rozdíl je opravdu minimální a drobně znatelný jen v několika málo hrách. Tuším, že asi 4 hry mají o něco lepší framerate. Výhody vyššího rozlišení jsou IMHO mnohem vyšší.
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Já se té 920 nemůžu nabažit, úžasný stroj
gamesy valí bez problémů, zatím se mi nestalo, ze by tel. nestihal. Btw taková blbost, daji se někde sehnat ty pozadí, který byly defaultně v tel., nějak jsem o ne přišel a zrovna se mi líbily. 920 hezky hřeje, na podzim ideální
jak jsem se bal velikosti a váhy (přechod z 6100:) tak po dnu používání super, padne do ruky a jsem rad, ze o něm vím. Doufam, ze Tapatalk funguje 
P.S. nebo kdyby jste byl nekdo laskav a mohl nekam uploadnout, je to asi ta serie co se jmenuje 8 - specificky takovy minimalisticky cerveny, je tam ptak co sedi na bidle
P.S. nebo kdyby jste byl nekdo laskav a mohl nekam uploadnout, je to asi ta serie co se jmenuje 8 - specificky takovy minimalisticky cerveny, je tam ptak co sedi na bidle
Já bych chtěl poděkovat za názory, ale teď jsem byl v DATARTu a mohl je konečně porovnat vedle sebe. Sakra ty barvy u 820 jsou fenomenální (ani ne přepálené) jako takové digitální - jasné. U 920 je to takové normální nevidím rozdíl mezi IPS a TFT (krom bílé) - porovnáváno se středním jasem. Ale to je jediná výhoda 820. Myslíte, že je to rozhodující když mi na foťáku a QI nezáleží a 8Gb využiji v poho?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
To se ale ptáš znovu na to samé. A je to přesně to, co si musíš rozhodnout sám
Názory už jsi dostal..
aaaaaaá to je těžké
Ale OK díky moc za vše.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Budeš se divit, ale 8GB ti bude málo ve chvíli kdy si budeš chtít třeba jen vyzkoušet nějakou 3D náročnější hru
).
Barevné podání lze u IPS i AMOLED displejů na Lumia telefonech ladit v nastavení, takže i na L920 si barvy "přepálíš".
HD displej samozřejmě přináší vyšší jemnost a více místa pro zobrazení webů apod., takže určitě je to výhoda.
Měl jsem L820 a plynule jsem po pádu ceny přešel na L920, je to opravdu lepší a už bych do L820 znovu nešel, důvody ?
1. Paměť
2. Displej
3. Fotoaparát
Barevné podání lze u IPS i AMOLED displejů na Lumia telefonech ladit v nastavení, takže i na L920 si barvy "přepálíš".
HD displej samozřejmě přináší vyšší jemnost a více místa pro zobrazení webů apod., takže určitě je to výhoda.
Měl jsem L820 a plynule jsem po pádu ceny přešel na L920, je to opravdu lepší a už bych do L820 znovu nešel, důvody ?
1. Paměť
2. Displej
3. Fotoaparát
konečná voľba je aj tak na tebe, telefón si kupuješ sám 
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Urcite 920... ;)
Mám takovej problém, když na L920 dám fotku - sdílet - FB. Tak se sice objeví na mém profilu ale skryta pouze pro mě. Taková ta viditelnost "Pouze já". Netuším kde jsem to změnil a jak to vrátit zpět. Od té doby jsem přemazal telefon kvůli GDR3 a pořád stejné, takže to musí být nejspíš někde na FB, ale nevím kde. Nějaké rady prosím? Děkuji
fb si pamata to co si v nom naposedy nastavil
Nahraju fotku, přepnu na viditelnost pro všechny a příště to stejně zase nahraje skryté.
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
No takze Lumii 920 bych shrnul asi takto: Je to jediny telefon, ktery jsem si kdy koupil podruhe... Proto vrele doporucuji. ;)
Ahojte mam lumiu 920 asi 2 tyzdne a som spokojny.
po cca troch dnoch sa mi sama od seba vypla a nesla zapnut ani na nabijacke.
tak sklany som sa chystal ze ju odnesiem do servisu a potvora sa na druhy den prebrala. Dufam ze sa to uz nestane.
mam otazku, nejdu mi stahovat vacsie data iba cez wifi, da sa to obmedzenue vypnut?
je nejaka nahrada gtalk?
diik
po cca troch dnoch sa mi sama od seba vypla a nesla zapnut ani na nabijacke.
tak sklany som sa chystal ze ju odnesiem do servisu a potvora sa na druhy den prebrala. Dufam ze sa to uz nestane.
mam otazku, nejdu mi stahovat vacsie data iba cez wifi, da sa to obmedzenue vypnut?
je nejaka nahrada gtalk?
diik
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Omezení stahování přes data je dáno systémem, nelze to nijak upravit, na velké objemy pouze WiFi (bohužel). Na gTalk lze použít metrotalk nebo im+.
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Je třeba to změnit v nastavení soukromí přímo na Facebooku, položka Kdo uvidí vaše budoucí příspěvky?chytil123 wrote:Nahraju fotku, přepnu na viditelnost pro všechny a příště to stejně zase nahraje skryté.
-
datinko
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S6 Edge+
Zdravím všetkých,
stala sa mi nemilá vec. Asi 3 - 4 dni dozadu sa začal telefón neskutočne rýchlo vybíjať. Určite som nepriinštalovával žiadnu novú app. Mám podozrenie na HW problém, pretože keď ráno vytiahnem L920 z nabíjačky, do 5 sekúnd už má len 96%. Do obeda telefón chcípne.. Pri rovnakom používaní a Push mailoch a pod mi ešte pred týždňom vydržal v pohode do večera...
Mám skúsiť Hard reset? Pomôže?
Dík za rady.
stala sa mi nemilá vec. Asi 3 - 4 dni dozadu sa začal telefón neskutočne rýchlo vybíjať. Určite som nepriinštalovával žiadnu novú app. Mám podozrenie na HW problém, pretože keď ráno vytiahnem L920 z nabíjačky, do 5 sekúnd už má len 96%. Do obeda telefón chcípne.. Pri rovnakom používaní a Push mailoch a pod mi ešte pred týždňom vydržal v pohode do večera...
Mám skúsiť Hard reset? Pomôže?
Dík za rady.
Tam mám normálně "Veřejný", tak to nevím čím by to mohlo být...Miroslav Havlíček wrote:Je třeba to změnit v nastavení soukromí přímo na Facebooku, položka Kdo uvidí vaše budoucí příspěvky?chytil123 wrote:Nahraju fotku, přepnu na viditelnost pro všechny a příště to stejně zase nahraje skryté.